6 Δεκεμβρίου 2014

Μια hi-tech πρόταση γάμου, που χρειάστηκε έξι μήνες για να διατυπωθεί [βίντεο]


Έχεις αποφασίσει να κάνεις πρόταση γάμου στην κοπέλα σου. Το σκέφτεσαι από δω, το ξανασκέφτεσαι από κει, στην πορεία χάνεις τα λόγια σου, η ερωτική εξομολόγηση εξελίσσεται σε μυθιστόρημα και κάπως έτσι περνάει μια ώρα αμηχανίας μέχρι να φτάσεις στο σημείο να διατυπώσεις την ερώτηση-κλειδί: "Θα με παντρευτείς;". Ένας Ιάπωνας, εν τω μεταξύ, προτίμησε να αποφύγει όλη αυτήν την διαδικασία και να κάνει μια πρωτότυπη, hi-tech πρόταση γάμου, μ' ένα μικρό μειονέκτημα: χρειάστηκε να περάσουν έξι μήνες για να διατυπώσει όλη την ερώτηση! Δεν προτιμούσε καλύτερα την ερωτική εξομολόγηση - κι ας κρατούσε κάνα δυο-τρεις ώρες;

Στις 30 Ιουνίου 2008, ο Γιασούσι Τακαχάσι παραιτήθηκε από τη δουλειά του και προγραμμάτισε να γιορτάσει τα 31α γενέθλιά του ξεκινώντας με το αυτοκίνητό του από το νοτιότερο άκρο του νησιού Χοκάιντο της Ιαπωνίας για ένα οδικό ταξίδι συνολικής διάρκειας 6 μηνών. Μαζί του είχε ένα gps, το οποίο κατέγραφε την πορεία του. Η διαδρομή δεν ήταν τυχαία, αλλά εξαιρετικά καλά μελετημένη και προγραμματισμένη, ώστε στο τέλος να διαμορφωθεί στο gps ένα μήνυμα προς την αγαπημένη του: "MARRY ME", δηλαδή "παντρέψου με" - μαζί με μια καρδιά στο τέλος, ώστε να γίνει πιο ρομαντικό. 
Βέβαια, προκειμένου να σχηματιστεί σωστά το πολυπόθητο μήνυμα στο gps, ο Γιασούσι έπρεπε να διασχίσει και ορισμένους αρκετά δύσκολους δρόμους,  ενώ κάποια στιγμή λίγο έλειψε να έχει σοβαρό ατύχημα, όταν το αυτοκίνητό του βγήκε εκτός δρόμου. Βέβαια, μπροστά στη δύναμη του έρωτα κανένα εμπόδιο δεν είναι αρκετά ισχυρό και όλα έληξαν ομαλά. Ο τύπος αυτός συμπύκνωσε το εξάμηνο ταξίδι του σ' ένα βιντεάκι επτά περίπου λεπτών, όπου εξιστορεί την ταξιδιωτική περιπέτειά του.

Κι αν έχετε απορία, η κοπέλα του Γιασούσι αποδέχτηκε την πρωτότυπη αυτή πρόταση, που διεκδικεί το ρεκόρ της μεγαλύτερης χρονικής διάρκειας για να ολοκληρωθεί!



Σχετικά θέματα:
10 ΙΔΕΕΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΑΜΟΥ
ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΧΩΡΑΝΕ: ΟΙ 5 ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΑΜΟΥ ON CAMERA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου