16 Ιουνίου 2012

ΤΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΜΑΣ


Δεν είναι λίγες οι γυναίκες που επιμένουν ότι το πρώτο πράγμα που προσέχουν σ' έναν άντρα είναι τα παπούτσια του. Κυρίως αυτό έχει σχέση με την καθαριότητα, αν ο άντρας που φλερτάρει μια γυναίκα φροντίζει να καθαρίζει-γυαλίζει τα υποδήματα του εκτός από το να βάζει τζελ στο μαλλί και να φοράει ακριβά κουστούμια. Παράλληλα, αποτελεί κι ένα έμμεσο μήνυμα σιγανοπαπαδοσύνης από πλευράς των συγκεκριμένων γυναικών, οι οποίες υποδηλώνουν ότι είναι χαμηλοβλεπούσες. Άλλωστε, δε θα μπορούσε το μάτι να πέσει στο ξένο παπούτσι, αν δεν είναι σταθερά προσανατολισμένο στο πάτωμα. Όποια κι αν είναι όμως η πραγματική εξήγηση, σημασία έχει ότι πλέον μπορούν και οι άντρες να αξιολογούν τις γυναίκες βάσει των υποδημάτων τους, καθώς, σύμφωνα με μελέτη που δημοσιεύτηκε πρόσφατα στο επιστημονικό περιοδικό Journal of Research in Personality, τα παπούτσια που φοράει ένας άνθρωπος αποκαλύπτουν πολύ περισσότερα για την προσωπικότητά του, απ' όσα εκείνος θα ήθελε να αποκαλύψει.

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ALBUM CHART: 17 - 23 ΙΟΥΝΙΟΥ 2012


Μεγάλη ποικιλία παρουσιάζει το τοπ10 του παγκόσμιου album chart, αδιαμφισβήτητη βασίλισσα του οποίου παραμένει η Αντέλ. Στις νέες εισόδους τις εβδομάδες συναντάμε συγκροτήματα από την Ιαπωνία ( Hey! Say! Jump) και τη Νότιο Κορέα (T-ara), κάντρι μουσική (Alan Jackson), αλλά και τη δυναμική επανεμφάνιση θρύλων της μουσικής όπως οι Beach Boys και ο Neil Young.

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ SINGLES CHART: 17 - 23 ΙΟΥΝΙΟΥ 2012


Carly Rae Jespen παρέμεινε στην κορυφή του παγκόσμιου singles chart με το τραγούδι "Call Me Maybe", ενώ στοπ τοπ10 έχουμε δύο νέες εισόδους. Πρόκειται για το ιαπωνικό "Your Eyes", αλλά και για τη νέα μεγάλη επιτυχία του Flo Rida, ο οποίος παραδίδει μαθήματα... σφυρίγματος (με την πονηρή έννοια).

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: 16 ΙΟΥΝΙΟΥ


Σήμερα είναι Σάββατο, 16 Ιουνίου 2012. Δεν ξέρω αν αύριο θα καταφέρει να εκλεγεί βουλευτής, ωστόσο σήμερα ο Γεώργιος Παπανδρέου, ο πρώην πρωθυπουργός της χώρας συμπληρώνει την έκτη δεκαετία της ζωής του. Γενέθλια έχει σήμερα και ο Νίκος Μαχλάς, ένας από τους σημαντικότερους Έλληνες ποδοσφαιριστές της δεκαετίας του '90, ο οποίος έκανε αξιόλογη καριέρα και  σε ομάδες του εξωτερικού, κυρίως στην Ολλανδία. 

ΠΩΣ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ!


Σε περίπτωση πυρηνικού πολέμου το μεν ανθρώπινο είδος θα καταστραφεί, οι δε κατσαρίδες θα επιβιώσουν. Και γιατί όχι, αφού το ελάχιστα συμπαθές έντομο καταφέρνει να επιζήσει για 20 μέρες χωρίς φαγητό, δύο εβδομάδες χωρίς νερό, ενώ αντέχει για αρκετές ημέρες ακόμη κι αν την.. αποκεφαλίσετε!

15 Ιουνίου 2012

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΛΑΘΟΣ: ΑΦΑΙΡΕΣΕ ΤΟ ΓΟΦΟ ΑΣΘΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΥΓΙΕΣΤΑΤΗ!


Καθόμαστε και βρίζουμε το Εθνικό Σύστημα Υγείας για ορισμένα - όντως- εξωφρενικά ιατρικά λάθη (π.χ. η περίπτωση του γιατρού που ξέχασε ολόκληρη σπάτουλα μέσα σε ασθενή κατά τη διάρκεια εγχείρησης), ωστόσο ας μη νομίζουμε ότι αυτά συμβαίνουν μόνο στην ημεδαπή. Ακόμα και σε χώρες της βόρειας Ευρώπης, όπου υποτίθεται οι κοινωνίες είναι πιο οργανωμένες, συμβαίνουν εξίσου αδιανόητα ιατρικά λάθη, όπως στην πρόσφατη περίπτωση του Σουηδού χειρούργου που αφαίρεσε ολόκληρο τι γοφό μιας ασθενούς, ενώ έπρεπε απλά να αφαιρέσει ένα συνηθισμένο, μικρό όγκο.

ΠΟΣΕΣ ΒΑΛΙΤΣΕΣ ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΕΣ ΠΤΗΣΕΙΣ;


Οι πιθανότητες να σου συμβεί δεν είναι πολλές, δεν είναι όμως και αμελητέες. Αν όμως τύχει και τη χάσεις...την έβαψες. Σύμφωνα με τα παγκόσμια στοιχεία, κάθε εβδομάδα χάνονται 496.153 βαλίτσες στα αεροπορικά ταξίδια (ή αλλιώς  70.684 βαλίτσες την ημέρα), δηλαδή περίπου μία βαλίτσα για κάθε 100 επιβάτες. Ωστόσο, μόλις το 2.5% των χαμένων αποσκευών μένουν χαμένες για πάντα, δηλαδή είτε τις κλέβουν κάποιοι επιτήδειοι είτε πολύ απλά χάνονται στο δρόμο του γυρισμού. 

ΠΩΣ ΜΙΑ 9ΧΡΟΝΗ ΜΑΘΗΤΡΙΑ "ΕΒΑΛΕ ΤΑ ΓΥΑΛΙΑ" ΣΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ

Ακόμη και ο διάσημος μάγειρας Τζέιμι Όλιβερ (δεξιά) υποκλίνεται στην 9χρονη Μάρθα από τη Σκοτία (αριστερά).

Παράδειγμα προς μίμηση όχι μόνο για τους συνομηλίκους της, αλλά και για πολλούς ενήλικες, αποτελεί ο αγώνας της 9χρονης Μάρθα Πέιν από το Lochgilphead της Σκοτίας (210 χλμ. δυτικά του Εδιμβούργο), για να βελτιωθούν οι διατροφικές συνθήκες στο δημοτικό σχολείο της περιοχής της. Τα κακής ποιότητας τρόφιμα που προσφέρονται στους μαθητές των βρετανικών σχολείων έχουν αποτελέσει αντικείμενο κριτικής και από τον διάσημο μάγειρα Τζέιμι Όλιβερ, ο οποίος ξεκίνησε ολόκληρη διατροφική "σταυροφορία" για το θέμα αυτό. Ωστόσο, η 9χρονη Μάρθα μάλλον του έβαλε τα γυαλιά, όπως και στους γονείς αλλά και τους δασκάλους του σχολείου που έκαναν τα στραβά μάτια έως τώρα, μέσω ενός απλού μπλογκ στο ίντερνετ σε συνδυασμό με το δυναμισμό που απορρέει από την παιδική αθωότητα. 

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: 15 ΙΟΥΝΙΟΥ


Σήμερα είναι Παρασκευή, 15 Ιουνίου 2012. "Μαύρα" γενέθλια για την Κόρτνεϊ Κοξ, λίγες ημέρες μετά την κατάθεση επίσημης αίτησης διαζυγίου από τον εν διαστάσει σύζυγό της Ντέιβιντ Αρκέτ, Η Μόνικα από τα ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ γίνεται σήμερα 48 ετών και είναι ένα χρόνο μικρότερη από την βραβευμένη με Όσκαρ Έλεν Χαντ, η οποία επίσης ετοιμάζεται σήμερα να σβήσει κεράκια γενεθλίων. Γενέθλια έχει σήμερα και ο Νιλ Πάτρικ Χάρις, γνωστός από το ρόλο τους ως Μπάρνεϊ Στίνσον στην κωμική σειρά "How I Met Your Mother" (αλλά και ως παιδί-θαύμα της σειράς των αρχών της δεκαετίας του ΄90 "Ντούγκι Χάουζερ" για τους παλιότερους). Ο ηθοποιός σήμερα κλείνει τα 39 του χρόνια. Επίσης τα γενέθλιά τους γιορτάζουν σήμερα και οι: Τζέιμς Μπελούσι (58 ετών), Ντέμης Ρούσος (64), αλλά και ο Νάσος Γαλακτερός (43).

ΤΟ ΒΡΕΤΑΝΙΚΟ SINGLES CHART ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΜΕΧΡΙ 23 IOYNIΟΥ 2012


Ως συνήθως, έτσι και την εβδομάδα που μόλις ξεκίνησε, το τοπ10 του βρετανικού singles chart παρουσιάζει σημαντική κινητικότητα με πέντε νέες εισόδους, η μία εκ των οποίων βρέθηκε κατ' ευθείαν στην πρώτη θέση. Πρόκειται για το τραγούδι "Sing", που συνέθεσε ο Γκάρι Μπάρλοου (του συγκροτήματος Take That) σε συνεργασία με τον Άντριου Λόιντ Βέμπερ, με αφορμή τους εορτασμούς του διαμαντένιου ιωβηλαίου της βασίλισσας Ελισάβετ Β'.

14 Ιουνίου 2012

ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ SINGLES CHART ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΜΕΧΡΙ 23 ΙΟΥΝΙΟΥ 2012


Ύστερα από 8 εβδομάδες, το "Somebody That I Used To Know" έπεσε από την κορυφή του αμερικάνικου singles chart ανταλλάσσοντας θέσεις με το "Call Me Maybe" της Καναδέζας Carly Rae Jepsen. Η νέα είσοδος της εβδομάδας στο τοπ10 έρχεται από την Katy Perry και το τραγούδι "Wide Awake", μια έμμεση αναφορά στον πρόσφατο χωρισμό της τραγουδίστριας. το τραγούδι κατάφερε να μπει στο τοπ10 ύστερα από 3 εβδομάδες κυκλοφορίας, ενώ την περασμένη θέση βρισκόταν στη 19η θέση. 

ΟΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ


Το reunion των πρωταγωνιστών των αυθεντικών ταινιών της σειράς American Pie, μια αισθηματική ταινία από τον σκηνοθέτη του Scream, αλλά και μια σπονδυλωτή γαλλική κωμωδία με θέμα τις ερωτικές απιστίες  περιλαμβάνει το κινηματογραφικό μενού της εβδομάδας. Παράλληλα, ξαναβγαίνουν στις αίθουσες η πρωτοποριακή για την εποχή της ταινία "Μάντεψε ποιος θα 'ρθει το βράδυ", που έθετε σε νέα βάση τις σχέσεις λευκών και έγχρωμων Αμερικανών, καθώς και μια από τις σημαντικότερες κωμωδίες του βωβού κινηματογράφου με τίτλο "Μωρέ, κουράγιο!".

ΟΙ ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ESQUIRE ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΟΥ 2012


Το καλοκαίρι έχει τους δικούς του ρυθμούς - τόσο ως προς τον τρόπο ζωής όσο και μουσικά. Αν και οι περισσότεροι συνδέουμε το καλοκαίρι με ατέλειωτα ξενύχτια σε παραλιακά κλαμπ ή δίπλα σε μια φωτιά στην παραλία με καλή παρέα και τη μελωδία μιας κιθάρας, υπάρχουν όμως και τα εναλλακτικά τραγούδια: ποπ, ροκ, indie κομμάτια που περιμένουν απλά να τα ανακαλύψουμε. Κάθε χρόνο το αμερικανικό περιοδικό Esquire δημοσιεύει μια λίστα με τραγούδια κατά κανόνα άγνωστα στο ευρύτερο κοινό, διανθισμένα και με καναδυό χιτάκια γνωστά από τα ραδιόφωνα, προκαλώντας μας να τα ανακαλύψουμε. Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι το "Anna Sun" των "Walk The Moon", το οποίο πέρυσι είχε ανακηρυχτεί από το δημοφιλές αντρικό περιοδικό ως "τραγούδι του καλοκαιριού 2011" κάνοντας το ευρύτερα γνωστό στις Ηνωμένες Πολιτείες και τον Καναδά. Αν λοιπόν ενδιαφέρεστε για κάπως πιο ψαγμένα τραγούδια, η λίστα που ακολουθεί είναι για σας.

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: 14 ΙΟΥΝΙΟΥ


Σήμερα είναι Πέμπτη, 14 Ιουνίου 2012. Σήμερα έχει γενέθλια ο Αμερικανός επιχειρηματίας Ντόναλντ Τραμπ, γνωστός περισσότερο από το ακριβό διαζύγιο από τη σύζυγό του Ιβάνα και από την εκστρατεία του κατά του αμερικανού προέδρου Μπαράκ Ομπάμα. Ο Τραμπ γεννήθηκε την ίδια ημερομηνία με έναν άνθρωπο που πρέσβευε τις ακριβώς αντίθετες αξίες, τον Ερνέστο Τσε Γκεβάρα, εμβληματική φυσιογνωμία των απανταχού επαναστατικών κινημάτων.

13 Ιουνίου 2012

ΕΝΑ ΤΑΛΕΝΤ ΣΟΟΥ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΝΔΡΕΣ!


Τα δυτικά τηλεοπτικά ήθη με τα τάλεντ σόου δε θα μπορούσαν να αφήσουν ασυγκίνητους τους Άραβες, οι οποίοι παρακολουθούν στη μικρή τους οθόνη αντίστοιχες εκπομπές κυρίως από δορυφορικούς τηλεοπτικούς σταθμούς με έδρα τον Λίβανο, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα κλπ.  Πρόκειται για προγράμματα ιδιαίτερα δημοφιλή, τα οποία λειτουργούν ως γέφυρα επικοινωνίας μεταξύ όλων των Αράβων, ενώ παράλληλα αποπνέουν μία αίσθηση ανανέωσης και εκσυγχρονισμού των αυστηρών αραβικών ηθών. Ωστόσο, παράλληλα με τα προγράμματα των δορυφορικών καναλιών, προβάλλονται και πιο τοπικές εκδοχές των δημοφιλών τάλεντ σόου, ακόμα και σε χώρες γνωστές για τα αυστηρά τους ήθη, όπως η Σαουδική Αραβία, με την κρίσιμη διαφορά ότι τα συγκεκριμένα σόου δε θυμίζουν σε τίποτα τα αντίστοιχα ευρωπαϊκά, αμερικανικά ή ακόμα και των δορυφορικών αραβόφωνων τηλεοπτικών σταθμών.

Η ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΔΕΙΚΤΗ ΕΙΡΗΝΗΣ ΓΙΑ ΤΟ 2012. Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΛΙΣ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ ΤΗ ΒΑΣΗ


Για πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια, ο κόσμος μας έγινε πιο ειρηνικός το 2012 σε σχέση με την περσινή χρονιά. Αυτό τουλάχιστον είναι το συμπέρασμα που προκύπτει με βάση τον Γενικό Δείκτη Ειρήνης (Global Peace Index), την ετήσια έκθεση του Ινστιτούτου για την Οικονομία και την Ειρήνη, ενός μη κερδοσκοπικού οργανισμού, αντικείμενο του οποίου είναι η δημιουργία ενός πιο ειρηνικού πλανήτη.

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: 13 ΙΟΥΝΙΟΥ


Σήμερα είναι Τετάρτη, 13 Ιουνίου 2012. Σήμερα έχει γενέθλια ο Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ, ο Νοτιοκορεάτης Μπαν Κι Μουν. Ο ηθοποιός Κρις Έβανς, γνωστός από την ενσάρκωση υπερηρώων στη μεγάλη οθόνη (ο "Ανθρώπινος Πυρσός" στους "Fantastic Four" και ο "Κάπτεν Αμέρικα" πιο πρόσφατα) γίνεται 31 ετών. Κεράκια θα σβήσει σήμερα και ο τραγουδιστής Χρήστος Μενιδιάτης (38 για την ακρίβεια), όπως και ο Μεξικανός διεθνής ποδοσφαιριστής Νέρι Καστίγιο (28 ετών).

9 ΤΡΕΛΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΔΙΑΖΥΓΙΩΝ


Ένα διαζύγιο δεν είναι πάντα εύκολη υπόθεση, ακόμη κι αν γίνεται κοινή συναινέσει. Πόσο μάλλον όταν υπάρχει αντιδικία ή όταν μπαίνουν στη μέση τα περιουσιακά. Μερικές φορές πάντως, το οικογενειακό δράμα κάποιων ανθρώπων αποτελεί πρώτης τάξεως ευκαιρία για εμάς τους υπόλοιπους να σκάσει λίγο το χειλάκι μας με τα όσα άνω ποταμών διαδραματίζονται στις ζωές των άλλων. Έχω συγκεντρώσει 9 τέτοιες περιπτώσεις εξωφρενικών διαζυγίων, όπου αποδεικνύεται ότι πολλές φορές όντως η πραγματικότητα ξεπερνά ακόμη και την πιο αχαλίνωτη φαντασία.

12 Ιουνίου 2012

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ-ΦΕΡΕΤΡΟ


Μπλακ χιούμορ, εκκεντρικότητα ή απεγνωσμένη προσπάθεια διαφήμισης σε χαλεπούς οικονομικούς καιρούς; Όποια κι αν είναι η εξήγηση, το γεγονός είναι ότι στην πόλη Τρούσκαβετς της Ουκρανίας  (κοντά στα σύνορα με την Πολωνία) λειτουργεί το πρώτο και μοναδικό στον κόσμο εστιατόριο-φέρετρο. 

ΕΝΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ


Αυτήν την περίοδο, η ποδοσφαιρόφιλη Ευρώπη ζει και αναπνέει στους ρυθμούς του Euro, της σημαντικότερης διοργάνωσης, όπου συμμετέχουν οι εθνικές ομάδες των ευρωπαϊκών κρατών - μετά, φυσικά, από το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου. Μία ημέρα μετά την έναρξη του Euro 2012, στο Ιρακινό Κουρδιστάν διεξαγόταν ο τελικός ενός εναλλακτικού ποδοσφαιρικού τουρνουά, όπου δε συμμετέχουν εθνικές ομάδες κρατών, αλλά ομάδες αυτόνομων περιοχών και περιφερειών που διεκδικούν - με μεγαλύτερο ή μικρότερο λαϊκό έρεισμα -  το δικαίωμα στην αυτονομία ή την ανεξαρτησία. Πρόκειται για το αποκαλούμενο "Παγκόσμιο Κύπελλο VIVA", που τελεί υπό την εποπτεία του New Federation Board, μια αθλητική συνομοσπονδία που αγκαλιάζει "εθνικούς" συλλόγους που δεν πληρούν τα κριτήρια της UEFA.

ΠΑΡΑΞΕΝΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ


Ένας χωρισμός ή ένας θάνατος σίγουρα αποτελεί δυσάρεστη είδηση. Είναι όμως κάποιες φορές που δεν μπορείς να μην σκάσεις ένα χαμόγελο ή να μη μείνεις με το στόμα ανοιχτό για την απίστευτη ιστορία που κρύβεται πίσω από μια τέτοια είδηση.

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: 12 ΙΟΥΝΙΟΥ


Σήμερα είναι Τρίτη, 12 Ιουνίου 2012.
Στη Ρωσία σήμερα γιορτάζεται η ονομαζόμενη και ως Ημέρα Ρωσίας, η οποία συμπίπτει με την επέτειο από την υπογραφή της Διακήρυξης Κρατικής Κυριαρχίας της Ομοσπονδιακής Σοσιαλιστικής Δημοκρατίας της Ρωσίας σαν σήμερα το 1990, ενάμιση περίπου χρόνο πριν την τυπική διάλυση της ΕΣΣΔ.

11 Ιουνίου 2012

Η ΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΓΕΝΕΘΛΙΩΝ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ "ΤΙΝΑΞΟΥΜΕ"


Την ημέρα των γενεθλίων μας συνηθίζουμε να καλούμε φίλους, να γιορτάζουμε μαζί τους μέσα σε εύθυμη ατμόσφαιρα, να δεχόμαστε ευχές για "χρόνια πολλά" και να τα "εκατοστήσουμε" και άλλα τέτοια ευχάριστα. Ωστόσο, ξινή πάει να μας τη βγάλει τη χαρά μια ομάδα Ελβετών επιστημόνων, οι οποίοι ούτε λίγο ούτε πολύ υποστηρίζουν ότι η πιο επικίνδυνη μέρα για να πεθάνουμε είναι η μέρα των γενεθλίων μας.

ΟΙ 5 ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Η ΕΛΛΕΙΨΗ ΥΠΝΟΥ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ



Η έλλειψη ύπνου αποτελεί μία από τις μάστιγες της εποχής, όπου το στρες και η έλλειψη χρόνου επηρεάζουν και την ποιότητα, όπως και την ποσότητα, του νυχτερινού μας ύπνου. Το πρόβλημα είναι αρκετά σοβαρό, καθώς η έλλειψη ύπνου συνδέεται και με μια σειρά ασθενειών που βλάπτουν τον οργανισμό μας.

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: 11 ΙΟΥΝΙΟΥ


Σήμερα είναι Δευτέρα, 11 Ιουνίου 2012. Χρόνια πολλά στους: Φραγκίσκο Αλβέρτη (που κλείνει τα 38 χρόνια), στον Θώμα Μπίμη, χρυσό ολυμπιονίκη στους Ολυμπιακούς αγώνες της Αθήνας το 2004 (και ο οποίος είναι ένα χρόνο μικρότερος από τον Αλβέρτη), αλλά και στον τηλεοπτικό "δόκτωρ Χάουζ" ή κατά κόσμον Χιού Λόρι (ο οποίος κλείνει τα 53).

10 Ιουνίου 2012

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΦΗΣΑΝ ΤΟ ΣΤΙΓΜΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΠΡΩΤΟ 5ΜΗΝΟ ΤΟΥ 2012 ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ


Η τηλεοπτική σαιζόν φτάνει στο τέλος της όχι μόνο για τα ελληνικά κανάλια, αλλά και για τους ξένους τηλεοπτικούς σταθμούς. Το Eurodata TV και η IMCA κάνουν μια αναδρομή σε ορισμένα νέα, αρκετά δημοφιλή τηλεοπτικά προγράμματα που έκαναν πρεμιέρα από τις αρχές του 2012 μέχρι και τον περασμένο Μάιο. Ποιες είναι, λοιπόν, οι νέες, παγκόσμιες τηλεοπτικές τάσεις το πρώτο πεντάμηνο του 2012;

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: 10 ΙΟΥΝΙΟΥ


Σήμερα είναι Κυριακή, 10 Ιουνίου 2012. Οι μέρες γενεθλίων συνεχίζονται για τους παίκτες της εθνικής μας ομάδας ποδοσφαίρου, Χτες είχε γενέθλια ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος και σήμερα είναι η σειρά του Βασίλη Τοροσίδη, ο οποίος κλείνει τα 27. Τι άλλο να του ευχηθούμε από μια καλή πορεία στη διοργάνωση του Euro που διεξάγεται αυτήν την περίοδο στην Πολωνία και την Ουκρανία. Γενέθλια έχει σήμερα και η Ελίζαμπεθ Χέρλεϊ, ηθοποιός και μοντέλο, γνωστή περισσότερο ως η πανέμορφη πρώην του Χιου Γκραντ, ο οποίος όμως την απάτησε σε ένα one night stand με μία πόρνη δίνοντας τροφή για συζητήσεις στους απανταχού κουτσομπόληδες. Για την ιστορία, η Χέρλεϊ γίνεται σήμερα 47 ετών.