21 Ιουλίου 2012

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ


Πριν από τη μάχη των Πλαταιών το 479 π.Χ. ένας Πέρσης αξιωματικός ρώτησε το στρατηγό Μαρδόνιο, ο οποίος επρόκειτο αργότερα να χάσει τη ζωή του σ' εκείνη την αναμέτρηση: "Μαρδόνιε, πώς είναι δυνατόν να νικήσουμε τους Έλληνες, αυτούς τους παράξενους ανθρώπους, οι οποίοι δεν αγωνίζονται για να κερδίσουν χρυσάφι, αλλά μονάχα ένα κλαδάκι αγριελιάς;".

ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ "ΝΑΡΚΩΤΙΚΟ ΤΗΣ ΜΠΑΡΜΠΙ"


Μια νέα ναρκωτική ουσία κάνει θραύση τον τελευταίο καιρό στη Σουηδία. Πρόκειται για την ουσία Melanotan, το οποίο τυπικά παρουσιάζεται ως φάρμακο, ωστόσο δεν έχει ακόμα εγκριθεί από τις υγειονομικές αρχές της χώρας, ενώ είναι παγκοσμίως γνωστό και ως "ναρκωτικό της Μπάρμπι". 

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: 21 ΙΟΥΛΙΟΥ


Σήμερα είναι Σάββατο, 21 Ιουλίου 2012
Αρκετοί ηθοποιοί του Χόλιγουντ έχουν σήμερα τα γενέθλια τους. Μεταξύ αυτών είναι ο Ρόμπιν Γουίλιαμς (Ο κύκλος των χαμένων ποιητών, Καλημέρα Βιετνάμ, Κυρία Νταπφάιρ κλπ), ο οποίος σβήνει 61 κεράκια, ο 34χρονος Τζος Χάρτνετ (Αυτόχειρες Παρθένοι, Περλ Χάρμπορ, Η Μαύρη Ντάλια κλπ.), όπως και η Γαλλίδα ηθοποιός Σαρλότ Γκαινσμπουργκ, 41 ετών.

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ SINGLES CHART: 22 - 28 ΙΟΥΛΙΟΥ 2012


Δεν άλλαξε τίποτα στην κορυφή του παγκόσμιου σινγκλς τσαρτ για ακόμη μία εβδομάδα. Εν τω μεταξύ οι δύο νέες είσοδοι του τοπ20 αντιστοιχούν στις δύο νέες εισόδου και του αμερικάνικου τοπ20. Το "Blow Me (One Last Kiss) της Pink βρέθηκε στην όγδοη θέση, ενώ στη δέκατη ένατη θέση συναντούμε το "Some Nights" του συγκροτήματος fun που έγινε πριν λίγους μήνες ευρύτερα γνωστό με το τραγούδι "We Are Young".

20 Ιουλίου 2012

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ALBUM CHART: 22 - 28 ΙΟΥΛΙΟΥ 2012


Ένα αμερικάνικο συγκρότημα κάντρι μουσικής βρέθηκε στην πρώτη θέση του παγκόσμιου άλμπουμ τσαρτ της εβδομάδας από πλευράς πωλήσεων, ενώ στη δεύτερη θέση βρέθηκε το άλμπουμ "Channel Orange" του Frank Ocean, του πρώτου τραγουδιστή της χιπ χοπ που αποκάλυψε ότι είναι αμφιφυλόφιλος και ότι στο παρελθόν διατήρησε σύντομο δεσμό με άλλο άνδρα. μέσω ενός μηνύματος που έγραψε στο τουίτερ πριν λίγες ημέρες προκαλώντας αίσθηση.

ΠΩΣ Η ΕΛΛΕΙΨΗ ΥΠΝΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΣΕ ΑΥΞΗΣΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΙΚΟΥ ΒΑΡΟΥΣ


Συγκαταλέγεστε σ' εκείνους που παραπονιούνται, διότι όσες δίαιτες και να κάνουν όχι μόνο δε χάνουν γραμμάριο, αλλά αντιθέτως βάζουν επιπλέον κιλά; Έχετε αναρωτηθεί, μήπως το πρόβλημα δε βρίσκεται στο είδος της δίαιτας που ακολουθείτε, αλλά σε κάτι τελείως ανεξάρτητο φαινομενικά, όπως ο ύπνος; Έρευνες που έχουν δημοσιευτεί κατά καιρούς έχουν δείξει πώς η έλλειψη του ύπνου μπορεί να συνδεθεί με την αύξηση του σωματικού βάρους.

ΖΗΣΕ ΣΑΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ! ΤΟ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΟΜΠΑΜΑ ΣΤΟ ΣΦΥΡΙ! ΔΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ!


Στις αρχές της δεκαετίας του '80 (1981-1983) ο αμερικανός Πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα σπούδαζε πολιτικές επιστήμες στο Πανεπιστήμιο Κολούμπια της Νέας Υόρκης. Εφόσον δεν ήταν γόνος πλούσιας οικογένειας, ο Ομπάμα έμενε μαζί με συγκάτοικο σ' ένα τυπικό, μικρό διαμέρισμα του βοριοδυτικού Μανχάταν. Τριάντα χρόνια μετά, το διαμέρισμα βάζει ενοικιαστήριο και το μεσιτικό γραφείο που ανέλαβε την προώθηση του, σκέφτηκε να το διαφημίσει με το αρκετά εμπνευσμένο - αν και λίγο παραπλανητικό - σλόγκαν "Ζήσε όπως ένας Πρόεδρος" ("Live Like a President").

ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙΣ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΣΟΥ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΕΞ ΜΕ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΣΟΥ


Μετά από μια πραγματικά κοπιαστική ημέρα πέφτεις κι εσύ να κοιμηθείς, να ξεκουράσεις λίγο το πνεύμα σου, να χαλαρώσεις λίγο το σώμα σου και να αναζωογονηθείς. Έλα, όμως, που ο Μορφέας το 'χει βάλει σκοπό να σου κάνει τη νύχτα... ερωτική κόλαση και σου δείχνει εικόνες με εσένα να έρχεσαι σε σεξουαλική επαφή με τον κακιασμένο αφεντικό σου, τον άνθρωπο που σου κάνει κόλαση - χωρίς ερωτικό υπονοούμενο - τα πρωινά στο γραφείο! Χαλάρωσε! Πολύ πιθανόν το μυαλό σου να σκέφτεται πολύ πιο αθώα απ' όσο νομίζεις!

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: 20 ΙΟΥΛΙΟΥ


Σήμερα είναι Παρασκευή, 20 Ιουλίου 2012
Τι κοινό έχουν η Αλίκη Βουγιουκλάκη και ο Χαρίλαος Φλωράκης, πέραν του ότι και οι δύο δε βρίσκονται στη ζωή; Και οι δύο γεννήθηκαν σαν σήμερα, η πρώτη το 1933 και ο δεύτερος το 1914. Μια μέρα σαν κι αυτή γεννήθηκαν επίσης ο σερ Έντμουντ Χίλαρι (1919), ο πρώτος άνθρωπος που κατέκτησε το Έβερεστ, ο πρώην πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζακ Ντελόρ (1925), η ηθοποιός Νάταλι Γουντ (1938), ο διάσημος Μεξικανός μουσικός Κάρλος Σαντάνα (1947), ο νεοεκλεγείς Πρόεδρος του Μεξικό Ενρίκε Πένα Νιέτο (1966), αλλά και ο κρυφός πόθος εκατομμυρίων στον πλανήτη, η Βραζιλιάνα Ζιζέλ Μπούντχεν (1980). Αν σήμερα έχει γενέθλια κάποιος από σας, τι να πω, ετοιμαστείτε για μια μεγάλη καριέρα!

ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ ΓΙΑ... ΦΑΓΩΜΑ!


Ότι είναι τρελοί αυτοί οι Αμερικάνοι, λίγο πολύ το γνωρίζατε. Σίγουρα όμως δε θα φανταζόσασταν ποτέ ότι θα ονόμαζαν χωριά ή ακόμα και μικρές πόλεις από κάποιο φαγώσιμο ή ρόφημα δίνοντας άλλη διάσταση σ' αυτό που λέγεται "τοπωνύμιο". Ο πραγματικός κατάλογος των περιοχών αυτών που σου ανοίγουν την όρεξη και μόνο που διαβάζεις το όνομά τους είναι απεριόριστος. Άλλωστε οι ΗΠΑ είναι από τα μεγαλύτερα σε έκταση κράτη στον κόσμο. Ωστόσο, μπορείτε να πάρετε μια γενική εικόνα παρακάτω.

19 Ιουλίου 2012

ΟΙ ΜΠΕΛΑΔΕΣ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΜΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΕΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Δε του φαίνεται στο πρόσωπο, όμως ο Τζόνα Φάλκον έχει κρυφά "προσόντα".

"Έχεις πιστόλι στην τσέπη σου ή χαίρεσαι πολύ που με είδες;" ("Is that a pistol in your pocket or are you just happy to see me?"). Πρόκειται ίσως για την θρυλικότερη φράση με σεξουαλικό υπονοούμενο που παγκοσμίως, η οποία αποδίδεται σε μια παλιά σταρ του Χόλιγουντ, τη Μαίη Γουέστ.

ΟΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ


Δύο αμερικάνικες ("Ο Δικτάτορας", "Ο προστάτης") και δύο γαλλικές ("Ο σεφ και ο σεφ του", "17 κορίτσια") ταινίες κάνουν απόψε πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες της χώρας (κλιματιζόμενες ή θερινές), οι οποίες όμως δε φαίνεται να συγκίνησαν ιδιαίτερα τους κριτικούς. Αντίθετα, ως η πιο ενδιαφέρουσα πρόταση φαίνεται η επανέκδοση της κλασικής μαύρης κωμωδίας "Αρσενικό και παλιά δαντέλα".

ΤΟ ΤΟΠ10 ΤΟΥ ΒΡΕΤΑΝΙΚΟΥ SINGLES CHART (22 - 28 IOYΛIΟΥ 2012 )


Το αγγλικό ροκ συγκρότημα Florence + The Machine βρέθηκε στην κορυφή του βρετανικού τοπ10 σινγκλς τσαρτ της εβδομάδας με το "Spectrum (Say My Name)". Πρόκειται για το πρώτο "νούμερο ένα" τραγούδι του συγκροτήματος στη Μεγάλη Βρετανία. Η δεύτερη νέα είσοδος της εβδομάδας σημειώθηκε από τη Νίκι Μινάζ και το τραγούδι "Pound the Alarm", το οποίο ή θα το αγαπήσει κάποιος ή θα το μισήσει, όπως τα περισσότερα της τραγουδίστριας από το Τρινιντάντ.

ΤΟ ΤΟΠ20 ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ SINGLES CHART (22 - 28 ΙΟΥΛΙΟΥ 2012)


Η κυριαρχία της Carly Rae Jepsen και του "Call Me Maybe" συνεχίζεται για ακόμη μία εβδομάδα στο αμερικάνικο τοπ20. Η πιο ενδιαφέρουσα μεταβολή, ωστόσο, είναι η εκτόξευση του "Blow Me (One Last Kiss)" της Pink από την 58η θέση την προηγούμενη (πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας του), αυτή την εβδομάδα βρέθηκε στην 9η θέση. Πρόκειται για το δωδέκατο τραγούδι της Pink, που μπαίνει στο τοπ10 του Billboard.

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: 19 ΙΟΥΛΙΟΥ


Σήμερα είναι Πέμπτη, 19 Ιουλίου 2012.
Γενέθλια έχει σήμερα ο σημαντικός Καναδός σκηνοθέτης αρμενικής καταγωγής Ατόμ Εγκογιάν (52 ετών).

18 Ιουλίου 2012

ΤΑ 5 ΠΙΟ ΠΡΩΤΟΤΥΠΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!


Ώρα για διακοπές.... Πού όμως θα πάτε; Δε βαρεθήκατε όλο τα ίδια και τα ίδια; Εάν έχετε την οικονομική ευχέρεια και είστε λάτρεις του διαφορετικού ή της περιπέτειας, εδώ ίσως βρείτε κάτι που να σας ταιριάζει. Πέντε ξενοδοχεία σε διαφορετικά σημεία του πλανήτη έχουν να σας προσφέρουν μια εμπειρία που θα σας μείνει αξέχαστη - ή τουλάχιστον αυτό υπόσχονται.

ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΤΑ ΟΣΤΑ ΤΗΣ ΤΖΙΟΚΟΝΤΑ;


Ποια ήταν η Μόνα Λίζα, η γυναίκα που έμεινε στην αιωνιότητα χάρη στο αινιγματικό της χαμόγελο, αλλά και την ζωγραφική δεινότητα του Λεονάρντο ντα Βίντσι που το αποτύπωσε μοναδικά στον παγκοσμίου φήμης πίνακα που χρονολογείται γύρω στο 1503; Οι θεωρίες που αναπτύχθηκαν κατά καιρούς ήταν διάφορες, ενώ ορισμένοι έφτασαν στο σημείο να υποστηρίξουν ότι πρόκειται για ένα είδος αυτοπροσωπογραφίας του ζωγράφου. Ωστόσο, η επικρατούσα άποψη θέλει ως μοντέλο τη Λίζα Γκεραρντίνι, σύζυγο του εμπόρου μεταξιού Φραντζέσκο ντελ Τζιοκόντο.

ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΠΟΥ ΣΒΗΝΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΣΕ 60 ΜΕΡΕΣ


Οι πωλήσεις βιβλίων περνούν κρίση - και δεν ευθύνεται μονάχα η οικονομική κρίση γι' αυτό. Στη σύγχρονη ψηφιακή εποχή το χαρτί έχει αντικατασταθεί από την οθόνη του υπολογιστή ή του smartphone, όπου μπορεί κάποιος να διαβάσει ό,τι επιθυμεί, να το σταματήσει στη μέση, να το διαβάσει σε περίληψη κλπ. και μάλιστα χωρίς να βγάλει λεφτά από την τσέπη. Έτσι, λοιπόν, οι εκδότες αποφάσισαν να περάσουν στην αντεπίθεση σκαρφιζόμενοι απίθανα ευρήματα για να προσελκύσουν τους αναγνώστες και ειδικά τους νέους. 

ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΜΥΣΤΙΚΑ ΕΤΩΝ ΜΕΤΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΤΗ ΝΕΚΡΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΤΟΥ!



Όταν η θεία της Τζέιν Έιρ (της ηρωίδας του ομότιτλου βιβλίου της Σαρλότ Μπροντέ) αντιλήφθηκε ότι επρόκειτο να εγκαταλείψει τον μάταιο τούτο κόσμο, ζήτησε από την ορφανή ανιψιά της, που δεν είχε και πολύ σε εκτίμηση ως παιδί, να την επισκεφτεί για μια τελευταία φορά για να της αποκαλύψει μέσω ενός γράμματος ένα καλά κρυμμένο μυστικό, ότι η Τζέιν είχε ένα μακρινό θείο από το σόι της μητέρας της, ώστε να μην πεθάνει έχοντας το ως βάρος στη συνείδησή της.

Η ΕΞΑΡΘΡΩΣΗ ΤΗΣ 17ΝΟΕΜΒΡΗ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ ΤΟΥ 2002 ΜΕΡΑ ΠΡΟΣ ΜΕΡΑ


27 χρόνια δράσης, 66 χτυπήματα, 23 δολοφονίες, 14 συλληφθέντες.... Τον Ιούλιο του 2002, τα ΜΜΕ της χώρας δε μας "βομβάρδιζαν" από το πρωί ως το βράδυ για την οικονομική κρίση, αλλά για την εξάρθρωση της τρομοκρατικής οργάνωσης 17Ν, η οποία είχε περιέλθει στη σφαίρα του αστικού μύθου λόγω κυρίως της ανικανότητας της αστυνομίας να οδηγηθεί στα ίχνη της. Η ανάληψη της ευθύνης για τη διεξαγωγή των Ολυμπιακών αγώνων στην Αθήνα, αλλά και η δολοφονία του Βρετανού στρατιωτικού ακολούθου Στίβεν Σόντερς τον Ιούνιο του 2000, έδωσαν την αφορμή για τη συνεργασία των ελληνικών διωκτικών αρχών με συναδέλφους τους από το εξωτερικό, η οποία απέδωσε στο μέγιστο βαθμό. 

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: 18 ΙΟΥΛΙΟΥ


Σήμερα είναι Τετάρτη, 18 Ιουλίου 2012.
Σήμερα είναι τα γενέθλια του Νέλσον Μαντέλα, εμβληματική φυσιογνωμία του αγώνα κατά του ρατσιστικού καθεστώτος του απαρτχάιντ που είχε επιβληθεί στη Νότιο Αφρική με παγκόσμια απήχηση.

17 Ιουλίου 2012

ΓΟΝΕΙΣ ΖΗΤΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΤΟ ΠΟΡΝΟ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ!


Πολύ συζήτηση γίνεται σχετικά με την εισαγωγή ή όχι μαθήματος σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση για την εξοικείωση των εφήβων με την ανατομία του ανθρώπινου σώματος όσο και για την καλύτερη ενημέρωση τους σε θέματα αφροδισιακών νοσημάτων, αποφυγή μιας ανεπιθύμητης εγκυμοσύνης κλπ. Εσχάτως, στην Ελβετία η συζήτηση έχει περιέλθει σ' ένα άλλο επίπεδο, καθώς ένας σύλλογος αντρών και πατεράδων ζητούν να επιτρέπεται η προβολή πορνογραφικών ταινιών στα σχολεία της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης της χώρας. 

ΒΑΛΤΕ ΓΑΝΤΙΑ, ΣΚΟΥΦΟ ΚΑΙ ΦΥΓΑΜΕ! Η ΑΝΤΑΡΚΤΙΚΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ

Η φωτογραφία είναι από το National Geographic
Με τον καύσωνα να έχει μετατρέψει σε καμίνια τα αστικά κέντρα της χώρας, ποιος δε θα επιθυμούσε μια απόδραση σε παγωμένα μέρη. Δυστυχώς, η Ανταρκτική είναι τόσο μακριά από την Ελλάδα... Κι όμως, η μικρότερη ήπειρος του πλανήτη μας, όπου κατοικούν μονάχα πιγκουίνοι και ελάχιστοι επιστήμονες που διενεργούν τις δικές τους έρευνες, εκείνη η περιοχή της Γης όπου σχεδόν τα πάντα είναι καλυμμένα από χιόνι καθ' όλη τη διάρκεια του έτους (με εξαίρεση τις ακτές), μπορεί να έρθει πολύ πιο κοντά στον καθένα μας μέσω του ίντερνετ και της υπηρεσίας Street View από την Google.

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: 17 ΙΟΥΛΙΟΥ


Σήμερα είναι Τρίτη, 17 Ιουλίου 2012.
Γενέθλια έχει σήμερα η γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ, η οποία γίνεται 58 ετών, όπως και ο πολύ δημοφιλής στη Γερμανία αμερικανός ηθοποιός Ντέιβιντ Χάσελχοφ (Μπέιγουοτς, Ο ιππότης της ασφάλτου), ο οποίος συμπληρώνει έξι δεκαετίες ζωής.

16 Ιουλίου 2012

ΜΙΚΡΕΣ, ΠΑΡΑΞΕΝΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠ' ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ


Σας έκλεψαν το αυτοκίνητο πριν από κάτι..δεκαετίες; Γιατί δε ρίχνετε μια ματιά στο e-bay;
Όποιος είπε ότι οι δικηγόροι δε βάζουν γλώσσα μέσα, σίγουρα δεν είχε υπόψην του, την περίπτωση ενός δικηγόρου από τη Χαβάη.
Υπάρχει άνθρωπος που να βρίσκει την αίθουσα του δικαστηρίου σέξι; Κι όμως, ένα ζευγάρι στη Νότιο Αφρική όχι μόνο... αναστατώθηκε την ώρα της δίκης, αλλά και άρχισε το φάσωμα. 

ΠΩΣ ΘΑ ΕΜΟΙΑΖΑΝ ΟΙ ΣΤΑΡ ΤΟΥ ΧΟΛΙΓΟΥΝΤ, ΑΝ ΗΤΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΣ ΔΙΠΛΑΝΗΣ ΠΟΡΤΑΣ


Ο Ντάνι Έβανς είναι ένας καλλιτέχνης που ασχολείται με την αποδόμηση των ειδώλων. Επεξεργάζεται ψηφιακά φωτογραφίες διάσημων προσώπων, τους οποίους και παρουσιάζει ως ανθρώπους της διπλανής πόρτας, λίγο πιο γερασμένους και με περισσότερα κιλά, ή "πιο ανιαρές εκδοχές του εαυτού τους", σύμφωνα με τα δικά του λόγια. 

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: 16 ΙΟΥΛΙΟΥ


Σήμερα είναι Δευτέρα, 16 Ιουλίου 2012.
Σαν σήμερα, το μακρινό έτος 622 ο Μωάμεθ αναχώρησε από τη Μέκκα για τη Μεδίνα. Είναι η επονομαζόμενη Εγίρα (δηλαδή εκπατρισμός), το γεγονός βάσει του οποίου διαμορφώθηκε το μουσουλμανικό ημερολόγιο, το "έτος 0". Καθώς όμως αυτό είναι σεληνιακό και όχι ημερολογιακό, η αλλαγή του μουσουλμανικού έτους δε γίνεται τη σημερινή ημερομηνία. Πιο συγκεκριμένα,  το κατά το Ισλάμ έτος 1433 μ.Ε. μπήκε στις 26 Νοεμβρίου 2011 και θα διαρκέσει μέχρι τις 14 Νοεμβρίου 2012, οπότε θ' αλλάξει και η χρονιά. Καθώς το μουσουλμανικό έτος διαρκεί 10 με 12 ημέρες λιγότερο σε σχέση με το ηλιακό που ακολουθούμε στη Δύση, ο αριθμός του έτους θα συμπέσει στα δύο ημερολόγια το.... 20874!

15 Ιουλίου 2012

ΟΙ 3 ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΧΑΣΕΤΕ ΤΑ ΠΕΡΙΤΤΑ ΚΙΛΑ


Θέλετε να χάσετε κιλά, αλλά όλες οι προσπάθειες σας να αδυνατίσετε αποτυγχάνουν παταγωδώς; Έχει δοκιμάσει κάθε πιθανή ή απίθανη δίαιτα που σας πρότεινε κάποιο φιλικό σας πρόσωπο ή διαβάσετε σε κάποιο περιοδικό, όμως το μόνο που καταφέρατε είναι μια τρύπα στο νερό; Μήπως το πρόβλημα δεν είναι απλά στις τροφές που αποφεύγετε μετά μανίας, αλλά σε απλές κακές καθημερινές σας συνήθειες που δυσκολεύουν την απώλεια των περιττών κιλών; 

ΤΟ ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΜΕ ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΥΠΝΟΔΩΜΑΤΙΟ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!


Αν και διαθέτει μόλις ένα υπνοδωμάτιο, το συγκεκριμένο διαμέρισμα είναι μόνο για πολύ γερά πορτοφόλια. Τίποτα, όμως, δεν εμποδίζει όμως όλους εμάς τους κοινούς θνητούς να το απολαύσουμε έστω και μέσα από φωτογραφίες. Εκτός του ότι βρίσκεται μακριά από την Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα στο Τόκιο, το ποσό που θα πρέπει να ξοδέψει ο επίδοξος αγοραστής, ανέρχεται στα 1.8 δισεκατομμύρια γιεν ή  22.6 εκατομμύρια δολάρια!

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: 15 ΙΟΥΛΙΟΥ


Σήμερα είναι Κυριακή, 15 Ιουλίου 2012.
Η σημερινή ημερομηνία είναι σημαδιακή για την σύγχρονη ελληνική ιστορία, καθώς τα γεγονότα που συνέβησαν σε διαφορετικές χρονικές περιόδους έγραψαν ορισμένες από τις πιο μαύρες σελίδες του ελληνισμού.