21 Απριλίου 2012

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: 21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ


Σήμερα είναι Σάββατο, 21 Απριλίου 2012. Σήμερα, κλείνει αισίως τα 86 της χρόνια η "βασίλισσα του Ηνωμένου Βασιλείου της Μεγάλης Βρετανίας και της Βορείου Ιρλανδίας, και των άλλων Βασιλείων και περιοχών Της, Αρχηγός της Κοινοπολιτείας, Υπερασπιστής της Πίστης, Αρχηγός της Αγγλικανικής Εκκλησίας, Ηγεμών της Νήσου Μαν, Υπέρτατη Αρχηγός των Νήσων Φίτζι, Δούκισσα του Εδιμβούργου, Δούκισσα του Εδιμβούργου και Αρχηγός των Ενόπλων Δυνάμεων" (όπως είναι ο πλήρης τίτλος της) Ελισάβετ Β'. Χρόνια της πολλά, λοιπόν!

20 Απριλίου 2012

ΤΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ Η ΡΑΤΣΑ ΕΝΟΣ ΣΚΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΤΟΥ

Αν όλα αυτά τα σκυλιά είναι δικά του, τότε ο τύπος είναι σίγουρα πολυ-διχασμένη προσωπικότητα!

Μια παροιμία λέει "δείξε μου το φίλο σου, να σου πω ποιος είσαι". Επομένως, εφόσον ο σκύλος θεωρείται "ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου", θα έχει πολλά "να πει" για το χαρακτήρα του. Τι αποκαλύψεις όμως μπορεί να κάνει το συμπαθές τετράποδο σχετικά με την προσωπικότητα του αφεντικού του; Κατά πόσο ισχύει αυτό που πολλοί ιδιοκτήτες σκύλων υποστηρίζουν, ότι ο χαρακτήρας του σκύλου τους μοιάζει στο δικό τους; Ο Λανς Γουόρκμαν, καθηγητής ψυχολογίας στο Πανεπιστήμιο Μπαθ της Μεγάλης Βρετανίας, παρουσίασε πρόσφατα τα συμπεράσματα online έρευνας που διεξήγαγε ανάμεσα σε 1000 ιδιοκτήτες σκύλων ψάχνοντας να ανακαλύψει αν υπάρχει κάποια δόση αληθείας πίσω από αυτήν την εκτίμηση. 

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ALBUM CHART: 22 - 28 ΑΠΡΙΛΙΟΥ


Το "φαινόμενο Αντέλ" είναι πολύ σκληρό για να νικηθεί. Έτσι, ύστερα από ένα σύντομο διάλειμμα δύο εβδομάδων η βρετανίδα τραγουδίστρια με τη γλυκιά φωνή βρέθηκε και πάλι στην κορυφή του παγκόσμιου album chart. Άσχημα είναι, αντιθέτως, τα μαντάτα για τη Μαντόνα, καθώς το τελευταίο της άλμπουμ με τίτλο "MDNA" συνέχισε τη ραγδαία πτωτική του πορεία σημειώνοντας μόνο 90.000 πωλήσεις παγκοσμίως την περασμένη εβδομάδα. Σημαντική όμως ήταν η ανανέωση στο τοπ10 του παγκόσμιου album chart, καθώς στις από 7 έως 10 έχουμε νέες εισόδους, αν και το χαρακτηριστικό της συγκεκριμένης εβδομάδας είναι ο μικρός αριθμός των πωλήσεων.

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ SINGLES CHART: 22 - 28 ΑΠΡΙΛΙΟΥ


Δεν υπάρχουν σοβαρές αλλαγές στο τοπ10 του παγκόσμιου singles chart της εβδομάδας. Ο Gotye παραμένει στην πρώτη θέση με το "Somebody That I Used To Know", ενώ στη δεκάδα επανέκαμψαν μετά από μία εβδομάδα απουσίας οι Train με το συμπαθητικό "Drive By". Να σημειωθεί ότι το "Somebody That I Used To Know" κυκλοφορεί και σε δεύτερη εκτέλεση ερμηνευμένη από το καστ της πετυχημένης τηλεοπτικής σειράς "Glee" και μάλιστα η συγκεκριμένη εκδοχή βρέθηκε στην 22η θέση του παγκόσμιου singles chart.

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: 20 ΑΠΡΙΛΙΟΥ


Σήμερα είναι Παρασκευή, 20 Απριλίου 2012.
Αν έχετε γενέθλια σήμερα, σκεφτείτε το σοβαρά να ασχοληθείτε με την πολιτική. Σήμερα γιορτάζουν τα γενέθλια τους η πρώην πρωθυπουργός της Νορβηγίας Γκρο Χάρλεμ Μπρούτλαντ, ο πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας Μάσιμο Ντ'Αλέμα, αλλά και Έλληνες πολιτικοί, όπως ο Κωστής Χατζηδάκης και η αρχηγός του κόμματος "Κοινωνική Συμφωνία" Λούκα Κατσέλη. Η 20η Απριλίου πάντως ήταν η γενέθλια ημέρα και του πιο παρανοϊκού δικτάτορα που γνώρισε η ανθρωπότητα, του Αδόλφου Χίτλερ. 

ΟΙ ΑΛΛΕΡΓΙΕΣ ΤΩΝ ΣΕΛΕΜΠΡΙΤΙ

Οι σελέμπριτι μπορεί να μοιάζουν τέλειοι στα μάτια μας, δεν παύουν όμως κι αυτοί να είναι κανονικοί άνθρωποι με τα ελαττώματα και τις... αλλεργίες τους. Ας δούμε τις αλλεργίες ορισμένων σελέμπριτι διεθνούς εμβέλειας, όπως τις ανακαλύψαμε ψάχνοντας στο ίντερνετ.

19 Απριλίου 2012

ΟΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ


Τρεις ελληνικές ταινίες (δύο μυθοπλασίας και ένα ντοκιμαντέρ) βγαίνουν σήμερα στις κινηματογραφικές αίθουσες, οι οποίες αν και απέχουν από το να χαρακτηριστούν "ταινιάρες", απευθύνονται όμως η κάθε μια σε ένα δικό της, ιδιαίτερο κοινό. Στους κινηματογράφους βγαίνει επίσης το blcobuster της εβδομάδας, η ταινία "Battleship", όπου η τραγουδίστρια Ριάνα κάνει το κινηματογραφικό της ντεμπούτο. Είναι ενδιαφέρον ότι αν και η ταινία προβάλλεται ήδη από την περασμένη εβδομάδα στις ευρωπαϊκές χώρες, στις ΗΠΑ θα κάνει πρεμιέρα μόλις στις 10 Μαΐου. Οι φίλοι του ευρωπαϊκού κινηματογράφου μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε μια νεανική, εναλλακτική κωμωδία από τη Νορβηγία ("Άναψε με") και ένα δράμα εποχής από τη Γαλλία ("Οίκος Ανοχής").

ΤΟ ΒΡΕΤΑΝΙΚΟ SINGLES CHART ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΜΕΧΡΙ 28 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012


Για δεύτερη συνεχή εβδομάδα παρέμεινε στην κορυφή του βρετανικού singles chart η Carly Rae Jepsen  με το "Call Me Maybe", ενώ στο τοπ10 έχουμε τέσσερις νέες εισόδους από τραγούδια που κυκλοφόρησαν για πρώτη εβδομάδα στο Ηνωμένο Βασίλειο. Πρόκειται για το "Boyfriend" του Justin Bieber (στη δεύτερη θέση), το "Climax" του Usher (στην τέταρτη), το "We Are Young" από τους fun που ήταν νούμερο ένα στο αμερικάνο chart για περισσότερο από ένα (και στο βρετανικό chart έκανε είσοδο στην έβδομη θέση) και το "Level Up" των Sway (στην όγδοη θέση του uk chart).

ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ SINGLES CHART ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΜΕΧΡΙ 28 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012


Αλλαγή στο νούμερο 1 του αμερικάνικου singles chart της εβδομάδας που έρχεται, καθώς ο Gotye και οι fun αντάλλαξαν μεταξύ τους θέσεις. Εν τω μεταξύ, για ακόμη μία εβδομάδα δεν υπάρχουν νέες είσοδοι στη δεκάδα, παρά μόνο μικρές εσωτερικές αλλαγές θέσεων με πιο χαρακτηριστική την άνοδο δύο θέσεων της Carly Rae Jepsen με το "Call Me Maybe" (από τη δέκατη στην όγδοη θέση).

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: 19 ΑΠΡΙΛΙΟΥ


Σήμερα είναι Πέμπτη, 19 Απριλίου 2012. Χρόνια πολλά στην 33χρονη Κέιτ Χάντσον και τον κατά ένα χρόνο μεγαλύτερό της Τζέιμς Φράνκο, ενώ τα γενέθλιά τους έχου σήμερα και ο θρύλος του παγκόσμιου ποδοσφαίρου Ριβάλντο, ο οποίος γεννήθηκε στις 19 Απριλίου 1972, αλλά και η κορυφαία τενίστρια Μαρία Σαράποβα, η οποία γεννήθηκε σαν σήμερα το 1987.

18 Απριλίου 2012

ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΟΝΟΜΑ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΠΟΥ "ΓΑΜΑΕΙ"


Οι κάτοικοι αυτού του αυστριακού χωριού δε θέλουν πλέον να αποκαλούνται "γαμάτοι".

Κάποιες φορές το παγκόσμιο ενδιαφέρον και η συσσώρευση τουριστών σε μια περιοχή, δεν είναι καθόλου μα καθόλου επιθυμητά, αλλά αντιθέτως προκαλούν αισθήματα ντροπής στους κατοίκους. Αυτή είναι η περίπτωση των 104 κατοίκων του χωριού Φούκινγκ στην Αυστρία, κοντά στα σύνορα της χώρας με τη Γερμανία, η ονομασία του οποίου κατ' αρχήν δε μας λέει κάτι έτσι όπως τη διαβάζουμε με ελληνικούς χαρακτήρες, όμως τα πράγματα αλλάζουν, όταν κάποιος τη διαβάσει με τους λατινικούς χαρακτήρες, έτσι δηλαδή όπως αναγράφεται στις πινακίδες του χωριού αλλά και στους παγκόσμιους γεωγραφικούς χάρτες, δηλαδή... "Fucking". 

ΤΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΟΥ 1995!


Το 1995 το Πάσχα έπεφτε στις 23 Απριλίου. Κάνοντας μια αναδρομή στο τηλεοπτικό τοπ10 της Μεγάλης Εβδομάδας της χρονιάς εκείνης (από 17 έως 23 Απριλίου) διαπιστώνουμε πόσο πιο φτωχή είναι η ελληνική τηλεόραση σήμερα, 17 χρόνια μετά, ελέω και οικονομικής κρίσης. Το πρόγραμμα των καναλιών δεν ήταν καθόλου... νηστίσιμο, αλλά τη χρονικά εκείνη, παράλληλα με τις κλασικές ψευδο-ιστορικο-θρησκευτικές χολιγουντιανές ταινίες, είχαν προβληθεί κανονικά καινούρια επεισόδια των σίριαλ, τουλάχιστον τη Μ. Δευτέρα και τη Μ. Τρίτη, ενώ τις εντυπώσεις από πλευράς τηλεθέασης είχε κλέψει η χιουμοριστική σειρά "Λαβ Σόρι", που ήταν και η μεγαλύτερη τηλεοπτική επιτυχία της σαιζόν 1994-'95. 

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ TV (9 - 15 ΑΠΡΙΛΙΟΥ)


Εμφανώς μικρότερος ήταν ο αριθμός των τηλεθεατών που έμειναν πιστοί στις τηλεοπτικές τους συνήθειες κατά τη Μεγάλη Εβδομάδα. Σε αυτό βοήθησε και ο προγραμματισμός των καναλιών, καθώς τα περισσότερα προγράμματα που συνήθως προσελκύουν το ενδιαφέρον του κόσμου έκαναν ένα σύντομο διάλειμμα. Κατά συνέπεια, στο τοπ10 της εβδομάδας, όπως ανακοινώνεται από την AGB, συναντούμε προγράμματα που σπανίως - ή και για πρώτη φορά - συναντούμε σε τόσο υψηλές θέσεις, όπως τα "Κλεμμένα όνειρα" και το τουρκικό σαπούνι "Μοιραίος έρωτας". Μετά από πολύ καιρό συναντούμε μεταξύ των δέκα δημοφιλέστερων προγραμμάτων και το κεντρικό δελτίο ειδήσεων κάποιου τηλεοπτικού σταθμού (εν προκειμένω του MEGA), ενώ από το τοπ10 της Μεγάλης Εβδομάδας δε θα μπορούσε να λείπει η σειρά-θεσμός τις άγιες αυτές ημέρες, ο "Ιησούς από τη Ναζαρέτ" του Φράνκο Τζεφιρέλι, καθώς το επεισόδιο που προβλήθηκε το βράδυ της Μεγάλης Τρίτης το παρακολούθησαν περισσότεροι από ένα εκατομμύριο τηλεθεατών και βρέθηκε στην έκτη θέση του τοπ10.

Ο ΠΡΩΤΟΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΚΥΛΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ!

"Κάτω τα χέρια από το τηλεχειριστήριο! Εγώ διαλέγω τι θα δούμε σήμερα!"

Πολλοί είναι οι ιδιοκτήτες σκύλων που νιώθουν τύψεις, όταν είναι αναγκασμένοι να αφήσουν μόνο του τον τετράποδο φίλο τους, προκειμένου να πάνε στη δουλειά ή ακόμα και για έναν καφέ με τους... δίποδους φίλους τους. Συντροφιά στα συμπαθή τετράποδα φιλοδοξεί να κρατήσει ένας νέος, πρωτότυπος τηλεοπτικός σταθμός, ο DogTV, που ήδη εκπέμπει στο Σαν Ντιέγκο της Καλιφόρνια και πλέον ετοιμάζεται να επεκταθεί στο σύνολο της επικράτειας των ΗΠΑ. Δεν πρόκειται για ένα ακόμα κανάλι για φιλόζωους, π.χ. τύπου Animal Planet, αλλά το πρόγραμμα του απευθύνεται αποκλειστικά και μόνο σε σκύλους τηλεθεατές μέσα από προγράμματα ιδωμένα από τη δική τους οπτική.

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: 18 ΑΠΡΙΛΙΟΥ


Σήμερα είναι Τετάρτη 18 Απριλίου 2012. Γενέθλια έχει σήμερα η Τατιάνα Στεφανίδου, η οποία κλείνει τα  42 της χρόνια, ενώ σήμερα έχει γενέθλια και η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν, η αδερφή της Κιμ, η οποία γεννήθηκε το 1979. Στην Ιστορία πάντως είναι αρκετές οι - όχι ιδιαίτερα συμπαθείς - γυναίκες που γεννήθηκαν σαν σήμερα, όπως η Λουκρητία Βοργία (το 1480) ή η πρώην βασίλισσα της Ελλάδας Φρειδερίκη (το 1917).

ΠΩΣ Ο ΜΑΝΟΣ ΧΑΤΖΙΔΑΚΙΣ ΕΜΠΝΕΥΣΤΗΚΕ ΤΟΥΣ ΣΤΙΧΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ "ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ"


Σαν σήμερα πριν από 51 χρόνια, στις 17 Απριλίου 1961, η Αμερικανική Ακαδημία Κινηματογράφου απένειμε στον Μάνο Χατζιδάκι το βραβείο Όσκαρ καλύτερου τραγουδιού για το παγκοσμίως - πλέον - γνωστό τραγούδι του "Τα παιδιά του Πειραιά", το οποίο ερμήνευσε η Μελίνα Μερκούρη στην ταινία του Ζιλ Ντασέν με τίτλο "Ποτέ την Κυριακή". Ο μουσικοσυνθέτης, που είχε γράψει και τους στίχους του τραγουδιού, δεν είχε παρευρεθεί στην τελετή λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων που τον είχαν κρατήσει στην Ελλάδα, ωστόσο λίγες ημέρες αργότερα έδωσε συνέντευξη στην εβδομαδιαία εφημερίδα ΕΜΠΡΟΣ, η οποία δημοσιεύτηκε στο φύλλο της 22.4.1961, στην οποία αναφέρεται μεταξύ άλλων και στο πώς εμπνεύστηκε τους στίχους για το τραγούδι-σταθμός αναφερόμενος εμμέσως και στις φήμες που κυκλοφορούσαν σχετικά με την προσωπική του ζωή.

17 Απριλίου 2012

5 ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΣΟΥ ΞΕΠΕΤΑΣ (Ή ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟΥ ΣΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ)!


Φαντάσου ότι κάθεσαι σε ένα μπαράκι απολαμβάνοντας το ποτό σου και το βλέμμα σου πέφτει σε μια κουκλάρα, με την οποία θυμάσαι ότι είχες φασωθεί στο παρελθόν. Δεν μπορείς όμως να θυμηθείς το όνομα της. Άλλωστε, έχει περάσει αρκετός καιρός από εκείνη τη βραδιά, έχεις γνωρίσει κι άλλες κοπέλες από τότε και στο κάτω-κάτω μπορεί να μη θυμάσαι πώς τη λένε, θυμάσαι όμως το μέγεθος του μπούστου της και για σένα αυτό είναι πιο σημαντικό.

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: 17 ΑΠΡΙΛΙΟΥ


Σήμερα είναι Τρίτη, 17 Απριλίου 2012 Σαν σήμερα, το 1961, ο Μάνος Χατζηδάκης κέρδισε το βραβείο Όσκαρ καλύτερου τραγουδιού για το τραγούδι "Παιδιά του Πειραιά", το οποίο ακουγόταν στην ταινία "Ποτέ την Κυριακή". Χαρές και πανηγύρια σήμερα για την οικογένεια Μπέκαμ, αφού η Βικτόρια κλείνει τα 38 χρόνια. Χρόνια της πολλά λοιπόν! Λίγο λιγότερη ξινίλα πάντως δε θα έβλαπτε, αγαπητή Βικτόρια!

16 Απριλίου 2012

Ο ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΣ-ΚΑΣΚΑΝΤΕΡ ΠΟΥ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΠΙΑΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΑΛΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΕΣ! ΔΕΣ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ!

Ο Τσακ Νόρις θα μπορούσε να κάνει το ίδιο;

Αυτός κι αν είναι αστυνομικός που ξέρει να κάνει καλά τη δουλειά το και έγινε μέχρι και κασκαντέρ για να πιάσει τον παραβάτη, μόνο που δε βρίσκεται στην Ελλάδα αλλά στο Βιετνάμ. Ο Nguyen Manh Phan ήταν ένας συνηθισμένος βιετναμέζος τροχονόμος στην πρωτεύουσα Ανόι, μέχρι που αποθανατίστηκε σε βίντεο να έχει προσκολληθεί σαν κασκαντέρ στους υαλοκαθαριστήρες ενός λεωφορείου που βρισκόταν εν κινήσει θέλοντας να σταματήσει τον οδηγό, που προσπαθούσε να αποφύγει πρόστιμο, καθώς δε διέθετε τα νόμιμα έγγραφα. Το βίντεο αυτό αναρτήθηκε στο ίντερνετ και ο Phan έγινε πλέον διάσημος σε όλον τον κόσμο χάρη στην ευσυνειδησία του όσο και στο θέαμα που προσφέρει.

ΠΟΙΕΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΘΑ ΓΙΟΡΤΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2022


Σε προηγούμενη ανάρτηση είδατε πώς μπορείτε να υπολογίσετε την ημερομηνία του Πάσχα με απλά μαθηματικές πράξεις. Αν όμως δεν έχετε διαθέσιμο κάποιο κομπιουτεράκι ή τα μαθηματικά δεν ήταν από τα αγαπημένα σας μαθήματα στο σχολείο, δείτε ποια ημερομηνία θα γιορτάζουμε το Πάσχα τα επόμενα δέκα χρόνια.

15 Απριλίου 2012

ΒΡΗΚΕ ΤΗ ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ 25 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΧΑΡΗ ΣΤΟ GOOGLE EARTH!


Ότι το Google Earth προσφέρεται πέρα από μια ιδιότυπη, εικονική ταξιδιωτική εμπειρία και για ανακάλυψη καλά κρυμμένων μυστικών λίγο-πολύ το ξέραμε. Αποτελεί άλλωστε ένα εργαλείο, το οποίο τιμούν δεόντως οι μυστικές υπηρεσίες πολλών κρατών, όπως π.χ. οι ισραηλινές ή οι αμερικανικές που ενδιαφέρονται να μάθουν λεπτομέρειες για το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν. Το Google Earth όμως αποδεικνύεται ότι μπορεί επιπλέον να ενώσει ακόμα και οικογένειες ύστερα από 25 ολόκληρα χρόνια και μάλιστα, ακόμα κι όταν κάποιος, το χαμένο παιδί εν προκειμένω, δε γνωρίζει καν το όνομα της πόλης που ψάχνει να βρει για να ξανασυναντηθεί με τη μητέρα του ύστερα από τόσα χρόνια.

ΕΙΝΑΙ ΜΟΛΙΣ 4 ΕΤΩΝ ΚΑΙ Ο ΔΕΙΚΤΗΣ ΕΥΦΥΙΑΣ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΣ ΤΟΥ ΑΪΝΣΤΑΪΝ!


Η Χάιντι Χάνκινς από το Γουίντσεστερ της Αγγλίας είναι μόλις 4 ετών και πρόσφατα έγινε ένα από τα νεαρότερα μέλη της MENSA, του διεθνούς μη κερδοσκοπικού οργανισμού, μέλη του οποίου είναι οι εξυπνότεροι άνθρωποι του πλανήτη, όσοι δηλαδή έχουν πολύ υψηλό δείκτη ευφυίας. Ο δείκτης ευφυίας της μικρής Χάιντι μετρήθηκε στο 159, δηλαδή ένα μόλις πόντο μικρότερη από τον δείκτη ευφυίας του Άλμπερτ Άινσταϊν ή του Στίβεν Χόκιν. 

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: 15 ΑΠΡΙΛΙΟΥ


Σήμερα είναι Κυριακή, 15 Απριλίου 2012. Καλό Πάσχα σε όλους!
Σήμερα έχει τα γενέθλια του ο πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού (και νυν της Γαλατά Σεράι) Άλμπερτ Ριέρα, ο οποίος πλέον τριανταρίζει.