14 Ιουλίου 2012

Ο ΘΗΛΑΣΜΟΣ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΙΟ ΑΔΥΝΑΤΕΣ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ


Όλοι γνωρίζουμε πόσο καλό κάνει ο μητρικός θηλασμός στην υγεία του μωρού. Όμως δεν είναι μόνη αυτή η θετική του συνεισφορά. Παράλληλα, βοηθάει τις νέες μητέρες να χάσουν βάρος, αλλά και να έχουν χαμηλότερο ΔΜΣ (Δείκτη Μάζας Σώματος) στην υπόλοιπη ζωή τους, όπως τουλάχιστον προκύπτει από τα συμπεράσματα έρευνας που δημοσιοποιήθηκε στο περιοδικό International Journal of Obesity στις 10 Ιουλίου.

ΓΕΝΝΑΙΟΔΩΡΟΣ Ή ΤΣΙΓΚΟΥΝΗΣ; ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΦΑΙΑΣ ΟΥΣΙΑΣ!


Έστω ότι μόλις έχετε βγάλει χρήματα από την Τράπεζα, ένα αξιοσέβαστο ποσό. Στη γωνία ένα ρακένδυτο παιδάκι, η οικογένεια του οποίου γνωρίζετε ότι αντιμετωπίζει σοβαρό οικονομικό πρόβλημα, ζητάει να του δώσετε "ότι προαιρείσθε" για ν' αγοράσει ένα καρβέλι ψωμί. Θα  βάλετε αμέσως το χέρι στην τσέπη; Θα προβληματιστείτε, αλλά τελικά θα ενδώσετε ρίχνοντας ένα κέρμα των πέντε λεπτών, που ούτως ή άλλως είναι άχρηστα; Ή μήπως δε θα δώσετε καν σημασία συνεχίζοντας τη βόλτα σας - ποιο παιδάκι είπαμε;

10 ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΑΤΕ ΓΙΑ ΤΗ ΓΑΛΛΙΑ


Σήμερα, 14 Ιουλίου, είναι η εθνική γιορτή των Γάλλων, η επέτειος από την κατάληψη της Βαστίλης και την έναρξη της Γαλλικής Επανάστασης. Πόσο καλά όμως ξέρουμε τη χώρα που ενέπνευσε με τους κοινωνικούς της αγώνες ολόκληρη την ανθρωπότητα; Ρίξτε μια ματιά στο μίνι αφιέρωμα. Ίσως είναι κάποια λεπτομέρεια που σας είχε διαφύγει μέχρι σήμερα...

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: 14 ΙΟΥΛΙΟΥ


Σήμερα είναι Σάββατο, 14 Ιουλίου 2012.
Χρόνια πολλά στο Μάθιου Φοξ, τον Τζάκ Σέπαρντ της σειράς LOST, ο οποίος σήμερα κλείνει τα 46 του χρόνια. 

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ALBUM CHART: 14 - 21 ΙΟΥΛΙΟΥ 2012


Καλότυχο όνομα και πράγμα αποδείχθηκε το νέο άλμπουμ του Κρις Μπράουν ("Fortune"), το οποίο βρέθηκε στην κορυφή των πωλήσεων της εβδομάδας σε όλον τον πλανήτη, ενώ εντυπωσιακή επανεμφάνιση στο τοπ10 του παγκόσμιου άλμπουμ τσαρτ κάνουν το "Teenage Dream" της Κέιτι Πέρι και το "Wild Ones" του Flo Rida. Τέλος, στις νέες εισόδους της εβδομάδες περιλαμβάνεται κι ένα boy band από τη Νότιο Κορέα, οι Super Junior.

13 Ιουλίου 2012

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ SINGLES CHART: 15 - 21 ΙΟΥΛΙΟΥ 2012


Χωρίς σημαντικές αλλαγές, τουλάχιστον στις πρώτες θέσεις, διαμορφώθηκε το παγκόσμιο τοπ20 σινγκλς τσαρτ της εβδομάδας, με τους Maroon 5 να σημειώνουν χατ τρικ χάρη στο "Payphone", ενώ από κοντά παραμονεύουν η Carly Rae Jepsen με το "Call Me Maybe", αλλά και ο Flo Rida με το "Whistle"

ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΦΙΛΙΟΜΑΣΤΕ;


Ένα κανονικό φιλί υπολογίζεται ότι μας κοστίζει 6,4 θερμίδες το λεπτό - ένα παθιασμένο μεγάλης διάρκειας φιλί πολύ περισσότερες. Όμως σίγουρα δεν είναι αυτός ο λόγος που μας αρέσει να φιλάμε τα αγαπημένα μας πρόσωπα, όχι για ν' αδυνατίσουμε. Το φιλί είναι απόλαυση για πολλούς, για άλλους πάλι μοιάζει με αγγαρεία. Τι τρέχει με την πάρτη του; 

Ο ΔΕΚΑΛΟΓΟΣ ΤΩΝ ΔΩΡΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΟΥΣ


Πόσο προληπτικοί είστε; Θα αποφασίζατε ακόμα και τι δώρο να κάνετε σε κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο, με γνώμονα τι θα ήταν αυτό που θα μπορούσε να του προσφέρει καλή τύχη; Στην ιστοσελίδα http://www.giftypedia.com εντόπισα ένα αφιέρωμα στις προλήψεις που υπάρχουν σε διάφορους λαούς σχετικά με τα δώρα. Επειδή ζούμε σε μια παγκοσμιοποιημένη κοινωνία, γιατί να μην παγκοσμιοποιήσουμε και το τελευταίο αυτό απομεινάρι του μεσαιωνικού σκοταδισμού; Συμπύκνωσα αυτές τις δεισιδαιμονίες σε έναν δεκάλογο, τον οποίο αξίζει να διαβάσετε είτε για να χαμογελάσετε είτε και για να τον πάρετε στα σοβαρά. Ότι προαιρείται ο καθένας....

ΟΙ 11 ΠΙΟ ΠΑΡΑΛΟΓΕΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΠΡΟΛΗΨΕΙΣ


Ποιος είπε ότι οι Γερμανοί είναι απλά ψυχροί, ακοινώνητοι, σκληραγωγημένοι βορειοευρωπαίοι; Έχουν κι αυτή τη δικιά τους (μικρή) δόση τρέλας, η οποία αποτυπώνεται σε ορισμένες από τις προλήψεις και τις δεισιδαιμονίες, στις οποίες πιστεύουν μέχρι σήμερα. Κάποιες από αυτές είναι ίσως χαριτωμένες, κάποιες άλλες είναι απλά...γερμανικές. 

ΟΙ ΠΡΟΛΗΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΤΑΡ


Τι κι αν είναι διάσημοι; Δεν παύουν να είναι άνθρωποι κι αυτοί και να έχουν τις δικές τους αδυναμίες, όπως όλοι οι κοινοί θνητοί. Έτσι, λοιπόν, και οι σταρ πιστεύουν σε κάθε λογής προλήψεις ή έχει ο καθένας το δικό του γούρι. Ας δούμε μερικά από αυτά...

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: 13 ΙΟΥΛΙΟΥ


Σήμερα είναι Παρασκευή, 13 Ιουλίου 2012.
Τα γενέθλια του γιορτάζει ένα από τα αγαπημένα παιδιά της ελληνικής άρσης βαρών, ο Κάχι Καχιασβίλι, τρεις  φορές χρυσός ολυμπιονίκης (το 1992 με την ομάδα της ενωμένης ομάδας των πρώην κρατών της Σοβιετικής Ένωσης) και τρεις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής. Σήμερα, ο Κάχι γίνεται 43 ετών. Γενέθλια όμως σήμερα και για τον Χάρισον Φορντ, ο οποίος συμπληρώνει επτά δεκαετίες ζωής. 

ΡΕΤΡΟ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΑ: Η "ΚΟΝΤΡΑ" ΤΗΣ ΑΛΙΚΗΣ ΒΟΥΓΙΟΥΚΛΑΚΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΙΝΑ ΠΑΞΙΝΟΥ!

Από το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας ΕΜΠΡΟΣ με ημερομηνία 4 Ιουλίου 1959.

Τον Ιούνιο του 1959, λίγο πριν ξεκινήσουν τα γυρίσματα της ταινίας "Το ξύλο βγήκε από τον παράδεισο", η Αλίκη Βουγιουκλάκη, που ήδη θεωρείτο η δημοφιλέστερη κινηματογραφική ηθοποιός της χώρας, βρέθηκε στο Βερολίνο. Στα πλαίσια του ετήσιου κινηματογραφικού φεστιβάλ  της γερμανικής πόλης προβαλλόταν η ταινία "Αστέρω" του Ντίνου Δημόπουλου, όπου η ίδια είχε τον ομώνυμο πρωταγωνιστικό ρόλο. Εκεί βρισκόταν και η βραβευμένη με Όσκαρ (β γυναικείου ρόλου για τη συμμετοχή της στην ταινία "Για ποιον χτυπά η καμπάνα" το 1943) σπουδαία ελληνίδα τραγωδός Κατίνα Παξινού, η οποία ήταν μέλος της επιτροπής που θα έκρινε τις ταινίες μικρού μήκους.

12 Ιουλίου 2012

ΕΡΩΤΙΚΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΚΥΛΟΥΣ


Ο σκύλος θεωρείται ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου. Γιατί, λοιπόν, να μην απολαμβάνει τα ίδια προνόμια με εμάς, εφόσον μπορούμε να του τα προσφέρουμε; Πριν τρεις μήνες δημοσιεύσαμε την είδηση σχετικά με την ίδρυση του πρώτου τηλεοπτικού σταθμού στον κόσμο προορισμένου αποκλειστικά για σκύλους τηλεθεατές στις ΗΠΑ. Σήμερα, μαθαίνουμε για το πρώτο "ξενοδοχείο του έρωτα" στον κόσμο, το οποίο θα φιλοξενεί τους τετράποδους φίλους μας, όταν θα επιθυμούν να κλείσουν κάποιο... πονηρό ραντεβουδάκι.

ΟΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ


Τρεις νέες ταινίες κάνουν πρεμιέρα απόψε στις κινηματογραφικές αίθουσες και η κάθε μία απευθύνεται στο δικό της κοινό: ένα μπλοκμπάστερ με ήρωα έναν αγαπημένο κόμικ ήρωα ("Tha Amazing spider-Man"), ένα δυνατό νορβηγικό θρίλερ ("Κυνηγοί κεφαλών") κι ένα οικογενειακό δράμα από το Ισραήλ ("Γράψε λάθος"). Παράλληλα, επαναπροβάλονται δύο κλασσικές ταινίες, το "Notorious" του Άλφρεντ Χίτσκοκ και το μιούζικαλ "Οι άντρες προτιμούν τις ξανθιές" με τη Μέριλιν Μονρόε, τρεις εβδομάδες πριν συμπληρωθούν 50 χρόνια από τον μυστηριώδη θάνατο της πιο διάσημης ξανθιάς του παγκόσμιου κινηματογράφου μέχρι σήμερα.

ΤΟ ΤΟΠ10 ΤΟΥ ΒΡΕΤΑΝΙΚΟΥ SINGLES CHART ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΜΕΧΡΙ 21 IOYΛIΟΥ 2012


Χωρίς νέες εισόδους - σπάνιο φαινόμενο - διαμορφώθηκε το τοπ10 του βρετανικού σινγκλς τσαρτ της εβδομάδας. Ωστόσο, έχουμε αλλαγή στην κορυφή, καθώς οι Maroon 5 ανεβαίνουν και πάλι στην πρώτη θέση ρίχνοντας τον Will.i.am στην τρίτη θέση.

ΤΟ ΤΟΠ20 ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ SINGLES CHART ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΜΕΧΡΙ 21 ΙΟΥΛΙΟΥ 2012


Στις 3 πρώτες θέσεις του αμερικάνικου σινγκλς τσαρτ έχουν στρογγυλοκαθήσει τις τελευταίες εβδομάδες η Carly Rae Jepsen, οι Maroon 5 και ο Gotye, χωρίς να απειλείται μέχρι στιγμής η κυριαρχία τους. Ίσως, όμως, στο άμεσο μέλλον απειληθούν από το αρκετά καλοκαιρινό, χαριτωμένο και με σούπερ ερωτική διάθεση "Whistle" του Flo Rida, το οποίο μέσα σε 3 εβδομάδες βρέθηκε από την 58η στη 12η θέση του Billboard 100.

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: 12 ΙΟΥΛΙΟΥ 2012


Σήμερα είναι Πέμπτη, 12 Ιουλίου 2012.
Ποδοσφαιρομάνα είναι η σημερινή ημέρα, καθώς μεταξύ εκείνων που γιορτάζουν σήμερα τα γενέθλια τους είναι ο Στέλιος Γιαννακόπουλος (38 ετών), ο Κριστιάν Βιέρι (39) και ο Αντόνιο Κασάνο (30). 

ΟΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ! ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ ΤΩΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΟΥ ΖΩΔΙΑΚΟΥ ΚΥΚΛΟΥ


Η απόφαση για το πώς θα περάσετε τις καλοκαιρινές σας διακοπές δεν είναι εύκολη υπόθεση - και δεν αναφέρομαι μόνο στο οικονομικό σκέλος. Πρέπει να επιλέξετε έναν προορισμό που να σας καλύπτει από όλες τις απόψεις, να ταιριάζει με την ιδιοσυγκρασία σας. Άραγε, τα ζώδια μπορούν να διευκολύνουν στη λήψη μιας απόφασης; Η Joanna Martine Woolfolk συγκαταλέγεται μεταξύ των γνωστότερων αμερικανών αστρολόγων και δίνει τις δικές της συμβουλές, για τις ονειρεμένες διακοπές των δώδεκα εκπροσώπων του ζωδιακού κύκλου. Είτε πιστεύετε στην επιρροή των ζωδίων είτε όχι, ρίξτε τους μια ματιά, να δείτε μήπως κατά σύμπτωση πέσει διάνα.

11 Ιουλίου 2012

ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΙΑ 5ΧΡΟΝΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ "ΒΑΣΙΛΙΣΣΕΣ ΤΗΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ"


Είναι γνωστή η εμμονή των κατοίκων της Βενεζουέλας με τα καλλιστεία και δη με τους παγκόσμιους τίτλους ομορφιάς. Άλλωστε, η χώρα τους είναι η δεύτερη πιο... παραγωγική του διαγωνισμού Miss Universe μετά τις Ηνωμένες Πολιτείες, ενώ υπερβαίνουν τους 600 οι κάθε είδους διαγωνισμοί ομορφιάς σε όλη την επικράτεια της χώρας του Ούγκο Τσάβες. Μάλιστα, όταν ο Τσάβες εξελέγη για πρώτη φορά Πρόεδρος της Βενεζουέλας το 1998 μεταξύ των αντιπάλων του ήταν μία πρώην εστεμμένη. Ποια άλλη χώρα, λοιπόν, θα μπορούσε να επιτρέπει τη λειτουργία σχολείου για μικρά κορίτσια, τα οποία εκπαιδεύονται για να γίνουν, όταν μεγαλώσουν, εστεμμένες; 

ΕΚΟΨΕ ΚΑΙ ΕΦΑΓΕ ΤΟ ΧΕΙΛΟΣ ΤΗΣ ΣΥΖΥΓΟΥ ΤΟΥ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΑΠΑΤΗΣΕΙ!


Το ερωτικό πάθος σε συνδυασμό με την ζήλια έχουν οδηγήσει κατά το παρελθόν ορισμένες γυναίκες να κόψουν το πέος του συντρόφου τους. Έχετε όμως αναρωτηθεί ποτέ μέχρι ποιο σημείο θα έφτανε ένας άντρας που ζηλεύει παθολογικά τη σύζυγό του, τι θα προτιμούσε να τεμαχίσει, προκειμένου να εξασφαλίσει ότι εκείνη δε θα τον απατούσε ποτέ; Σίγουρα δε θα μπορούσε να κόψει το αναπαραγωγικό της όργανο λόγω διαφορετικής ανατομίας. Πώς θα σας φαινόταν όμως αν ένας παθολογικά ζηλιάρης σύζυγος έκοβε το ένα από τα... χείλη της;

ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΤΟΜ ΚΡΟΥΖ


Πολλά έχουν ειπωθεί κι έχουν γραφτεί σχετικά με τον Τομ Κρουζ και τη Σαϊεντολογία. Ο κάποτε πρόθυμος να γίνει ρωμαιοκαθολικός ιερέας Κρουζ αποτελεί το δυνατότερο χαρτί και ενδεχομένως το "νούμερο δύο" μιας μυστικιστικής θρησκείας, για την οποία περισσότερα υποθέτουμε παρά γνωρίζουμε στην πραγματικότητα. Απ' όσα γνωρίζουμε πάντως, ο Κρουζ ήρθε σ' επαφή με την εκκλησία της Σαϊεντολογίας το 1990 σε ηλικία 28 ετών, μέσω της πρώτης του συζύγου, Μίμι Ρότζερς, υποστηρίζοντας ότι τον βοήθησε να ξεπεράσει το πρόβλημα της δυσλεξίας που αντιμετώπιζε από την παιδική του ηλικία, αλλά και τα τραύματα που κουβαλούσε από την όχι και τόσο οικεία σχέση που είχε με τον πατέρα του.

Η ΚΕΙΤΙ ΠΕΡΙ ΑΓΝΩΡΙΣΤΗ ΠΡΙΝ 10 ΧΡΟΝΙΑ! ΣΠΑΝΙΟ ΒΙΝΤΕΟ!


Παγκοσμίως είναι γνωστή ως Κέιτι Πέρι, το πραγματικό της όνομα ωστόσο είναι Κέιτι Χάντσον. Το όνομά της το άλλαξε για καλλιτεχνικούς λόγους, προκειμένου να μην υπάρξει σύγχυση με την συνονόματη της, διάσημη ηθοποιό. Έτσι, υιοθέτησε το πατρικό επίθετο της μητέρας της, το Πέρυ. Ωστόσο, προηγουμένως είχε προλάβει να βγάλει ένα άλμπουμ, το πρώτο της προσωπικό, το 2001 και σε ηλικία 17 ετών ως Katy Hudson, όπως ήταν εξάλλου κι ο τίτλος του.

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: 11 ΙΟΥΛΙΟΥ


Σήμερα είναι Τετάρτη, 11 Ιουλίου 2012.
Τα γενέθλιά του γιορτάζει σήμερα ο αμφιλεγόμενος Ολυμπιονίκης Κώστας Κεντέρης, ενώ μια ημέρα σαν κι αυτή γεννήθηκαν προσωπικότητες όπως ο σχεδιαστής ρούχων Τζόρτζιο Αρμάνι, ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός Γιουλ Μπρίνερ, αλλά και ο πρωθυπουργός της Ελλάδας στα τέλη του 19ου αιώνα, Χαρίλαος Τρικούπης.

10 Ιουλίου 2012

ΣΚΥΛΟΣ, Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΦΙΛΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΒΡΕΦΗ


Όταν έρχεται στο σπίτι το νέο μέλος μιας οικογένειας, εκείνοι που συνήθως "την πληρώνουν" είναι τα κατοικίδια, ειδικά οι σκύλοι. Πέραν της ζήλιας που αισθάνονται κατ' αρχήν, επειδή χάνουν την αποκλειστική προσοχή του αφεντικού τους, οι σκύλοι εξορίζονται κατά κάποιον τρόπο από το εσωτερικό του σπιτιού, από φόβο μήπως μεταδώσουν κάποιο βακτήριο στο άρτι αφιχθέν μωρό.

ΤΟ "ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΞΟ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ"


Η εντυπωσιακή φωτογραφία που βλέπεται δεν είναι προϊόν επεξεργασίας, αλλά απεικονίζει ένα ουράνιο τόξο διαφορετικό από τα συνηθισμένα, γνωστό ως "ουράνιο τόξο της φωτιάς". Μη νομίζετε ότι χρειάστηκε ειδική επαγγελματική κάμερα για να βγει αυτή η μαγευτική εικόνα. Ο Καναδός Μάθιου Χάσκιλ την αποθανάτισε με την κάμερα του smartphone του από το παράθυρο του αυτοκινήτου, στο οποίο επέβαινε το περασμένο σαββατοκύριακο, κατά την επιστροφή του στο Τορόντο από το Μπάρι του νοτιοδυτικού Καναδά. Το μεσημέρι της Δευτέρας την ανάρτησε στο προφίλ του στο facebook και αμέσως έγινε διαδικτυακό φαινόμενο στη χώρα της βόρειας Αμερικής. 

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ ΜΝΗΜΕΙΑ


Στο τεύχος Ιουλίου του αμερικανικού ταξιδιωτικού περιοδικού Travel + Leizure δημοσιεύεται ο κατάλογος με τα 25 δημοφιλέστερα ευρωπαϊκά μνημεία βάσει του αριθμού των τουριστών που προσελκύουν το χρόνο. Πρόκειται για πολιτιστικά, ιστορικά και εκκλησιαστικά μνημεία, φυσικά αξιοθέατα και δημόσιοι χώροι, ενώ ο απολογισμός έγινε βάσει του αριθμού των εισιτηρίων που έχουν κοπεί, χωρίς ωστόσο να γίνεται διάκριση μεταξύ ξένων και εγχώριων τουριστών. 

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: 10 ΙΟΥΛΙΟΥ


Σήμερα είναι Τρίτη, 10 Ιουλίου 2012.
Αν γεννηθήκατε μια μέρα σαν κι αυτή, γιορτάζετε τα γενέθλια σας την ίδια μέρα με την 32χρονη τραγουδίστρια και ηθοποιό, ή αλλιώς σταρ της διπλανής πόρτας, Τζέσικα Σίμπσον, με τη σέξι σαραντάρα Σοφία Βεργκάρα από την Κολομβία, που πρωταγωνιστεί στην κωμική σειρά "Modern Family", αλλά και με τη Σάρον ντεν Άντελ, την 38χρονη τραγουδίστρια του συγκροτήματος "Within Temptation", η μελωδική φωνή που παρασύρει κάθε ακροατή του "In & Out of Love" του Άρμιν βαν Μπιούρεν.

9 Ιουλίου 2012

ΠΟΙΟΙ ΗΤΑΝ ΟΙ ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΟΙ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΙ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟ 2011


Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Τουρισμού (World Tourism Organization) ανακοινώνει κάθε χρόνο με ειδική έκδοση τις τάσεις στον παγκόσμιο τουρισμό. Έτσι και φέτος ανακοίνωσε τα στοιχεία για το 2011: πόσοι ήταν εκείνοι που κατά τη διάρκεια της περασμένης χρονιάς αψήφησαν την οικονομική κρίση κι έκαναν ένα ταξιδάκι στο εξωτερικό, αλλά και ποιους προορισμούς επέλεξαν.

ΠΟΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΑΒΕΡΝΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΣΤΑ 10 ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΑΡΑΘΑΛΑΣΣΙΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ


Ο Ρικ Στιβς είναι ένας από τους σημαντικότερους συγγραφείς ταξιδιωτικών βιβλίων και παρουσιαστές τηλεοπτικών τουριστικών εκπομπών της αμερικάνικης τηλεόρασης, ειδικός σε ό,τι έχει σχέση με την ευρωπαϊκή ήπειρο και τα αξιοθέατά της. Κι επειδή το καλοκαίρι έχει μπει για τα καλά, ο Στιβς αποκάλυψε στην εφημερίδα  USA TODAY τα 10 καλύτερα παραθαλάσσια στέκια της Ευρώπης, ανάμεσα στα οποία και μια ελληνική ταβέρνα.

ΞΕΧΑΣΤΕ Ο,ΤΙ ΞΕΡΑΤΕ! ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΣΑΣ ΤΑΙΝΙΑ ΣΕ 4D


Οι ήρωες της μεγάλης οθόνης ξέφυγαν από τα στενά όρια του πανιού, έγιναν τρισδιάστατοι και πλησίασαν τους θεατές. Αν όμως νομίζατε ότι η τεχνολογική πρόοδος στον κινηματογράφο σταμάτησε με την παραγωγή τρισδιάστατων ταινιών, ετοιμαστείτε να αλλάξετε γνώμη γνωρίζοντας μια νέα, απολαυστική κινηματογραφική εμπειρία σε... 4 διαστάσεις.

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: 9 ΙΟΥΛΙΟΥ


Σήμερα είναι Δευτέρα, 9 Ιουλίου 2012
Τα γενέθλιά του γιορτάζει ο δυο φορές βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός Τομ Χανκς, 56 πλέον ετών, όπως και η τραγουδίστρια της ροκ Κόρτνεϊ Λοβ (48 ετών).

8 Ιουλίου 2012

ΟΙ 10 ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΕΣ ΤΡΟΦΕΣ ΓΙΑ ΣΚΥΛΟΥΣ!


Όπως και να το κάνουμε, ο οργανισμός των σκύλων δεν είναι ίδιος με τον ανθρώπινο. Επομένως, δεν πρέπει να δίνουμε στους τετράποδους φίλους μας τις ίδιες τροφές που καταναλώνουμε στο τραπέζι μας, γιατί θα προκαλέσουμε άθελά μας περισσότερο κακό παρά καλό. Πώς όμως μπορούμε να μάθουμε ποιές τροφές επιτρέπεται και ποιές απαγορεύεται να τους ταΐζουμε; Διαβάστε μια λίστα με τις δέκα τροφές που απαγορεύονται οπωσδήποτε.

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ 24 ΣΟΥΠΕΡ ΦΡΟΥΤΑ!


Όλα τα φρούτα είναι υγιεινά, όμως κάποια από αυτά έχουν το συγκριτικό πλεονέκτημα. Είναι τα επονομαζόμενα και ως "σούπερ φρούτα" λόγω της μεγάλης τους περιεκτικότητας σε αντιοξειδωτικά, φυτικές ίνες, βιταμίνες, ανόργανα συστατικά και άλλες θρεπτικές ουσίες. Η μόνη προϋπόθεση είναι να τα καταναλώνετε όσο είναι ακόμα φρέσκα. Ο Κέρι Γκλάσμαν, συγγραφέας του βιβλίου "Slim Calm Sexy Diet" και ιδρυτής της ιστοσελίδας NutritiousLifeMeals.com, ξεχώρισε 24 από αυτά, τα οποία και σας παρουσιάζω αμέσως.

ΠΕΡΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΩΝ ΚΑΙ ΛΑΪΚΙΣΜΟΥ...


Τα τελευταία χρόνια, πολλοί στην Ευρώπη έχουν πανικοβληθεί από την αποτυχία των αδιέξοδων πολιτικών τους για την υπέρβαση μιας οικονομικής κρίσης που δε λέει να κοπάσει, αλλά επιμένει να επιστρέφει ολοένα δριμύτερη για να στοιχειώσει τους χειρότερους εφιάλτες τους, με αποτέλεσμα να έχουν ξεχάσει το βασικό, το αυτονόητο, ότι πάνω απ' όλα είμαστε άνθρωποι. Η απόφαση των προγόνων μας να οργανωθούν σε κοινωνίες και στη συνέχεια να τις μετεξελίξουν σε κρατικές οντότητες που ρυθμίζουν όλες τις πτυχές της ζωής μας και ευνοούν την πρόοδο της ανθρωπότητας, μοιάζει να έχει εκτροχιασθεί από τις πραγματικές της διαστάσεις υποτιμώντας τον ανθρώπινο παράγοντα. 

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: 8 ΙΟΥΛΙΟΥ


Σήμερα είναι Κυριακή, 8 Ιουλίου 2012. Τα γενέθλιά τους γιορτάζουν σήμερα δύο από τους σημαντικότερους ηθοποιούς του Χόλιγουντ, η Αντζέλικα Χιούστον (γεννηθείσα το 1951) και ο κατά επτά χρόνια μικρότερος της Κέβιν Μπέικον.