29 Σεπτεμβρίου 2012

Η 20ΧΡΟΝΗ ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΑ ΠΟΥ ΘΑ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΙΑ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΡΙΑΛΙΤΙ ΣΟΟΥ!


Η Βραζιλιάνα Καταρίνα Μιλιορίονι (Catarina Migliorini) είναι 20 ετών, ωραία εξωτερικά, όμως δεν την έχει αγγίξει άλλος άντρας. Ok, πρόκειται για προσωπικό ζήτημα της κοπέλας, επομένως δε θα άξιζε ίσως να σταθούμε στην παρθενιά της αυτή καθ' εαυτή. Το παράδοξο, όμως, με την Καταρίνα είναι ότι πήρε τη μεγάλη απόφαση να χάσει ό,τι πολυτιμότερο έχει χάριν της τηλεόρασης και πιο συγκεκριμένα ενός ριάλιτι σόου (τύπου ντοκιμαντέρ) αυστραλιανής παραγωγής με τίτλο "Ζητούνται Παρθένοι" ("Virgins Wanted").

ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΦΙΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΠΛΗΓΩΝΟΜΑΣΤΕ, ΟΠΟΤΕ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΜΑΣ;


Εσείς, πόσους φίλους διαγράψατε από το προφίλ σας στο Facebook Ή μήπως εσείς είστε εκείνοι που ξαφνικά υποβιβαστήκατε στην κατηγορία των "μη φίλων"; Ο εικονικός κόσμος του Facebook έχει χίλια δυο καλά και άλλα τόσα αμφιλεγόμενα σημεία, ένα από τα οποία αφορά και το περίφημο στάτους των φίλων. Πόσο αληθινή είναι η φιλία με τους εκατοντάδες "φίλους" που έχουμε τσεκαρισμένους στο ηλεκτρονικό μας προφίλ και γιατί μας ενοχλεί ιδιαίτερα, αν κάποιος μας διαγράψει από φίλο του;

ΓΙΑΤΙ ΒΑΡΙΟΜΑΣΤΕ;


Όταν η Μάργκαρετ Μίτσελ έγραφε το βιβλίο "Όσα παίρνει ο άνεμος" κι έβαζε στο στόμα της κεντρικής ηρωίδας της την περίφημη πλέον φράση "Κι αύριο μέρα είναι" (ή "Αύριο ξημερώνει μια άλλη μέρα") δε φανταζόταν πόσο θα μπορούσε να παρερμηνευθεί η φράση αυτή και ν' αποτελέσει την παντιέρα των απανταχού βαριεστημένων. "Κι αύριο μέρα είναι μωρέ, βαριέμαι τώρα...", είναι μια φράση που λέμε κι ακούμε συχνά στην καθημερινότητα μας. Γιατί, όμως, βαριόμαστε εξ αρχής;

Η ΠΙΟ "ΓΚΡΙΝΙΑΡΑ" ΓΑΤΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ


Το όνομα της είναι Τάρνταρ, είναι 10 ετών και είναι.. γάτα (ή γάτος). Τις τελευταίες ημέρες έγινε διάσημη(/-ος) χάρη σε δύο σύντομα βίντεο διάρκειας 11 και 56 δευτερολέπτων αντίστοιχα, που ανέβηκαν στο youtube και διαδόθηκαν αμέσως από τα διάφορα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. 

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: 29 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ


Σήμερα είναι Σάββατο, 29 Σεπτεμβρίου 2012.
Δύο από τους πιο εκλεκτούς Έλληνες συνθέτες και τραγουδιστές γεννήθηκαν σαν σήμερα: ο Σωκράτης Μάλαμας το 1957 και ο Φοίβος Δεληβοριάς το 1973. Σαν σήμερα, το 1960, γεννήθηκε και ο ηθοποιός Ιεροκλής Μιχαηλίδης, ενώ ένα χρόνο αργότερα γεννήθηκε η πρωθυπουργός της Αυστραλίας Τζούλια Γκίλαρντ.

28 Σεπτεμβρίου 2012

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ALBUM CHART: 30 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ - 6 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012


Οι μαζικές κυκλοφορίες νέων άλμπουμ δεν έφερε μόνο εκρηκτική άνοδο στον αριθμό των πωλήσεων, αλλά και μεγάλες ανακατατάξεις στο παγκόσμιο άλμπουμ τσαρτ, ενώ για πρώτη φορά μετά από πάρα μα πάρα πολλές εβδομάδες, το "21" της Αντέλ βρέθηκε εκτός δεκάδας και κατέληξε στην ενδέκατη θέση. Στην πρώτη θέση, ως το άλμπουμ με τις περισσότερες πωλήσεις στον κόσμο την περασμένη εβδομάδα βρέθηκε το "The Truth About Love" της Πινκ, το πραγματικό όνομα της οποίας είναι Αλέσια Μπεθ Μουρ. Περισσότεροι από μισό εκατομμύριο θαυμαστές της τραγουδίστριας - οι μισοί εκ των οποίων από τις Ηνωμένες Πολιτείες - έσπευσαν να αγοράσουν το έκτο στούντιο άλμπουμ της.

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ SINGLES CHART: 30 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ - 6 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012


Η Gagnamania που έχει καταλάβει τις τελευταίες δύο εβδομάδες είχε σαν αποτέλεσμα ο Νοτιοκορεάτης ράπερ Psy να βρεθεί στη θέση "νούμερο ένα" του παγκόσμιου σινγκλς τσαρτ, 21 εβδομάδες μετά την πρώτη κυκλοφορία του "Gagnam Style" στη Νότιο Κορέα και μόλις τρεις εβδομάδες μετά την κυκλοφορία του τραγουδιού στην αμερικανική αγορά, όπου επίσης σημειώνει τεράστια επιτυχία.. Η μοναδική νέα είσοδος της εβδομάδας σημειώθηκε από το ιαπωνικό γυναικείο συγκρότημα SKE48, αλλά δεν αναμένεται να μας απασχολήσει τις επόμενες εβδομάδες.

Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΣΚΗΝΗ ΘΑΝΑΤΟΥ ΣΕ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ!


Με τόσα τουρκικά σίριαλ που έχουν κατακλύσει την ελληνική τηλεόραση, μήπως να ρίξουμε μια ματιά και στον τούρκικο κινηματογράφο; Αν οι τουρκικές ταινίες έχουν σκηνές σαν αυτή που θα δείτε στη συνέχεια, καλύτερα να το ξεχάσουμε. Πρόκειται για την τελευταία σκηνή από μια ταινία του 1974 με τίτλο Kareteci Kiz, που έχει κυκλοφορήσει και στην Ελλάδα με τον τίτλο "Το χρυσό κορίτσι του καράτε" σε βιντεοκασέτα. Η σκηνή αυτή ανέβηκε μόλις χτες στο youtube από τον χρήστη plantyzombie και μέσα σε μία ημέρα έχει δεχτεί πάνω από ενάμισι εκατομμύριο views, ενώ έχει αναγορευτεί ως η χειρότερη σκηνή θανάτου στον παγκόσμιο κινηματογράφο.

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ: "ΤΡΟΜΟΣ" ΣΤΗΝ ΚΑΡΑΪΒΙΚΗ


Οι τρεις γυναίκες της φωτογραφίας πήγαν να περάσουν τις διακοπές τους στα εξωτικά νησιά Κέιμαν της Καραϊβικής, ώσπου συναντήθηκαν με το σαλάχι της φωτογραφίας, το οποίο και κυριολεκτικά φορτώθηκαν στις πλάτες τους. 

ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗ ΓΕΝΝΗΣΗ ΕΝΟΣ ΔΕΛΦΙΝΙΟΥ


Ένα δελφίνι γεννήθηκε στις 17 Σεπτεμβρίου και ώρα 5.10' το απόγευμα (τοπική ώρα) στο θαλάσσιο πάρκο Dolphin Quest της Χαβάης. Ο Mike Peterson που εργάζεται στο συγκεκριμένο πάρκο, αποτύπωσε με την κάμερα του ζωντανά τη στιγμή αυτή σ' ένα υπέροχο βίντεο, που στη συνέχεια το ανέβασε στο youtube.

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: 28 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ


Σήμερα είναι Παρασκευή, 28 Σεπτεμβρίου 2012.
Πολλές είναι οι διάσημες γυναίκες ηθοποιοί που γιορτάζουν σήμερα τα γενέθλια τους, όπως η Μπριζίτ Μπαρντό (γεν. το 1934), η "Εμμανουέλα" Σίλβια Κριστέλ (1952), η Μίρα Σοεβίνο (1967), η Ναόμι Γουότς (1968) και η 25χρονη Χίλαρι Νταφ. Μπορεί να μην είναι ηθοποιός, είναι ωστόσο μια πολύ εντυπωσιακή γυναίκα και κρυφός πόθος πολλών ανδρών, η Ντίτα βον Τιζ, η οποία έχει επίσης σήμερα γενέθλια και γίνεται 40 ετών. 

ΠΩΣ Ο ΣΤΙΒΕΝ ΣΠΙΛΜΠΕΡΓΚ ΑΠΕΔΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΑ ΔΕΣΜΑ ΤΗΣ ΔΥΣΛΕΞΙΑΣ


Μεσολάβησαν περισσότερα από δυο χρόνια για να μάθει να διαβάζει. Σήμερα, χρειάζεται το διπλάσιο χρόνο από ένα μέσο άνθρωπο για να διαβάσει ένα βιβλίο. Κι όμως, έχει μάθει να εκτιμά την ανάγνωση, παρόλο που από μικρός πάσχει από δυσλεξία. Ο λόγος για τον διάσημο σκηνοθέτη Στίβεν Σπίλμπεργκ, ένα από τα πολλά παραδείγματα ανθρώπων που, παρά την ευρεία πεποίθηση ότι τα δυσλεκτικά παιδιά δεν μπορούν να προχωρήσουν στη ζωή τους, κατάφεραν να ξεπεράσουν το πρόβλημα τους και ν' αφήσουν ανεξίτηλο το στίγμα τους στην ιστορία της ανθρωπότητας: Άλμπερτ Άινσταϊν, Λεονάρντο ντα Βίντσι, Γουίνστον Τσόρτσιλ, Τζον Κένεντι, Τζον Λένον, Πάμπλο Πικάσο, Χανς Κρίστιαν Άντερσεν, Χάρισον Φορντ, Τομ Κρουζ, Μοχάμεντ Άλι, Στίβεν Σπίλμπεργκ και πολλοί άλλοι. 

27 Σεπτεμβρίου 2012

ΠΛΗΡΩΣΕ ΦΙΛΟ ΤΟΥ ΝΑ ΦΥΛΑΚΙΣΤΕΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΗΝΕΣ!!


Πολλές φορές οι δημοσιογράφοι συνηθίζουν να χαρακτηρίζουν καταχρηστικά μια είδηση ως "απίστευτη" για λόγους εντυπώσεων. Η είδηση αυτή, όμως, που έρχεται από τη Σουηδία δεν είναι απλά απίστευτη αλλά και ανεξήγητη: 37χρονος άνδρας πλήρωσε φίλο του να εκτίσει για λογαριασμό του την ποινή τριετούς φυλάκισης που του επιβλήθηκε από το Δικαστήριο. Εκείνος όχι απλά δέχτηκε, αλλά εξέτισε εθελοντικά την ποινή, χωρίς οι σουηδικές αρχές ν' αντιληφθούν το παραμικρό.

ΚΕΦΑΛΙ-ΚΟΥΛΟΥΡΙ: Η ΝΕΑ, ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΙΑΠΩΝΙΚΗ ΜΟΔΑ

"Ω! Τι πανέμορφη που δείχνω!" φαίνεται ν' αναφωνεί η Γιαπωνέζα της φωτογραφίας. Άραγε, οι άνδρες πιστεύουν το ίδιο, όταν την βλέπουν;

Είναι τρελοί αυτοί οι Ιάπωνες! Δεν είναι μόνο τα υπερβολικά προχωρημένα ως κακόγουστα ρούχα και χτενίσματα που προτιμούν, ούτε η επιθυμία τους ν' αποκτήσουν στρογγυλεμένα, ινδοευρωπαϊκά μάτια. Η τελευταία τάση/τρέλα των γυναικών - αλλά και ορισμένων αντρών - στη χώρα του ανατέλλοντος ηλίου είναι το "bagel-head", που στα ελληνικά μπορεί να μεταφραστεί και ως "κεφάλι-κουλούρι"!

ΤΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΝΔΡΩΝ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΗ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟ ΓΑΜΟ; ΠΩΣ ΔΥΟ (ΑΝΤΙΦΑΤΙΚΕΣ) ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ ΕΡΕΥΝΕΣ ΤΙΝΑΖΟΥΝ ΤΟ ΘΕΣΜΟ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ!


Το ότι πολλές επιστημονικές έρευνες, που ασχολούνται με θέματα συμπεριφοράς, είναι αντιφατικές μεταξύ τους, είναι λίγο έως πολύ γνωστό. Μερικές φορές, όμως, τα συμπεράσματα βρίσκονται σε τόσο μεγάλη διάσταση μεταξύ τους, ώστε να μην μπορεί να βγει κανένα ασφαλές συμπέρασμα. Πρόσφατα δημοσιεύτηκε η έρευνα Σουηδών επιστημόνων του Πανεπιστημίου της Umeå, που κατέληγε στο συμπέρασμα ότι οι άνδρες που βοηθούν στις δουλειές του σπιτιού έχουν λιγότερα ψυχολογικά προβλήματα σε σχέση με τους πιο τεμπέληδες. Εν τω μεταξύ, μία έρευνα Νορβηγών επιστημόνων ισχυρίζεται πως όταν οι άνδρες βοηθούν στις δουλειές του σπιτιού, αυξάνεται η πιθανότητα να καταλήξει ο γάμος σε διαζύγιο!

ΟΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ


Μόνο δράματα και ταινίες δράσης περιλαμβάνει το κινηματογραφικό μενού αυτής της εβδομάδας. Ο Ρόμπερτ Πάτινσον ζει σε μια μελλοντική Νέα Υόρκη στην ταινία "Cosmopolis", ο Τζόζεφ Λεβίτ και ο Μπρους Γουίλις αποτελούν τις δύο όψεις του ίδιου νομίσματος στην ταινία "Looper", ενώ για τους λάτρεις του ευρωπαϊκού σινεμά οι επιλογές είναι αρκετές: η ελληνοτουρκική παραγωγή "Αξέχαστη πόλη" που αναφέρεται στην Κωνσταντινούπολη, το γαλλικό φιλμ "Η αδελφή μου κι εγώ" και η τελευταία ταινία των αδελφών Ταβιάνι "Ο Καίσαρας πρέπει να πεθάνει".

ΤΟ ΤΟΠ10 ΤΟΥ ΒΡΕΤΑΝΙΚΟΥ SINGLES CHART (30 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ - 6 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012)


Για δεύτερη εβδομάδα οι Script παρέμειναν στην κορυφή του βρετανικού σινγκλς τσαρτ με το τραγούδι τους "Hall of Fame", ενώ δυναμική είσοδο σημείωσε και στη Γηραιά Αλβιόνα ο Νοτικορεάτης Psy με το "Gagnam Style", που βρέθηκε στην τρίτη θέση.

ΤΟ ΤΟΠ20 ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ SINGLES CHART (30 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ - 6 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012)


Οι Maroon 5 κρατούν για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα την πρώτη θέση στο αμερικανικό τοπ100 του Billboard, όμως απειλούνται πλέον από το "Gagnam Style" του Νοτιοκορεάτη ράπερ Psy, που εξελίσσεται σε παγκόσμιο φαινόμενο. Σταθεροί στην τρίτη θέση μένουν οι fun ενώ στην τέταρτη θέση έπεσε το "We Are Never Ever Getting Back Together" της Τέιλορ Σουίφτ.

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: 27 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ


Σήμερα είναι Πέμπτη, 27 Σεπτεμβρίου 2012.
Αρκετοί είναι οι γνωστοί τραγουδιστές απ΄όλον τον κόσμο που έχουν σήμερα γενέθλια. ΟΘάνος Πετρέλης κλείνει τα 37. Η Καναδέζα τραγουδίστρια Αβρίλ Λαβίν γίνεται σήμερα 28 ετών. Δύο τραγουδίστριες που τις γνωρίσαμε μέσω του διαγωνισμού τραγουδιού της Γιουροβίζιον, η Άνι Λόρακ από την Ουκρανία και η Παστόρα Σολέρα που φέτος εκπροσώπησε την Ισπανία, γεννήθηκαν αμφότερες σαν σήμερα το 1978. Σήμερα έχει γενέθλια και ο γεννημένος το 1976 Ιταλός ποδοσφαιριστής Φραντσέσκο Τότι, αλλά και η Αμερικανίδα ηθοποιός Γκουίνεθ Πάλτροου, η οποία γεννήθηκε στις 27 Σεπτεμβρίου 1972. 

ΣΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ, ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝΤΑΙ ΩΣ ΜΑΓΙΣΣΕΣ, ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΠΗΡΑ


Οι προλήψεις και οι δεισιδαιμονίες είναι δυο από τις πληγές της υποσαχάριας Αφρικής, που κρατούν τους πληθυσμούς αιχμάλωτους στη φτώχεια τους και δε βοηθούν την οικονομική ανάκαμψη των κρατών. Όπως δημοσιεύει το ειδησεογραφικό πρακτορείο Syfia International, στη Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό, οι μητέρες παιδιών με αναπηρίες όχι μόνο δε λαμβάνουν βοήθεια από τους κατοίκους, αλλά ούτε λίγο ούτε πολύ θεωρούνται... μάγισσες. 

26 Σεπτεμβρίου 2012

ΜΑΘΗΤΙΚΗ "ΕΞΕΓΕΡΣΗ" ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΣΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΓΥΜΝΑΣΙΑ


Πριν δύο χρόνια, η πρώτη κυρία των ΗΠΑ, Μισέλ Ομπάμα, ηγήθηκε της εκστρατείας για την ψήφιση νομοσχεδίου από το Κογκρέσο, ώστε τα γεύματα που σερβίρονταν στις καντίνες των αμερικανικών γυμνασίων να αντικατασταθούν από τροφές περισσότερο υγιεινές και με λιγότερες θερμίδες. Είναι γνωστό, άλλωστε, ότι οι έφηβοι στις Ηνωμένες Πολιτείες παρουσιάζουν εντυπωσιακά υψηλά ποσοστά παχυσαρκίας, κάτι που οφείλεται στις κακές διατροφικές τους συνήθειες. 

ΠΑΡΑΞΕΝΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠ' ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ



Μια αγγελία αναζήτησης ζόμπι, ένα πανάκριβο "φαγητό" που αποτελείται από χαρτονομίσματα μεγάλης αξίας, ένας οδηγός αυτοκινήτου μόλις 4 ετών, αλλά και ένας αστυνομικός σαΐνι που ήθελε να συλλάβει το φεγγάρι συνθέτουν τις σημερινές, αδιανόητα απίστευτες ειδήσεις απ' όλον τον κόσμο.

ΠΩΣ Ο "ΚΑΝΟΝΑΣ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΛΕΠΤΟΥ" ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΛΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΣΑΣ


Οι δουλειές του σπιτιού είναι μια πονεμένη υπόθεση. Πολλές μικροδουλειές συσσωρεύονται και μοιάζουν "βουνό", όταν έρθει η ώρα ν βάλετε τα πράγματα σε μια τάξη: ρούχα πεταμένα εδώ κι εκεί, άσχετα χαρτιά που πρέπει να μπουν στους φακέλους τους ή να πεταχτούν, cd που πρέπει να μπουν στο ράφι τους, ένας σωρός από πιάτα, ποτήρια και κουταλάκια που πρέπει να πλυθούν κλπ. Υπάρχει άραγε κάποιος τρόπος, κάποιο μυστικό για να κάνετε πιο γρήγορα αυτές τις μικροδουλειές. Καταφατική απάντηση δίνει η Γκρέτσεν Ραμπ, συγγραφέας του βιβλίου "The Happiness Project", η οποία υποστηρίζει ότι όλα είναι θέμα "ενός λεπτού". 

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: 26 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ


Σήμερα είναι Τετάρτη, 26 Σεπτεμβρίου 2012.
Ο Χρήστος Δάντης σήμερα κλείνει 46 χρόνια ζωής. Την ίδια μέρα, γιορτάζουν τα γενέθλια τους ξένες γυναίκες ηθοποιοί, όπως η Λίντα Χάμιλτον, η κινηματογραφική "Σάρα Κόνορ" στον "Εξολοθρευτή", που είναι 10 χρόνια μεγαλύτερη από το Χρήστο Δάντη, η Μελίσα Σου Άντερσον, η "Λόρα" στο τηλεοπτικό "Μικρό σπίτι στο λιβάδι", η οποία γεννήθηκε σαν σήμερα το 1962, ενώ στις 26 Σεπτεμβρίου 1948 γεννήθηκε η Αυστραλέζα ηθοποιός και τραγουδίστρια Ολίβια Νιούτον Τζον. Σαν σήμερα το 1976 γεννήθηκε και ο Μίχαελ Μπάλακ, ένας από τους κορυφαίους Γερμανούς ποδοσφαιριστές των τελευταίων ετών.

ΤΑ ΠΙΟ ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΦΑΓΗΤΑ ΦΑΣΤ-ΦΟΥΝΤ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ


Τα φαστφουντάδικα αποτελούν παγκόσμιο τρεντ, που δύσκολα θα υποχωρήσει όσο οι ρυθμοί της καθημερινότητας μας γίνονται ολοένα και πιο ασφυκτικοί. Ωστόσο, ποιος είπε ότι από το συγκεκριμένο είδος λείπει η φαντασία; Μερικές φορές, μάλιστα, ξεχειλίζει σε επικίνδυνα υπερβολικό βαθμό. Ας πάρουμε μια ιδέα με 10 από τα πιο παράξενα φαστ-φουντ απ' όλον τον κόσμο.

25 Σεπτεμβρίου 2012

Η ΓΕΡΜΑΝΙΔΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΔΟΥΛΑ, ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΥΡΑ!


Ποιος είπε ότι στη Βόρεια Ευρώπη, οι άνδρες συμμετέχουν στις δουλειές του σπιτιού και στην ανατροφή των παιδιών περισσότερο από τους Νοτιοευρωπαίους; Αυτά τα στερεότυπα δεν ισχύουν τουλάχιστον στην περίπτωση της Γερμανίας, σύμφωνα με επίσημη έρευνα του Υπουργείου Οικογένειας της χώρας, όπως γράφουν οι Financial Times Deutschland.

ΕΙΝΑΙ Ο ΤΕΝ-ΤΕΝ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ;


Σάλο και πολλές συζητήσεις προκάλεσε στη Σουηδία η απόφαση της Kulturhuset, που είναι η σημαντικότερη βιβλιοθήκη της Στοκχόλμης, να αποσύρει από τα ράφια της τα βιβλία με τις περιπέτειες του ΤενΤεν, επειδή είναι "ρατσιστικά".

Η ΠΙΟ ΤΥΧΕΡΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ! ΚΕΡΔΙΣΑΝ 3 ΧΡΥΣΑ ΤΖΑΚΠΟΤ ΜΕΣΑ Σ'Ε 9 ΧΡΟΝΙΑ!


Όλοι έχουμε σκεφτεί κάποια στιγμή τι καλά που θα ήταν να μας έπεφτε το Λότο - ή να κερδίζαμε, τέλος πάντων, κάποιο από τα τυχερά παιχνίδια που μοιράζουν εκατομμύρια. Απ' ότι φαίνεται, το μυστικό μάλλον το έχει ανακαλύψει μια οικογένεια από τη δυτική Νορβηγία, οι Oksnes, καθώς τρία μέλη της οικογένειας έχουν κερδίσει ισάριθμες φορές το νορβηγικό Λότο μέσα στα τελευταία 9 χρόνια!

LOS SERRANO: Η ΙΣΠΑΝΙΚΗ ΣΕΙΡΑ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΒΑΣΙΣΤΗΚΕ ΤΟ "ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ ΜΑΖΙ"


Η σειρά "Ευτυχισμένοι μαζί" ήταν μια από τις πιο επιτυχημένες κωμικές σειρές της ελληνικής, ιδιωτικής τηλεόρασης σημειώνοντας ποσοστά τηλεθέασης άνω του 50% επί των ανοικτών δεκτών, παρά την πληθώρα καναλιών που χαρακτηρίζει το ελληνικό τηλεοπτικό τοπίο. Ακόμη και σήμερα που η σειρά προβάλλεται σε επανάληψη, τρία χρόνια μετά το τέλος της, αποτελεί τον απόλυτο κυρίαρχο της prime time ζώνης.

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: 25 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ


Σήμερα είναι Τρίτη, 25 Σεπτεμβρίου 2012.
Διπλό πάρτι γενεθλίων θα διοργανώσει σήμερα το ζευγάρι Μάικλ Ντάγκλας και Κάθριν Ζέτα Τζόουνς, καθώς αμφότεροι γεννήθηκαν σαν σήμερα με 25 χρόνια διαφορά, το 1944 και το 1969 αντίστοιχα. Ένα χρόνο μεγαλύτερος από την Κάθριν Ζέτα Τζόουνς είναι ο "άνδρας με τα μαύρα" Γουίλ Σμιθ, ο οποίος επίσης γιορτάζει σήμερα τα γενέθλια του.

24 Σεπτεμβρίου 2012

25 ΞΕΝΕΣ ΣΤΑΡ ΧΩΡΙΣ ΜΕΪΚ-ΑΠ

Μια από τις μεγαλύτερες, ένοχες απολαύσεις στο χώρο της σόου μπιζ είναι η αποκάλυψη του αληθινού προσώπου των σταρ χωρίς ίχνος μέικ-απ. Οι μεν γυναίκες ανυπομονούν να βγάλουν τα φτυάρια για το καθιερωμένο "θάψιμο", οι δε άνδρες, που πάσχουν από το σύνδρομο της επόμενης μέρας, όταν ξυπνούν δίπλα σε μια άγνωστη και όχι τόσο ποθητή γυναίκα σε σχέση με την ξεπέτα της προηγούμενης βραδιάς, θέλουν απλά να επιβεβαιώσουν ότι το αντικείμενο του πόθου τους είναι "δεκάρι" και στην πραγματική τους ζωή.

ΤΑ ΠΙΟ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΟΜΟΡΦΙΑΣ ΤΩΝ ΣΤΑΡ


Η αλήθεια είναι ότι λέγονται πολλά για την προσωπική ζωή των σταρ και ακόμη περισσότερα για τα μυστικά ομορφιάς τους, τα οποία πολλές φορές ξεπερνούν και την πιο τρελή φαντασία. Τα δέκα μυστικά ομορφιάς διάσημων σταρ που θα διαβάσετε πιο κάτω δεν ανταποκρίνονται απαραίτητα στην πραγματικότητα, ενώ μερικά αποτελούν πολύ τρελά για να είναι αληθινά. Επειδή, όμως, ποτέ δεν ξέρει κανείς, κι επειδή έχει την πλάκα του να διαβάζουμε διάφορες φήμες για τους ανθρώπους που λατρεύουμε να κουτσομπολεύουμε, ρίξτε τους μια ματιά.

ΑΠΛΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΤΕ ΛΑΧΑΝΟΚΗΠΟ ΣΤΗΝ ΤΑΡΑΤΣΑ Ή ΣΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΣΑΣ


Ποιο είναι το καλύτερο αντίδοτο στην αισθητική παρακμή της γκρίζας αρχιτεκτονικής των περισσότερων ελληνικών πόλεων, στη μόλυνση του περιβάλλοντος από τα καυσαέρια που πνίγουν τις μεγάλες πόλεις, αλλά και στην οικονομική κρίση που έχει μετατρέψει το καλάθι της νοικοκυράς σε καλάθι ειδών πολυτελείας; Ένας σπιτικός λαχανόκηπος μέσα στο κέντρο της πόλης, στην ταράτσα του σπιτιού ή ακόμη και στο μπαλκόνι σας. 

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ: ΚΟΛΟΚΥΘΟ-ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΣ


H παραπάνω φωτογραφία προέρχεται από τον ετήσιο διαγωνισμός ζυγίσματος κολοκύθας, που πραγματοποιήθηκε χτες (Κυριακή, 23 Σεπτεμβρίου) στο Klaistow, νότια του Βερολίνου, και στον οποίο έλαβαν μέρος περισσότερες από εκατό χιλιάδες κολοκύθες από 450 διαφορετικές ποικιλίες. Δεν ξέρω τι συμβαίνει με τους Γερμανούς και τις κολοκύθες, πάντως γεγονός είναι ότι πριν μία εβδομάδα, στην πόλη Ludwigsburg που βρίσκεται κοντά στη Στουτγάρδη, διεξήχθη η ετήσια ιστιοδρομία με κολοκύθες βάρους 360 κιλών, στην οποία συμμετείχαν 40 αθλητές.

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: 24 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ


Σήμερα είναι Δευτέρα, 24 Σεπτεμβρίου 2012.
Η Ελληνοκαναδέζα (και όχι Ελληνοαμερικάνα) ηθοποιός Νία Βαρντάλος ("Γάμος α λα ελληνικά") συμπληρώνει σήμερα πέντε δεκαετίες ζωής, ενώ ο τηλεοπτικός "Ηρακλή", ο Αμερικανός ηθοποιός Κέβιν Σόρμπο γίνεται 54 ετών. Σαν σήμερα, το 1949, γεννήθηκε και ο Ισπανός σκηνοθέτης Πέδρο Αλμοδοβάρ, ενώ, αν βρισκόταν ση ζωή, ο Νίκος Σεργιανόπουλος θα γινόταν σήμερα 60 ετών.

Η ΣΠΑΝΙΑ ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΕΝΟΣ ΚΟΡΙΤΣΙΟΥ ΠΟΥ ΞΑΦΝΙΚΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΑΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ


Η Μπριάνα Σκράιβερ από τη Φλόριντα είναι μόλις 10 ετών και πάσχει από μία σπάνια ασθένεια, την οποία δεν μπορούν να εξηγήσουν ούτε και οι γιατροί που την παρακολουθούν. Ξαφνικά, πριν δύο χρόνια, το κορίτσι έχασε την ικανότητα να περπατάει και να μιλάει. Να πρόκειται για καθυστερημένη εκδήλωση παρενέργειας από την πρόωρη γέννηση της Μπριάνα το Μάρτιο του 2002; Κι όμως, το μοναδικό πρόβλημα που είχε το κορίτσι, μια καθυστέρηση στην ομιλία σταδιακά είχε εξαφανιστεί. Γενικά, μέχρι την ηλικία των 8 ετών, το κορίτσι θα μπορούσε κάλλιστα να χαρακτηριστεί "αγοροκόριτσο", καθώς ήταν πολύ δραστήρια και υπερκινητική. 

23 Σεπτεμβρίου 2012

11 ΜΥΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΟΡΓΑΣΜΟ


Γυναικείος οργασμός, αυτός ο άγνωστος. Σε αντίθεση με τους άνδρες όπου τα πράγματα είναι ορατά και διά γυμνού οφθαλμού (χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν μπορεί ένας προσποιηθεί οργασμό), με τις γυναίκες τα πράγματα είναι πολύ πιο δύσκολα, καθώς ακόμη και ο πιο έμπειρος εραστής θα πρέπει να εμπιστευθεί τα βογκητά της συντρόφου του και το ένστικτο του στο να ξεχωρίζει τα αυθεντικά από τα προσποιητά. Ωστόσο, επειδή ο γυναικείος οργασμός είναι λάθος να αντιμετωπίζεται από τους άνδρες απλά ως ένα είδος επάθλου για ατομική ικανοποίηση, υπάρχουν κάποιες συμβουλές, κάποια μικρά μυστικά επιστημονικά εγγυημένα για να αναφωνήσει η σύντροφος σου το μεγάλο "Ο".

ΤΕΛΙΚΑ, ΠΡΕΠΕΙ ΟΙ ΝΕΕΣ ΜΗΤΕΡΕΣ ΝΑ ΤΡΩΝΕ ΤΟΝ ΠΛΑΚΟΥΝΤΑ ΤΟΥΣ;


Πριν λίγους μήνες, η ηθοποιός Τζάνουαρι Τζόουνς, που πρωταγωνιστεί στη σειρά Mad Men, ανέφερε σε συνέντευξη της ότι μετά τη γέννηση του γιου της το Σεπτέμβριο του 2011 έφαγε τον πλακούντα, το όργανο που συνδέει τη μήτρα με το έμβρυο. Λίγα χρόνια νωρίτερα, ένας ενθουσιώδης Τομ Κρουζ δήλωνε ότι θα έτρωγε ο ίδιος (!) τον πλακούντα κατά τη γέννηση της κόρης του. Μα, είναι δυνατόν; Τρώγεται ο πλακούντας;

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: 23 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ


Σήμερα είναι Κυριακή, 23 Σεπτεμβρίου 2012.
Γενέθλια έχουν σήμερα δύο ροκ τραγουδιστές, ο Έλληνας Κώστας Τουρνάς και ο Αμερικανός Μπρους Σπρίνγκστιν, οι οποίοι, μάλιστα, είναι συνομήλικοι, καθώς αμφότεροι γεννήθηκαν στις 23 Σεπτεμβρίου 1949.