19 Φεβρουαρίου 2015

Συνέβη... στην Ινδία: Γιατί μια γυναίκα παντρεύτηκε έναν καλεσμένο και όχι τον γαμπρό, που την περίμενε στο χώρο της τελετής

Μια από τις πιο αναπάντεχες γαμήλιες τελετές πραγματοποιήθηκε στην πόλη Ραμπούρ της Ινδίας, σύμφωνα με τις εφημερίδες της χώρας. Άλλος γαμπρός περίμενε τη νύφη και άλλος τελικά την παντρεύτηκε, κάτι που ο δεύτερος, ο τελικός γαμπρός, δεν θα μπορούσε να το φανταστεί μέχρι και την τελευταία στιγμή. Και πώς να το φανταστεί, αφού βρισκόταν εκεί ως καλεσμένος! Είναι η πιο παρανοϊκή ιστορία γάμου, που έχετε ακούσει.
Η 23χρονη Ίντιρα φόρεσε το νυφικό της, στολίστηκε και πήγε στο χώρο, όπου είχε προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί η τελετή του γάμου της με τον 25χρονο Γιουγκάλ. Όλα ήταν έτοιμα για να πραγματοποιηθεί η τελετή, όμως ξαφνικά ο γαμπρός υπέστη επιληπτική κρίση και έπρεπε να οδηγηθεί στο νοσοκομείο. Η Ίντιρα θύμωσε, καθώς δεν γνώριζε την ασθένεια του μέλλοντα συζύγου της. Προφανώς ήταν γάμος από προξενιό και όχι από έρωτα. 
Ωστόσο, η Ίντιρα, που δεν ήθελε πια να παντρευτεί τον Γιουγκάλ, αφού αισθανόταν "προδομένη", δεν ήθελε και να γυρίσει ταπεινωμένη στο πατρικό της σπίτι, ως νύφη χωρίς γαμπρό. Έτσι, απευθύνθηκε σε κάποιον από τους καλεσμένους, συγγενή του γαμπρού, από τον οποίο και ζήτησε να την παντρευτεί. Ε, αυτό κι έγινε. Όταν τελείωσε η παραδοσιακή, γαμήλια τελετή, στο χώρο έφτασε ο Γιουγκάλ, ο οποίος διαπίστωσε έκπληκτος ότι πλέον δεν τον περίμενε καμία νύφη, αλλά η Ίντιρα είχε παντρευτεί κάποιον άλλο - και μάλιστα συγγενή του! 
Ο Γιουγκάλ δεν έμεινε με σταυρωμένα τα χέρια, αλλά επιτέθηκε στον σύζυγο της παρ' ολίγον γυναίκας. Σημειώθηκε μεγάλη φασαρία, ώστε τελικά επενέβη η αστυνομία. Ο Γιουγκάλ κατέθεσε μήνυση, όμως αργότερα αποφάσισε να την αποσύρει, μετά από παρέμβαση των συγγενών. 
Οι απορίες πολλές, όπως τι γίνεται με τις άδειες γάμου, οι οποίες υποτίθεται ότι βγαίνουν ονομαστικά - ή μήπως στην Ινδία την αγνοούν αυτήν την λεπτομέρεια; Απορίας άξια είναι και η ευκολία με την οποία η Ίντιρα διάλεξε το νέο σύζυγό της ρίχνοντας απλά μια ματιά στους καλεσμένους - ή μήπως τον είχε σταμπάρει από προηγούμενη συνάντηση; Σίγουρα πάντως δεν την τιμά η ευκολία με την οποία απέρριψε τον Γιουγκάλ απλά και μόνο επειδή ο άνθρωπος πάσχει από επιληψία!  Βέβαια, όταν ο γάμος γίνεται από προξενιό και όχι από πραγματική αγάπη, ακόμη και το πιο άσχετο γεγονός αποτελεί πρώτης τάξεως ευκαιρίας για να ξεφύγει κανείς από την υποχρέωση. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου