21 Ιανουαρίου 2016

Μοντέλο ετών... 93! Η γιαγιά που θα λατρέψετε [6 εικόνες]


Η Εμίκο είναι μια 93χρονη γιαγιά, που μπορεί να μην της είχε περάσει ποτέ από το μυαλό να ασχοληθεί με το μόντελινγκ, όσο ήταν νέα, όμως δεν δίστασε να πει το "ναι" και να γίνει η μούσα της εγγονής της, η οποία είναι σχεδιάστρια ρούχων. Όμως η Εμίκο δεν είναι απλά μια από τις καλύτερες γιαγιάδες του κόσμου, που θυσιάζεται για την επιτυχία της εγγονής της, αλλά είναι και μια εξαιρετικά γοητευτική παρουσία με το υπέροχα αισιόδοξο χαμόγελό της και την ζωντάνια που εκπέμπει στις φωτογραφήσεις της.

Χάρη στην Εμίκο, η σελίδα της νεαρής σχεδιάστριας από την Οσάκα της Ιαπωνίας έχει περισσότερους από 20.000 followers, ενώ και τα μέσα ενημέρωσης της χώρας έχουν ασχοληθεί με τις δημιουργίες της, οι οποίες βέβαια απευθύνονται σε πιο ιδιαίτερα γούστα, αλλά επειδή το παρόν δεν είναι fashion blog δεν σχολιάζω περισσότερο. Εξάλλου, η μόδα και το γούστο είναι - σε μεγάλο και σε απόλυτο βαθμό αντίστοιχα - υποκειμενικά. 
Πάρτε μια μικρή ιδέα τόσο από τα ρούχα όσο και από την καταπληκτική αυτή γιαγιά, που σίγουρα θα λατρέψετε.Μπορείτε να δείτε περισσότερες φωτογραφίες μέσω Instagram εδώ: mori chinami (@1000wave)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου