23 Δεκεμβρίου 2013

Το παντελόνι που χαρίζει πέος σε μια γυναίκα (για λόγους ασφαλείας)! [βίντεο]


Πώς μπορεί μια γυναίκα να προστατευτεί αποτελεσματικότερα από ανεπιθύμητες παρενοχλήσεις στο δρόμο; Γιατί να τρέχει να μαθαίνει βασικές κινήσεις πολεμικών τεχνών ή να αναγκάζεται να κουβαλάει ένα σπρέι πιπεριού στην τσάντα της; Αντί να μπαίνει στη διαδικασία ν' αποδείξει ότι δεν είναι "ασθενές φύλο", αλλά διαθέτει "αρχίδια", μπορεί να το.. προσποιηθεί. 

Αυτό σκέφτηκε μια εταιρία από την Ταϊλάνδη που λάνσαρε μια σειρά γυναικείων παντελονιών, μ' ένα χαρακτηριστικό εξόγκωμα μπροστά στον κάβαλλο, που μοιάζει με ανδρικό μόριο. Πολλές γυναίκες θα βρουν την ιδέα εξωφρενική και δεν θα έχουν άδικο, αφού ουσιαστικά αναπαράγει το στερεότυπο περί φυσικής αδυναμίας του γυναικείου φύλου σε αντίθεση με το στερεότυπο του "δυνατού" άνδρα, ο οποίος προκαλεί το δέος απλά και μόνο με την παρουσία του, επειδή διαθέτει πέος. 
Η εταιρία έχει ετοιμάσει και ειδικό διαφημιστικό, στο οποίο πρωταγωνιστεί μια 24χρονη Ταϊλανδέζα, την οποία βλέπουμε να κάνει διάφορες δουλειές του σπιτιού γυμνή - ok, το σώμα της είναι καλυμμένο με πίξελ - και δηλώνει πόσο δύσκολο είναι να είσαι γυναίκα, αφού παντού παραμονεύει ο κίνδυνος από άνδρες που ορέγονται να τη ληστέψουν ή να τη βιάσουν. Είναι τόσο μεγάλο το βάσανό της, αφού θέλει να δείχνει σέξι χωρίς να φοβάται για την ασφάλεια της, ώστε δηλώνει ότι περιέπεσε σε κατάθλιψη, μέχρι που ανακάλυψε τα παντελόνια ασφαλείας, τα οποία της χάρισαν αυτοπεποίθηση και ασφάλεια! Το σύνθημα της είναι "Save your pussy, Save your clitoris". Επίσης, ένας άνδρας, που δύσκολα κάποια γυναίκα θα γυρνούσε ποτέ να τον κοιτάξει, "ομολογεί" πως πάντα σκεφτόταν να βιάσει την 24χρονη κοπέλα, μέχρι που την είδε από μπροστά και τρόμαξε από το πέος. 
Τώρα, πόσο σέξι μπορεί να νιώθει μια γυναίκα, όταν δείχνει σαν άνδρας... ok... αυτό είναι ένα άλλο, μεγάλο ζήτημα, που η διαφήμιση δεν αγγίζει καν. Όμως, όπως και να το κάνουμε, δεν αρέσουν σ' όλους τους άνδρες οι τραβεστί, αλλά και αυτοί που εξιτάρονται ερωτικά, θα αισθανθούν μεγάλη απογοήτευση, όταν ξετυλίξουν το πακέτο και διαπιστώσουν ότι δεν περιείχε δώρο μέσα. Σίγουρα πάντως πρόκειται για μια από τις ευφάνταστες διαφημίσεις που έχετε δει ποτέ:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου