25 Αυγούστου 2015

Ένα πρωτότυπο ερωτικό ξενοδοχείο με ειδικά δωμάτια για κάθε φαντασίωση [4 εικόνες]

Συχνά, το μυστικό της εμπορικής επιτυχίας κρύβεται στην πρωτοτυπία. Να μην προσφέρεις δηλαδή στον πελάτη τη συνηθισμένη υπηρεσία, που μπορεί να βρει οπουδήποτε, αλλά να σκεφτείς κάτι - οτιδήποτε - που θα μπορέσει να κάνει τη διαφορά. Να συζητηθεί, να ιντριγκάρει τον υποψήφιο πελάτη και στο τέλος να τον κερδίσει. Ε, κι όταν το ζητούμενο είναι η πρωτοτυπία... οι Ιάπωνες ξεχωρίζουν για τις εκκεντρικές ιδέες τους, οι οποίες βρίσκουν διέξοδο σε ό,τι μπορεί να φανταστεί κανείς: από μια σκούπα για τεμπέληδες μέχρι ένα ερωτικό ξενοδοχείο με δωμάτια ειδικά προσαρμοσμένα στις ερωτικές φαντασιώσεις των πελατών!

Επειδή υπάρχουν πολλοί άνθρωποι, στους οποίους ένα μαλακό κρεβάτι με καθαρά σεντόνια δεν είναι αρκετά, αλλά θέλουν κάτι περισσότερο για ν' ανέβει η ερωτική τους διάθεση, το ξενοδοχείο "Us" της πόλης Νιγκάτα στην Ιαπωνία διαμόρφωσε θεματικά δωμάτια, που ν' ανταποκρίνονται στα γούστα μιας ευρείας γκάμας πελατών. Για το σκοπό αυτό απευθύνθηκε σε μια εταιρία παραγωγής ερωτικών βίντεο, η οποία βοήθησε στο να διαμορφωθούν οι ειδικοί αυτοί χώροι, που σκοπό έχουν να κάνουν τις φαντασιώσεις πραγματικότητα. Θα λέγαμε ότι είναι ένα ιδιαίτερο ξενοδοχείο για όσους αγαπούν το roleplay. 

Έχεις την φαντασίωση ότι μια σέξι νοσοκόμα περιποιείται τις πληγές σου μέχρι να υποκύψει στη γοητεία σου; Δεν χρειάζεται να σπάσεις κάποιο πόδι για να πας στο νοσοκομείο (ρισκάροντας να μην βρεις καν σέξι νοσοκόμα ή/και ελεύθερο δωμάτιο), αλλά κλείνεις το σχετικό δωμάτιο του "Hotel Us" με το κορίτσι των ονείρων σου!


Θεωρείς ότι μια σχολική τάξη μπορεί να εκπέμπει ερωτική διάθεση; Πάρε την ενήλικη παρτενέρ σου και δοκιμάστε την αμφιλεγόμενη ερωτική φαντασίωσή σου στα... θρανιάκια του αντίστοιχου δωματίου.


Αν πάλι σε "ανάβουν" οι φυλακές και δη οι ιαπωνικές, μπορείς να δοκιμάσεις και το συγκεκριμένο κόνσεπτ. 


Όπως επίσης μπορείς να ζήσεις την εμπειρία του σεξ στο χώρο εργασίας σου, χωρίς να φοβάσαι μήπως εμφανιστεί από το πουθενά κάποιος πελάτης (ή αρχίσουν να χτυπούν τα τηλέφωνα σαν τρελά).



Και βέβαια υπάρχουν πολλά ακόμη θεματικά δωμάτια στο Hotel Us, αρκεί βέβαια να ταξιδέψεις μέχρι την Ιαπωνία και μάλιστα μέχρι την πόλη Νιγκάτα. Το πρόβλημα βέβαια είναι ότι ορισμένα δωμάτια (όπως το τελευταίο ή εκείνο που προσομοιάζει σε σχολική τάξη) δύσκολα προσφέρονται για ύπνο κι αυτή είναι μια λεπτομέρεια λιγότερο ασήμαντη απ' όσο εξαρχής φαίνεται....
Περισσότερα (στα ιαπωνικά) εδώ: www.hotel-us.jp/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου