2 Ιουνίου 2016

Τέσσερα βίντεο με τις πιο τεμπέλες γάτες που έχετε γνωρίσει!

Ποιο ζώο είναι πιο τεμπέλικο; ο σκύλος ή η γάτα; Η εύκολη απάντηση, που έρχεται πρώτη στο στόμα των περισσότερων, θα ήταν... "ο σκύλος". Όσοι έχουμε ή είχαμε σκυλιά το ξέρουμε ότι μπορούν να γίνουν υπερβολικά τεμπέλικα, να ξαπλώνουν για ώρες και να σηκώνονται από τη θέση τους απλά για να μετακινηθούν δύο βήματα παραπέρα και να συνεχίσουν αυτό που αγαπούν πολύ... το ξάπλωμα! Αντίθετα, οι γάτες δίνουν την αίσθηση ότι είναι πιο δραστήριες, ελίσσονται στο χώρο, σκαρφαλώνουν στα έπιπλα, μπαινοβγαίνουν σε κήπους και μπαλκόνια και γενικά μοιάζουν αεικίνητες. Επειδή όμως κάθε κανόνας έχει και την εξαίρεσή του, υπάρχουν κάποιες γάτες που διεκδικούν το βραβείο τεμπελιάς. Υπάρχουν βίντεο ανεβασμένα στο youtube που πιστοποιούν του λόγου το αληθές.


Αν ο Αλ Μπάντι είχε γάτα, θα ήταν αυτή στο βίντεο που ακολουθεί. Παρακολουθεί τηλεόραση βαθιά προσηλωμένη, με το ένα της χέρι σε θέση α λα Μπάντι, ενώ τα μόνα που της λείπουν είναι ένα παντελόνι και μια μπύρα. 


Ακόμη και οι τεμπέλες γάτες αγαπούν τα παιχνίδια, όταν έχουν βαρεθεί το χάιδεμα στην κοιλίτσα - έτσι για αλλαγή! Τι γίνεται όμως όταν η διάθεση για παιχνίδι συγκρούεται με την τεμπελιά; Προσπάθεια να συνδυαστούν και τα δύο και κάπως έτσι προέκυψε το πιο τεμπέλικο παιχνίδι που έχετε δει!



Κουράστηκε από το πολύ παιχνίδι ή είναι τεμπέλα με πατέντα; Η γάτα του βίντεο, που ακολουθεί, για κάποιο λόγο ξαπλώθηκε φαρδιά πλατιά στο πάτωμα ακριβώς δίπλα από το πιατάκι με το νερό της. Έλα όμως που διψάει! Κι εκεί που θα περίμενε κανείς ότι πολύ απλά θα σηκωνόταν όρθια (που στη γατίσια γλώσσα σημαίνει "στα τέσσερα πόδια της") και χωρίς να κάνει καν ένα βήμα θα έπινε το νεράκι της, η γάτα αυτή ανοίγει νέους δρόμους στον ορισμό της λέξης τεμπελιά, εφευρίσκοντας τον πιο απίθανο τρόπο ξεδιψάσματος. (Κανένα σκυλί, απ' όσο ξέρω, δεν θα έκανε κάτι τέτοιο. Όταν πρόκειται για νερό και φαγητό, ακόμη κι ο πιο τεμπέλης σκύλος γίνεται πύραυλος)


Μια άλλη γάτα πάλι αποφάσισε να αλλάξει παραστάσεις και θέλησε να κατέβει στον κάτω όροφο του σπιτιού. Είναι όμως τόσο αφόρητα τεμπέλα που βαριέται να κατέβει τα σκαλοπάτια με το συνηθισμένο τρόπο. Γιατί να κουράζει άδικα τα τέσσερα ποδαράκια της; Έτσι, έθεσε σε εφαρμογή τον πιο πρωτότυπο - όσο και παράδοξο - τρόπο για να κατέβει κάποιος τη σκάλα χωρίς να κάνει βήμα!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου