13 Σεπτεμβρίου 2018

Έλσι Μπαλαουίνγκ: Η νεαρή τυφλή τραγουδίστρια από τις Φιλιππίνες με τη εντυπωσιακή φωνή!


Η Έλσι Μπαλαουίνγκ γεννήθηκε και μεγάλωσε σ' ένα ψαροχώρι των Φιλιππίνων. Δεν μιλάει αγγλικά ούτε έχει τη δυνατότητα να τα διαβάσει, όπως δεν μπορεί να διαβάσει καν τα φιλιππινέζικα. Το γεγονός ότι είναι τυφλή., την εμπόδισε να πάει στο σχολείο. Διαθέτει όμως ένα τεράστιο χάρισμα, τη μελωδική φωνή της, με την οποία μπορεί και τραγουδάει άψογα μεγάλες επιτυχίες, όπως το "I Will Always Love You" της Γουίτνεϊ Χιούστον. Το σχετικό βίντεο, που ανέβασε στο λογαριασμό του στο facebook ο Darrell Burnett, έγινε viral με περισσότερες από είκοσι εκατομμύρια προβολές σε 3 εβδομάδες. 

Επειδή τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, απλά απολαύστε την υπέροχη ερμηνεία της εξαιρετικά ταλαντούχας Έλσι...


Πραγματικά, η συγκεκριμένη κοπέλα από τις Φιλιππίνες αξίζει την αναγνώριση, αρκεί να ενδιαφερθούν οι σωστοί άνθρωποι, χωρίς να σταθούν στο ιατρικό θέμα με τα μάτια της. Εξάλλου, οι άνθρωποι τραγουδούν με τη φωνή, που προϋποθέτει γερά πνευμόνια, καθαρό λαιμό, στόμα και φυσικά ταλέντο. Όλα αυτά η Έλσι τα διαθέτει σε αφθονία!
Ο Darrell Burnett ανέβασε περισσότερα βίντεο με την Έλσι να τραγουδάει, τα οποία μπορείτε να δείτε και να ακούσετε στο προφίλ του στο facebook
Δείτε και το παρακάτω βίντεο από το Youtube, το οποίο ανέβηκε τον Οκτώβριο του 2013 και στο οποίο η 19χρονη - τότε - Έλσι τραγουδούσε εξίσου δυναμικά το "Just Give Me A Reason" της Πινκ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου