19 Μαΐου 2012

ΚΙ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΣΤΑΡ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΟΜΗΛΙΚΟΙ!


Αχ, αυτοί οι σταρ! Πόσο μας μπερδεύουν με τις ηλικίες τους. Και γιατί όχι, από τη στιγμή που και συνομήλικοι μεταξύ τους σταρ δε μοιάζουν να έχουν την παραμικρή ηλικιακή σχέση μεταξύ τους. Δείτε ορισμένα παραδείγματα πιο κάτω.

Είναι οι δύο πιο γνωστές Κόρτνεϊ της διεθνούς σόου μπιζ: η ηθοποιός Κόρτνεϊ Κοξ Αρκέτ, η γνωστή ως Μόνικα της σειράς ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ και η ροκ τραγουδίστρια Κόρτνεϊ Λοβ. Οι δυο τους είναι συνομήλικες, καθώς αμφότερες γεννήθηκαν το 1964 (στις 15 Ιουνίου η Κοξ και στις 9 Ιουλίου η Λοβ), ωστόσο εμφανισιακά η τραγουδίστρια "τρώει τη σκόνη" της πρώην κυρίας Αρκέτ.
Αριστερά η Κόρτνεϊ Λοβ και δεξιά η Κόρτνεϊ Κοξ Αρκέτ.

Η Τζένη ΜακΚάρθι, πρώην μοντέλο, πλέιμεϊτ, ηθοποιός και συγγραφέας γεννήθηκε το 1972, την ίδια χρονιά με την ηθοποιό Κάμερον Ντίαζ. Ωστόσο, λίγο το υπερβολικά κοντό μαλλί, λίγο οι εμφανείς πλαστικές επεμβάσεις η Ντίαζ δείχνει συγκριτικά μεγαλύτερη - ή, έστω, δείχνει μικρότερη η ΜακΚάρθι.
Κάμερον Ντίαζ (αριστερά) και Τζένη ΜακΚάρθι (δεξιά).

Αμφότερες η Κάθριν Ζήτα Τζόουνς και η Γκουέν Στεφάνι γεννήθηκαν το 1969. Ωστόσο, η τραγουδίστρια και μέλος των No Doubt φαίνεται μικρότερη από την πραγματική της ηλικία, όπως διαπιστώνει κανείς και στην πιο κάτω φωτογραφία, παρόλο που η Στεφάνι ποζάρει αρκετά συντηρητικά. 
Αριστερά η κυρία Μάικλ Ντάγκλας, Κάθριν Ζήτα Τζόουνς, και δεξιά η Γκουέν Στεφάνι.
 
Την ίδια χρονιά με τις πιο πάνω κυρίες (το 1969) γεννήθηκαν και δύο αγαπημένες ηθοποιοί, η Τζένιφερ Άνιστον και η Κέιτ Μπλάνσετ. Νομίζω ότι δεν είναι τυχαίο που η Άνιστον αναδείχθηκε φέτος ως η πιο σέξι γυναίκα του πλανήτη. Μια ματιά στις φωτογραφίες των δύο σταρ μπορεί να το επιβεβαιώσει.
Τζένιφερ Άνιστον (αριστερά) και Κέιτ Μπλάνσετ (δεξιά)

Ο Τσάρλι Σιν και ο Πάτρικ Ντέμπσεϊ, ο γιατρός Σέπερντ στο Grey's Anatomy, δεν έχουν ηλικιακή διαφορά. Ο πρώτος γεννήθηκε τον Σεπτέμβριο του 1965 και ο δεύτερος τον Ιανουάριο του 1966. Ωστόσο, οι καταχρήσεις και η έξαλλη ζωή είναι έντονα αποτυπωμένες στο πρόσωπο του Σιν, σε αντίθεση με τον Ντέμπσεϊ, η καριέρα του οποίου γνώρισε πολλά σκαμπανεβάσματα μέχρι την τελική καταξίωση, ο οποίος φαίνεται πολύ μικρότερος από 46 ετών.
Μα, είναι δυνατόν ο Τσάρλι Σιν (αριστερά) να είναι συνομήλικος με τον Πάτρικ Ντέμπσεϊ (δεξιά);

Αντίστοιχα και ο κατά τρία χρόνια μεγαλύτερος αδελφός του Τσάρλι Σιν, ο επίσης ηθοποιός Εμίλιο Εστεβέζ χάνει με διαφορά στη σύγκριση με τον συνομήλικό του Τομ Κρουζ. Ίσως να φταίνε τα γονίδια της οικογένειας...
Αριστερά ο Τομ Κρουζ και δεξιά ο Εμίλιο Εστεβέζ.

Τόσο η Εύα Λονγκόρια όσο και η Φέργκι γεννήθηκαν τον Μάρτιο του 1975. Ωστόσο, η τραγουδίστρια μοιάζει να έχει ήδη πατήσει τα σαράντα. 
Αριστερά η Εύα Λονγκόρια και δεξιά ηΦέργκι

Βλέποντας κανείς δίπλα δίπλα τις φωτογραφίες του Γουίλ Σμιθ και του Χαβιέρ Μπαρδέμ, θα πίστευε ότι ο πρώτος είναι ο... γιος (που λέει ο λόγος) του δεύτερου. Στην πραγματικότητα ο Σμιθ είναι λίγους μήνες μεγαλύτερους του Ισπανού ηθοποιού. Ο Σμιθ γεννήθηκε στις 25 Σεπτεμβρίου 1968, ενώ ο Μπαρδέμ γεννήθηκε στις 1 Μαρτίου 1969.
Ο Γουίλ Σμιθ (αριστερά) μοιάζει για... γιος του Χαβιέρ Μπαρδέμ (δεξιά). Κι όμως, είναι μεγαλύτερος κατά 5 μήνες!

Η Μαντόνα γεννήθηκε τρεις ολόκληρους μήνες νωρίτερα από την ηθοποιό Τζέιμι Λι Κέρτις (στις 16 Αυγούστου 1958 η πρώτη και στις 22 Νοεμβρίου του ίδιου έτους η δεύτερη). Κάνοντας όμως το φωτογραφικό κρας τεστ, μοιάζει αδιανόητο το πώς οι δύο αυτές γυναίκες είναι δυνατό να έχουν τη ίδια ηλικία.
Τζέικι Λι Κέρτις (αριστερά) και Μαντόνα (δεξιά). Τα λόγια είναι περιττά!

 Τρεις μήνες μεγαλύτερος είναι και ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο (γεννημένος στις 11 Νοεμβρίου 1974)  από τον Μπράντλεϊ Κούπερ (5 Ιανουαρίου 1975). Ωστόσο, ως κατεξοχήν σύμβολο του αντρικού baby face, ο Λεονάρντο μοιάζει πολύ μικρότερος από τον πιο αρρενωπό Κούπερ.
Λεονάρντο ΝτιΚάπριο (αριστερά) και Μπράντλεϊ Κούπερ (δεξιά).

Την άνοιξη του 1964 γεννήθηκαν ο Ρομπ Λόου και ο Ράσελ Κρόου. Ωστόσο, ο πρώτος διατηρείται σε πολύ καλύτερη κατάσταση από τον αυστραλό "Μονομάχο", παρά τις όποιες άσπρες τρίχες στα μαλλιά του.
Ρομπ Λόου (αριστερά) και Ράσελ Κρόου (δεξιά)
 Ο γνωστός ηθοποιός Μπιλ Μάρεϊ και ο τραγουδιστής Μπρους Σπρίνγκστιν δεν είναι συνομήλικοι. Για την ακρίβεια, ο πρώτος είναι ένα χρόνο μικρότερος, καθώς γεννήθηκε τον Σεπτέμβριο του 1950 και σήμερα είναι 62 ετών, ενώ ο Σπρίνγκστιν γεννήθηκε τον Σεπτέμβριο του 1949. Ωστόσο, ο τελευταίος δείχνει αρκετά νεότερος. 
Κι όμως! Ο Μπιλ Μάρεϊ (αριστερά) είναι ένα χρόνο μικρότερος από τον Μπρους Σπρίνγκστιν (δεξιά),

Η Γούπι Γκόλντμπεργκ γεννήθηκε τον Νοέμβριο του 1955 και είναι μόλις 9 μήνες μεγαλύτερη από τη σέξι Σαμάνθα της σειράς Sex and the City, κατά κόσμον Κιμ Κατράλ. Ok, να δεχτώ ότι η Γκόλντμπεργκ μοιάζει όντως για 56 ετών. Μοιάζει όμως η Κατράλ ότι είναι 55άρα; 
Συνομήλικες είναι και η Κιμ Κατράλ (αριστερά) με την Γούπι Γκόλντμπεργκ (δεξιά).


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου