17 Φεβρουαρίου 2014

Η τραγουδίστρια που ζητάει από τους ραδιοφωνικούς σταθμούς να μην παίζουν το τραγούδι της που έγινε παγκόσμια επιτυχία


Μια από τις μεγαλύτερες μουσικές εκπλήξεις του 2013 ήταν η τεράστια απήχηση της 16χρονης Νεοζηλανδής Λούρντε με το τραγούδι της "Royals", το οποίο ουσιαστικά ασκούσε κριτική στο life-style των τραγουδιστών σταρ, ότι δεν ανταποκρίνεται στις αγωνίες και στον τρόπο ζωής των περισσότερων εφήβων, μόνο που η απρόσμενη επιτυχία έκανε την Λούρντε μία... σταρ! Ωστόσο, η 16χρονη δεν είναι ιδιαίτερα ενθουσιασμένη με την εξέλιξη αυτή και μάλιστα ζητάει από τους ραδιοφωνικούς σταθμούς να σταματήσουν να παίζουν το τραγούδι της.

Σε συνέντευξή της στο περιοδικό V, η νεαρή τραγουδίστρια, που ακόμη δεν τελείωσε το σχολείο, δήλωσε ευθαρσώς: "Θέλω οι άνθρωποι να σταματήσουν ν' ακούν την Λούρντε στο ραδιόφωνο όλη την ώρα, επειδή είναι κάπως τρελό αυτή τη στιγμή. Θέλω να δώσω στους ανθρώπους λίγο χώρο ν' αναπνεύσουν, προτού κυκλοφορήσω κάτι διαφορετικό". 
Βέβαια, η αλήθεια είναι ότι κάπου υπερβάλει, αφού εκτός από το "Royals", η Λούρντε έχει κυκλοφορήσει ακόμη δύο singles, το ένα από τα οποία, το "Team", σημειώνει μια αρκετά ικανοποιητική πορεία στα τσαρτ, ειδικά στο αμερικανικό και το καναδικό, όπου έχει φτάσει μέχρι την όγδοη και έκτη θέση αντίστοιχα. 
Η Λούρντε παραδέχεται ωστόσο ότι ο τρόπος της ζωής της έχει αλλάξει θεαματικά τους τελευταίους μήνες μετά από τόσες εμφανίσεις σε γκλάμουρους εκδηλώσεις και βραβεία, αλλά δηλώνει πως όταν επιστρέφει στο σπίτι της, εξακολουθεί να κάνει ό,τι συνήθιζε να κάνει μέχρι πρόσφατα. "Ένα μέρος του εαυτού μου αισθάνεται πως είναι περίεργο να βουτήξω μέσα σ' αυτόν τον κόσμο", σημειώνει χαρακτηριστικά ενώ λέει "fuck off" σε όσους αποθεώνουν τη φωνή της χαρακτηρίζοντας την ακόμη και ως "Νιρβάνα του σήμερα". 
Μια 16χρονη τραγουδίστρια πολύ προσγειωμένη ή είναι πολύ νωρίς για να βγάλει κανείς συμπέρασμα; 


Διαβάστε επίσης ένα παλιότερο αφιέρωμα στο τραγούδι της Λούρντε:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου