8 Ιουνίου 2014

6 μουσικές προτάσεις για το καλοκαίρι του 2014


Αρχές Ιούνη.. μπαίνουμε σιγά σιγά σε καλοκαιρινή διάθεση και αυτή πάντα συνοδεύεται από καλή μουσική. Πέρα από τα τραγούδια που ακούτε μέρα-νύχτα στα ραδιόφωνα υπάρχουν και κάποιες άλλες μουσικές προτάσεις, περισσότερο ή λιγότερο εναλλακτικές, ανάλογα με το πώς αντιλαμβάνεται ο καθένας το καλοκαίρι. 

Sigma - Nobody To Love
Low-beat electronic pop από τη Μ. Βρετανία για τα απογευματινά bech parties σε κάποια παραλία, στον κήπο του σπιτιού σας ή στην  ταράτσα της πολυκατοικίας - όπου τη βγάλει ο καθένας.


Lilly Wood and the Prick and Robin Schulz - Prayer In C (Robin Schulz Radio Edit) 
Πολύ ενδιαφέρον, χαμηλών τόνων τραγούδι, που συνδυάζει την καλοκαιρινή νωχέλεια με τη διάθεση για ένα καλοκαιρινό παρτάκι στην παραλία.


Watermät - Bullit
Καλοκαιρινή house διάθεση σ' ένα ακόμη τραγούδι για χαλάρωση σε κάποιο παραλιακό μπαράκι λίγο πριν τη νυχτερινή έκρηξη.


Nico & Vinz - Am I Wrong?
Το έχω ήδη ξεχωρίζει ως το σάουντρακ του φετινού καλοκαιριού, ένα τραγούδι-έκπληξη από τη Νορβηγία, που ήδη έχει αρχίζει να ξεχωρίζει στα τσαρτ.


Guy Sebastian - Like A Drum
Το είχα προτείνει σ' ένα αντίστοιχο αφιέρωμα τον περασμένο Φεβρουάριο, αλλά νομίζω ότι η εποχή που ταιριάζει περισσότερο σ' αυτό το τραγούδι από την Αυστραλία είναι αναμφισβήτητα το καλοκαίρι. 


Empires - How Good Does It Feels
Τα κουπλέ είναι καλύτερα από το ρεφρέν, αλλά δείτε το τραγούδι σαν μια πρόταση γνωριμίας μ' ένα άγνωστο συγκρότημα, ο τραγουδιστής του οποίου έχει πολύ δυνατή, μπάσα φωνή. Άλλωστε, το καλοκαίρι δεν είναι μόνο πάρτι, αλλά έχει και μια πιο ροκ πλευρά. 


Κι επειδή φέτος το καλοκαίρι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος βρίσκεται η Βραζιλία, ρίξτε μια ματιά κι εδώ: 5 τραγούδια made in... Βραζιλία

Σχετικά θέματα:




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου