9 Ιανουαρίου 2017

Γιγάντια γλυπτά κατασκευασμένα από χιόνι! [εικόνες]

Η τελευταία δημιουργία των αδελφών Μπαρτζ (πηγή: facebook.com/BartzSnowSculptures/)

Ο Όστιν, ο Κόνορ και ο Τρέβορ Μπαρτζ από τη Μινεσότα είναι τρία αδέρφια από τη Μινεσότα, που δεν αγαπούν απλά το χιόνι, αλλά το βλέπουν ως πηγή έμπνευσης για ανεπανάληπτες καλλιτεχνικές δημιουργίες. Κάθε χρόνο δημιουργούν στην αυλή του σπιτιού τους από ένα γιγάντιο χιονισμένο γλυπτό, που αντιπροσωπεύει κάποιο θαλάσσιο ζώο και για την κατασκευή του οποίου απαιτούνται από δεκάδες έως εκατοντάδες ώρες δουλειάς (π.χ. για την κατασκευή μιας γιγάντιας νεροχελώνας χρειάστηκαν 300 ώρες!). 

Όλα ξεκίνησαν όταν ένα καλοκαίρι στη Φλόριντα ο Όστιν έπιασε ένα γουρουνόψαρο και τον επόμενο χειμώνα τα τρία αδέρφια σκέφτηκαν να φτιάξουν ένα αντίγραφο του περίεργου αυτού ψαριού από χιόνι. Τους άρεσε πολύ (και όχι μόνο σ' αυτούς), ώστε δημιούργησαν ένα είδος ετήσιας χειμωνιάτικης παράδοσης, ενώ μοιράζονται τις καλλιτεχνικές δημιουργίες τους με όλο τον κόσμο μέσω του facebook, όπου δημοσιεύουν φωτογραφικό υλικό όχι μόνο από το τελικό αποτέλεσμα της δουλειάς τους, αλλά και από τη διαδικασία κατασκευής του κάθε χιονοαγάλματος. Και η αλήθεια είναι ότι οι περισσότερες φωτογραφίες τους γίνονται viral. Όχι άδικα, όπως θα διαπιστώσετε αμέσως... 

Περισσότερες φωτογραφίες μπορείτε να δείτε ακολουθώντας την επίσημη σελίδα των τριών αδερφών στο Facebook: www.facebook.com/BartzSnowSculptures/Διαβάστε κι αυτό:
9 χιονισμένα memes

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου