12 Ιανουαρίου 2012

ΔΕΚΑΤΡΙΑΧΡΟΝΗ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΔΕΚΑΤΕΤΡΑΧΡΟΝΟΥ ΣΥΜΜΑΘΗΤΗ ΤΗΣ!

Αναστάτωση προκάλεσε στο ελβετικό καντόνι της Βέρνης η είδηση ότι ένα δεκατριάχρονο κορίτσι από το μικρό χωριό Hindelbank (με πληθυσμό μόλις δύο χιλιάδων κατοίκων) είναι έγκυος και κυοφορεί το παιδί ενός δεκατετράχρονου συμμαθητή της. Η ίδια αρχικά έκρυβε την εγκυμοσύνη από την οικογένεια της, και το μυστικό αποκαλύφθηκε πρόσφατα, όταν έκλεισε τους πέντε μήνες. Στη φάση αυτή ήταν πλέον αργά για άμβλωση κι έτσι αποφασίστηκε η συνέχιση της κυοφορίας από τη στιγμή μάλιστα που ήταν θετική η ανταπόκριση και από τον ανήλικο, μέλλοντα πατέρα. Το ζευγάρι εξακολουθεί να είναι μαζί και αγαπημένο. 

 Είναι περιττό να αναφέρουμε ότι το νέο είναι το νούμερο ένα θέμα συζήτησης στο μικρό, ελβετικό χωριό, ενώ με το θέμα έχει ασχοληθεί και το τοπικό δημοτικό συμβούλιο. Το σχολείο όπου φοιτούν τα δύο παιδιά δήλωσε ότι βοηθάει και αυτό όσο μπορεί, προκειμένου να συνεχιστεί αδιατάρακτα η σχολική ζωή των δύο ανήλικων, μελλοντικών γονιών και να ολοκληρώσουν κανονικά τις σπουδές τους τα επόμενα χρόνια.
Το κερασάκι στην τούρτα αυτής της σπάνιας είδησης πάντως, αποτελεί η πληροφορία ότι η δεκατριάχρονη εγκυμονούσα απέκτησε ένα μικρότερο αδερφάκι το 2010, ο θείος δηλαδή του παιδιού που κυοφορεί!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου