9 Απριλίου 2012

OI 10 TΥΠΟΙ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ (ΣΤΗΝ ΙΝΔΙΑ)


Μια έρευνα δημοσιεύτηκε πρόσφατα στην εφημερίδα Τάιμς της Ινδίας για τους 10 τύπους γυναικών που φαντασιώνονται σεξουαλικά περισσότερο οι άνδρες της χώρας. Κάποιες από αυτές τις φαντασιώσεις είναι μάλλον κοινές σε όλον τον κόσμο, κάποιες λιγότερο. Εσείς συμφωνείτε με αυτές τις δέκα κατηγορίες γυναικών ή τα γούστα σας είναι διαφορετικά από εκείνα των Ινδών;

1. Οι καθηγήτριες αγγλικών.
Το περίεργο με τη συγκεκριμένη φαντασίωση δεν είναι τόσο το επάγγελμα της καθηγήτριας όσο το ότι οι Ινδοί το εξειδικεύουν στις καθηγήτριες αγγλικών. Ο δόκτορ Singh θεωρεί τη συγκεκριμένη φαντασίωση κατάλοιπο της αποικοκρατικής περιόδου, καθώς γενικά οι Ινδοί θεωρούν ανώτερο όποιον κατέχει καλά την αγγλική γλώσσα. Ωστόσο, ο ψυχολόγος Samir Parekh αποδίδει τη φαντασίωση στην έλξη που αισθάνεται ο έφηβος από τη δασκάλα του, μέσω της οποίας παίρνει μια πρώτη γεύση από τα κρυμμένα μυστικά των ενηλίκων.

2. Οι νοσοκόμες.
Νομίζω ότι είναι ίσως η πιο συνηθισμένη φαντασίωση των ανδρών σε ολόκληρο τον κόσμο, μια νοσοκόμα με άσπρη στολή και διχτυωτό καλσόν να πλησιάζει με την ένεση στο χέρι. Ο φόβος για τη βελόνα πάει περίπατο, την ώρα που εσύ από μέσα σου σκέφτεσαι πώς θα της κάνεις εσύ ένεση με την - πιο χοντρή φαντάζομαι - βελόνα που κρύβεις στο παντελόνι σου την ώρα που θα της βγάζεις το καλσόν.
Σύμφωνα με τον ψυχολόγο Jintendra Nagpal ωστόσο, το επάγγελμα της νοσοκόμας συμβολίζει την αγάπη, τη φροντίδα και την υποστήριξη, στοιχεία που την επιθυμία του ανθρώπου για μια συνολικότερη ευζωία κάνοντας τη ζωή να φαντάζει ομορφότερη και πιο ευχάριστη. (Γιατί δε λέει κάτι για τη στολή;)

3. Τα "κουνελάκια" του Playboy.
Ουδέν σχόλιο. Νομίζω οι λόγοι είναι προφανείς. Ο δόκτορ Nagpal πάντως αποδίδει αυτήν την αντρική φαντασίωση στην υπερπροβολή των προκλητικών αυτών κοριτσιών, οι οποίες αναπόφευκτα αποσπούν την προσοχή των ανδρών, με αποτέλεσμα αυτοί να θέλουν να εκτονωθούν από τις σκέψεις και τις εικόνες με τις οποίες πλημμυρίζουν.

4. Η γυναίκα του αφεντικού. 
Φαντάζομαι ότι αυτή η φαντασίωση τελεί υπό την αίρεση και της εμφάνισης της γυναίκας του αφεντικού, αλλά και από τις σχέσεις του υπαλλήλου με τον εργοδότη του. Τόλμησε να μη σου δώσει αύξηση, την όποια άξιζες να πάρεις; Θα του αποδείξεις ότι η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο και μάλιστα στο κρεβάτι συνοδεία από πολύ ιδρώτα.
Σύμφωνα με τον δόκτορ Nagpal είναι το απαγορευμένο που εξιτάρει σεξουαλικά έναν άνδρα στην προκειμένη περίπτωση. Γνωρίζει ότι δεν του επιτρέπεται να έχει σεξουαλική επαφή με τη γυναίκα του αφεντικού του και αυτό ακριβώς είναι που τον ελκύει περισσότερο.

5. Οι παρθένες.
Δε νομίζω ότι είναι σοκαριστικό το συγκεκριμένο εύρημα. Έκπληξη θα αποτελούσε το ακριβώς αντίθετο, καθώς όλοι θέλουν λίγο πολύ να είναι εκείνοι οι πρώτοι που θα βοηθήσουν να ανθίσει το λουλούδι μιας ωραίας γυναίκας - μέχρι να αποδειχθεί ότι το συγκεκριμένο λουλούδι δεν ήταν και τόσο απότιστο όσο πίστευαν στην αρχή.
Σύμφωνα με τον δόκτορ Parekh, η φαντασίωση αυτή εξηγείται από την επιθυμία του άνδρα να νιώσει κατακτητής και να επιβεβαιώσει τον ανδρισμό του. 

6. Οι κυριαρχικές γυναίκες. 
Το ντύσιμο της είναι αυστηρό. Τα μαλλιά της πιασμένα σε κότσο ή κοντά. Κρατάει στο ένα χέρι τον χαρτοφύλακα. Περπατάει με αέρα εκμηδενίζοντας όσους βρίσκονται δίπλα της, ενώ δε διστάζει να τα χώσει σε όποιον την ενοχλεί χωρίς λόγο ακόμα και σε σένα. Άναψες και θέλεις να της δείξεις ποιος είναι πραγματικά ο άντρας ή ξενερώνεις και γυρνάς την πλάτη βλαστημώντας για τη στριμμένη με την οποία έχεις μπλέξει;
Ο δόκτορ Nagpal (και πάλι) εκτιμά ότι οι λόγοι πίσω μια σεξουαλική φαντασίωση ποικίλλουν ανάλογα με τον άνδρα. Ορισμένοι "ανάβουν" με τις ευαίσθητες γυναίκες, ενώ κάποιοι άλλοι θεωρούν ότι αυτοεπιβεβαιώνονται όταν είναι σε θέση να ρίξουν στο κρεβάτι μια δυναμική γυναίκα.

7. Οι διάσημες.
Να αναφέρω ονόματα; Ποικίλλουν ανάλογα με τα γούστα του κάθε άντρα. Ωστόσο, όλοι λίγο ή πολύ έχουν φαντασιωθεί - τουλάχιστον μία φορά - μια διάσημη γυναίκα (ηθοποιό, τραγουδίστρια, τοπ μόντελ κλπ., ακόμα και καμιά γυναίκα πολιτικό, αν κάποιος είναι ιδιαίτερα κίνκι) ακόμα και την ώρα που επιδίδονται σε σεξουαλική πράξη με τη σύντροφό τους. Άλλωστε κάτι αντίστοιχο συμβαίνει και με τις γυναίκες σε σχέση με άντρες διάσημους, αν θέλουμε να είμαστε απόλυτα ειλικρινείς.
Ο δόκτορ Parekh αποδίδει την επιθυμία των ανδρών να ρίξουν μια διάσημη στο κρεβάτι τους στην υπερπροβολή που αυτές οι γυναίκες έχουν από τα διάφορα μέσα με αποτέλεσμα οι άνδρες να τείνουν να εστιάζουν περισσότερο στην εξωτερική ομορφιά και όχι στην εσωτερική. 

8. Οι ξανθιές.
Όπως έχω γράψει σε μια άλλη ανάρτηση, οι έρευνες δείχνουν ότι  οι άντρες στην Ευρώπη προτιμούν τις μελαχρινές και όχι τις ξανθές, παρά το σχετικό μύθο. Για τη συγκεκριμένη φαντασίωση νομίζω ότι κρίσιμος παράγοντας είναι το ότι αναφερόμαστε στον αντρικό πληθυσμό της Ινδίας και τις δικές του φαντασιώσεις, σε μια χώρα δηλαδή όπου οι ξανθιές δε βρίσκονται  παρά μόνο με το κιάλι.
Ο δόκτορ Parekh την αποδίδει στα ξένα λογοτεχνικά ρομάντζα, όπου όλες οι γυναίκες προβάλλονται ως ξανθιές, αλλά και στη σεξουαλική καταπίεση. Υποστηρίζει ότι αν οι γονείς μιλούν περισσότερο με τα αγόρια τους γύρω από το σεξ, αυτή η φαντασίωση δε θα ήταν τόσο δημοφιλής.

9. Οι χορεύτριες.
Πόσες φορές δεν έχεις δει μια κοπέλα να λικνίζεται χορεύοντας τσιφτετέλι (αρκεί να το χορεύει καλά) και δε σου ανέβηκε η ερωτική διάθεση; Πόσες φορές δεν ένιωσες να πλημμυρίζεις από ερωτικά συναισθήματα βλέποντας μια γυναίκα να χορεύει τανγκό; Για το χορό στο στύλο (το pole dancing) δεν το συζητώ, είσαι έτοιμος να ορμήξεις προτού το αντικείμενο του πόθου σου ολοκληρώσει τις χορευτικές τις κινήσεις.
Οι κινήσεις του λικνιζόμενου σώματος ειδικά σε ορισμένους χορούς, όπως ο χορός της κοιλιάς ή το pole dancing, αποτελούν μια μορφή οπτικής χημείας που προωθεί τη σεξουαλική ορμή, σύμφωνα με τον δόκτορα Parekh.

10. Οι αεροσυνοδοί.
Κάθεσαι στη θέση σου στο αεροπλάνο και προσπαθείς να χαλαρώσεις, όταν από δίπλα σου περνάει με το καροτσάκι η αεροσυνοδός. Πλησιάζει υπερβολικά κοντά στο πρόσωπό σου, το οποίο συχνά βλέπει μπροστά του όχι  το πρόσωπο, αλλά το μπούστο της αεροσυνοδού, η οποία σε ρωτάει ευγενικά αν θέλεις να πάρεις κάτι, ενώ εσύ είσαι έτοιμος να της απαντήσεις "θέλω να πάρω εσένα", όταν τη βλέπεις να σκύβει με τη στενή στολή που φοράει για να πάρει κάτι από το καροτσάκι.
Ο δόκτορ Singh εκτιμά ότι αυτό που ελκύει τους άνδρες είναι η ευγένεια και η γλυκύτητα που εκπέμπουν οι γυναίκες σ' αυτό το επάγγελμα. (Τη στολή γιατί την υποτιμά τόσο;)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου