13 Ιουλίου 2012

ΟΙ ΠΡΟΛΗΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΤΑΡ


Τι κι αν είναι διάσημοι; Δεν παύουν να είναι άνθρωποι κι αυτοί και να έχουν τις δικές τους αδυναμίες, όπως όλοι οι κοινοί θνητοί. Έτσι, λοιπόν, και οι σταρ πιστεύουν σε κάθε λογής προλήψεις ή έχει ο καθένας το δικό του γούρι. Ας δούμε μερικά από αυτά...

Όταν ταξιδεύει με το αεροπλάνο, η Τζένιφερ Άνιστον πάντα φροντίζει να μπαίνει με το δεξί, αφού προηγουμένως δώσει ένα χτυπηματάκι στο εξωτερικό του. 
Η Πενέλοπε Κρουζ μπαίνει, βγαίνει και μετά ξαναμπαίνει στο αεροσκάφος πιστεύοντας ότι μ' αυτόν τον τρόπο η πτήση θα εξελιχθεί ομαλά. 
Η Μέγκαν Φοξ, πάντως, φροντίζει ν' ακούει κατά τη διάρκεια της πτήσης τραγούδια της Μπρίτνεϊ Σπίαρς, επειδή θεωρεί ότι δεν είναι γραφτό της να πεθάνει ακούγοντας Μπρίτνεϊ!
Η Πάρις Χίλτον χτυπάει ξύλο όποτε ακούει κάτι που δεν της αρέσει, ενώ κάνει από μία ευχή κάθε χρόνο στις 11 Νοεμβρίου (11.11).
Η Χάιντι Κλουμ έχει για γούρι μια σακούλα με τα παιδικά της δόντια, την οποία και περιφέρει μαζί της για καλή τύχη. 
Η κορυφαία τενίστρια Σερένα Γουίλιαμς έχει ένα πολύ πιο περίπλοκο γούρι, για να εξασφαλίσει τη νίκη της σε κάθε αγώνα. Κατ' αρχήν δένει τα κορδόνια των παπουτσιών της μ' ένα συγκεκριμένο τρόπο. Επιπλέον, δεν κάνει το πρώτο σερβίς, αν δεν αφήσει την μπάλα να αναπηδήσει πέντε φορές, ενώ πριν από το δεύτερο σερβίς του αγώνα ρίχνει την μπάλα δύο φορές. Τέλος, λέγεται ότι φοράει το ίδιο ζευγάρι κάλτσες σε όλα τα παιχνίδια ενός τουρνουά. 
Ο κορυφαίος αθλητής στο γκολφ Τάιγκερ Γουντς φοράει πάντα κόκκινες μπλούζες, καθώς θεωρεί το κόκκινο ως το τυχερό του χρώμα.
Για τον Μάικλ Τζόρνταν λέγεται ότι κάτω από τη στολή των Σικάγο Μπουλς φορούσε τα σορτσάκια της πρώτης του ομάδας στη Βόρειο Καρολίνα.
Την πρώτη μέρα κάθε μήνα, ο ηθοποιός Τζειμς Μακ Αβόι λέει τη φράση "λευκό κουνέλι" στον πρώτο άνθρωπο που θα συναντήσει μπροστά του!
Η Lady Gaga έχει αποκαλύψει σε συνέντευξή της ότι είναι προληπτική με το σεξ, ενώ αποφεύγει να έρθει σε ερωτική επαφή με κάποιον, για τον οποίο δεν είναι σίγουρη ότι την αγαπάει πραγματικά, επειδή φοβάται ότι θα της κλέψει την ενέργεια και την έμπνευση.
Ο Αξλ Ρόουζ, ο τραγουδιστής των Guns n Roses, δε δίνει ποτέ συναυλίες σε πόλεις που το πρώτο τους γράμμα είναι το "Μ", επειδή το θεωρεί καταραμένο.
Ο Κρις Μάρτιν των Coldplay δε βγαίνει να τραγουδήσει, αν προηγουμένως δεν έχει βουρτσίσει τα δόντια του. 
Όταν ήταν έγκυος στο πρώτο της παιδί, η Τζέσικα Άλμπα ζήτησε από τους καλεσμένους του baby shower που διοργάνωσε, να φορούν ένα ειδικό δερμάτινο βραχιόλι που τους πρόσφερε, μέχρι την ημέρα του τοκετού, ώστε να μην πάθουν τίποτα ούτε η ίδια ούτε το μωρό.
Η Κάμερον Ντίαζ δεν αποχωρίζεται το κολιέ που της χάρισε ένας φίλος της, και το οποίο υποτίθεται ότι καθυστερεί τα γηρατειά, ενώ ακολουθεί την τακτική της Πάρις Χίλτον και χτυπάει ξύλο με το παραμικρό. 
Η Έμα Ρόμπερτς, ανιψιά της Τζούλια και ηθοποιός, δεν περνάει ποτέ κάτω από ανοιχτή σκάλα, ενώ το ακριβώς αντίθετο κάνει ο Κρίστιαν Μπέιλ, επειδή θέλει μ' αυτόν τον τρόπο να δείξει στους άλλους ότι δεν πιστεύει στις δεισιδαιμονίες.
Η Μίσι Έλιοτ αλλάζει δρόμο, όταν βρεθεί μπροστά της μια μαύρη γάτα.
Για τη Ρέιτσελ Γουάιζ, οι προλήψεις έχουν σχέση με τα πόδια της και πιο συγκεκριμένα με τα παπούτσια που φοράει, τα οποία "πρέπει να είναι τα σωστά", όπως δήλωσε σε συνέντευξή της, χωρίς όμως να εξηγήσει τι ακριβώς εννοεί.Επίσης, έχει την μάλλον παιδιάστικη επιθυμία να θέλει να φτάνει στο τέρμα της σκάλας πριν να κλείσει η πόρτα του σπιτιού της!
Για τον Πάτρικ Ντέμπεσεϊ πάντως είναι πιο ξεκάθαρα τα πράγματα και προτιμάει για γούρι να φοράει μόνο κόκκινα παπούτσια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου