11 Ιουλίου 2012

Η ΚΕΙΤΙ ΠΕΡΙ ΑΓΝΩΡΙΣΤΗ ΠΡΙΝ 10 ΧΡΟΝΙΑ! ΣΠΑΝΙΟ ΒΙΝΤΕΟ!


Παγκοσμίως είναι γνωστή ως Κέιτι Πέρι, το πραγματικό της όνομα ωστόσο είναι Κέιτι Χάντσον. Το όνομά της το άλλαξε για καλλιτεχνικούς λόγους, προκειμένου να μην υπάρξει σύγχυση με την συνονόματη της, διάσημη ηθοποιό. Έτσι, υιοθέτησε το πατρικό επίθετο της μητέρας της, το Πέρυ. Ωστόσο, προηγουμένως είχε προλάβει να βγάλει ένα άλμπουμ, το πρώτο της προσωπικό, το 2001 και σε ηλικία 17 ετών ως Katy Hudson, όπως ήταν εξάλλου κι ο τίτλος του.
Το άλμπουμ περιείχε 10 τραγούδια, τα οποία δεν έχουν καμία σχέση με τα ποπ ακούσματα που την έκαναν διάσημη σε όλον τον πλανήτη (με πρώτο και καλύτερο το σκανδαλιστικό "I Kissed a Girl" το 2008), αλλά ανήκουν στο μουσικό είδος του χριστιανικού ροκ. Άλλωστε, η Κέιτι μεγάλωσε σ' ένα θρησκευόμενο περιβάλλον καθώς οι δυο γονείς της είναι ευαγγελιστές πάστορες. Όλα τα τραγούδια του άλμπουμ αναφέρονται στο Θεό και στη σχέση της μαζί Του. Άλλωστε, η ίδια η Πέρι (τότε, Χάντσον) έγγραψε ή συνέγραψε τους στίχους σε κάθε ένα από αυτά. 
Ένα από τα τραγούδια είναι και το "Search Me", το οποίο έχει ως θέμα το συνδυασμό της ελπίδας με την πραγματικότητα και στο πόσο την είχε βοηθήσει ο Θεός εκείνη την περίοδο της ζωής της, όταν ξεκινούσε τη μουσική της καριέρα. Όπως αναφέρεται στο ρεφρέν του τραγουδιού, "Και με ψάχνεις και ξέρεις όλα τα μυστικά.της καρδιάς μου. Και με ψάχνεις αποκαλύπτοντας τα μυστήρια του ποιος Είσαι", ενώ σε άλλο σημείο λέει "Είσαι ο Πατέρας μου κι εγώ είμαι το παιδί Σου. Και ακούς τη φωνή μου, ακόμη και τα μεσάνυχτα".
Το άλμπουμ δεν κατάφερε βέβαια να σημειώσει ιδιαίτερη επιτυχία, ωστόσο η 17 ετών και 5 μηνών Κέιτι Χάντσον εμφανίστηκε τον Μάρτιο του 2002 σε τηλεοπτική εκπομπή του χριστιανικού τηλεοπτικού δικτύου ΤΒΝ (Trinity Broadcast Network, ή "Τηλεοπτικό Δίκτυο Τριάδας" κατά την ελληνική μετάφραση). Η Κέιτι είναι αγνώριστη, όχι μόνο μουσικά αλλά και εμφανισιακά, με ένα απλό τζιν και ένα... χμμ... επιεικώς κακόγουστο μπλουζάκι από πάνω, με ένα αδιάφορο καφετί φουλάρι να προσπαθεί να κάνει μάταια τη διαφορά, χωρίς μέικ απ και με το κατάμαυρο, κορακίσιο μαλλί  της να μοιάζει αχτένιστο. Κυρίες και κύριοι, η Κέιτ Πέρι (Χάντσον) δέκα χρόνια πριν:



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου