4 Ιανουαρίου 2014

Ο άνδρας με δύο φαλλούς εξομολογείται


Μια εξαιρετικά σπάνια ασθένεια, που εμφανίζεται μόνο στους άνδρες, είναι η διφαλλία, δηλαδή η ύπαρξη δύο φαλλών (=πέη) σ' ένα σώμα. Κάποιοι ίσως αναφωνήσουν "γουστάρω" νομίζοντας ότι απλά η ύπαρξη δύο φαλλών αυξάνει τη σεξουαλική απόλαυση. Οι περισσότεροι μάλλον θα τρομάξουν, αφού ό,τι δεν συμβαδίζει με το καθιερωμένο αντιμετωπίζεται ως "τερατούργημα". Ο μόνος που μπορεί να δώσει απαντήσεις για το πώς είναι πραγματικά η ζωή με δύο φαλλούς είναι ο άνδρας που τους φέρει στο σώμα του μια ολόκληρη ζωή, όπως ο DoubleDickDude, ένας χρήστης του Reddit, που είχε μια συνομιλία με άλλους χρήστες του κοινωνικού αυτού δικτύου σχετικά με την κατάστασή του.

Ο DoubleDickDude παραμένει ανώνυμος, αν και η ιστορία του έχει φιλοξενηθεί σε πολλές ιστοσελίδες και περιοδικά μεγάλης κυκλοφορίας: Rolling Stone, Cosmopolitan, New York Magazine, HuffingtonPost, Yahoo News κλπ. Δεν έχει όμως φιλοξενηθεί στις σελίδες του γκέι περιοδικού Advocate, κάτι που φαίνεται να έχει δυσαρεστήσει τον άνδρα, ο οποίος το αποδίδει στο γεγονός ότι ο ίδιος δεν είναι ομοφυλόφιλος αλλά ένας "ευτυχισμένος αμφισεξουαλικός", που διατηρεί δεσμό με γυναίκα και με άνδρα.
Ο DoubleDickDude, λοιπόν, είναι bisexual, κάτι που φυσικά δεν έχει καμία σχέση με την κατάστασή του. Όταν ήταν μικρότερος, πάντως, πολλοί από τους συμπαίκτες του στην ομάδα του σχολείου, που είχαν διαπιστώσει πρώτοι τα διπλά προσόντα του στα αποδυτήρια, του είχαν δώσει την ταμπέλα του ομοφυλόφιλου απλά και μόνο επειδή είχε δυο πέη. Ήταν η μόνη περίοδος που ο DoubleDickDude δηλώνει ότι είχε νιώσει άσχημα για τον εαυτό του. 
Βέβαια, δεν ήταν ό,τι πιο άγριο έχει ζήσει ο φίλος μας, ο οποίος είχε υποστεί εξευτελισμό κάποτε σ' ένα νοσοκομείο, όταν ένας γιατρός κάλεσε άλλους πέντε συναδέλφους του επιδεικνύοντας το περιστατικό, αλλά και προκαλώντας την οργισμένη αντίδραση της μητέρας του DoubleDickDude, η οποία χαστούκισε έναν από τους γιατρούς ξεκαθαρίζοντας: "Ο γιος μου δεν είναι κανενός είδους φρικιό"!
Πώς είναι, λοιπόν, να ζει κανείς με δύο πέη; Ο DoubleDickDude και όσοι άλλοι έχουν την ίδια πάθηση είναι οι μόνοι άνθρωποι που θα 'λεγε κανείς ότι επιβάλλεται να έχουν οργασμό ανά μία ή έστω δύο μέρες. Γιατί αυτό; Ο ερεθισμός του προστάτη από τα δύο πέη είναι μεγαλύτερος από το συνηθισμένο, με αποτέλεσμα να παράγεται μεγάλη ποσότητα σπερματικού υγρού στο εσωτερικό. Αν ο άνδρας αυτός δεν εκσπερματώνει συχνά, τότε ο προστάτης του θα μολυνθεί από τη μεγάλη συσσώρευση του υγρού, μια αίσθηση αρκετά οδυνηρή.
Οδυνηρή είναι επίσης η αίσθηση του σεξουαλικού ερεθισμού, ο οποίος φυσικά γίνεται αισθητός και στα δύο πέη. Το δέρμα μεταξύ των δύο φαλλών είναι λεπτό και αρκετά ευαίσθητο, με αποτέλεσμα να προκαλείται ένας πόνος, αν και ο DoubleDickDude τον έχει σχετικά συνηθίσει, αφού έτσι ήταν όλη του την ζωή. Έχει όμως προτιμήσεις και το αγαπημένο του πέος είναι το δεξί, ενώ δεν πολυσυμπαθεί το αριστερό και θεωρεί ότι τα αισθήματα είναι αμοιβαία. Το αριστερό είναι εκείνο που αρχίζει να "σηκώνεται" πρώτο, αλλά το πρώτο που γίνεται "πέτρα" είναι το δεξί - το αριστερό χρειάζεται λίγη εξτρά περιποίηση για να το πετύχει.
Αρκετές φορές στο παρελθόν, κυρίως στην εφηβεία του, ο DoubleDickDude χρησιμοποίησε το επιχείρημα του διπλού πέους για να ρίξει γυναίκες, αλλά οι αντιδράσεις δεν ήταν απαραίτητα θετικές. Πολλές είναι εκείνες που δεν τον πιστεύουν, ενώ οι μισές σηκώνονται και φεύγουν, όταν διαπιστώσουν ότι δεν πρόκειται για πλάκα. Αντίθετα, οι άνδρες δεν φαίνεται να ενοχλούνται, αφού ο ίδιος δηλώνει ότι ποτέ δεν του έχει συμβεί να φύγει ένας άνδρας εξ αιτίας αυτού του γεγονότος. 
Πολλοί έχουν την απορία αν του έχει τύχει να δεχτεί στοματικό σεξ ταυτόχρονα και στα δύο μόρια και η απάντηση του DoubleDickDude είναι σαφής: ναι, έχει συμβεί. Άλλωστε, αυτήν την περίοδο βρίσκεται σε ανοιχτή σχέση μ' έναν άνδρα και μια γυναίκα ταυτόχρονα. Επίσης, πολλοί σκέφτονται ότι αυτός ο τύπος θα μπορούσε να κάνει μια εξαιρετική καριέρα ως πρωταγωνιστής ταινιών πορνό, κάτι που του είχε περάσει παλιότερα από το μυαλό, αλλά το απέρριψε γρήγορα, επειδή θεώρησε ότι το όποιο ενδιαφέρον θα ήταν παροδικό, ενώ παραδέχεται ότι δεν μπορεί ν' αποτιμήσει σε χρήμα την αξιοπρέπειά του.
Και τι γίνεται με το κατούρημα; Το υγρό βγαίνει κι από τα δύο πέη, κάτι που ορισμένες φορές μπορεί ν' αποδειχθεί πολύ καταστροφικό για το καπάκι της τουαλέτας και γενικότερα για το γύρω χώρο. Επίσης, καλό θα ήταν ν' αποφύγουμε να βρεθούμε δίπλα του σ' ένα δημόσιο ουρητήριο, γιατί ποτέ κανείς δεν ξέρει από πού θα... βραχεί.
Η μακρά συνομιλία του DoubleDickDude με άλλους χρήστες του Reddit ήταν απολαυστική και μπορείτε να τη διαβάσετε όλη εδώ (στα αγγλικά): I am the guy with two penises. AMA. : IAmA Επίσης μπορείτε να δείτε και τις φωτογραφίες που ανέβασε ο τύπος αυτός και που αποδεικνύουν ότι όντως έχει δύο πέη - για όσους αμφιβάλλουν. Δεν ξέρω αν πρέπει να ζηλεύει κανείς την κατάστασή του, σίγουρα πάντως πρόκειται για έναν τελείως άνετο, απενοχοποιημένο άνδρα, που όχι απλά έχει συμβιβαστεί με την ιδιαιτερότητά του, αλλά την απολαμβάνει όσο καλύτερα μπορεί. Στο κάτω-κάτω, αυτό είναι και το μόνο που έχει σημασία..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου