12 Απριλίου 2014

Ένα ξενοδοχείο για όσους λατρεύουν τα πάντα

Μια σειρά κινουμένων σχεδίων, που παρακολουθούσα όταν ήμουν πολύ μικρός και σήμερα τη θυμάμαι αμυδρά, ήταν ο Τάο-Τάο. Δεν θυμάμαι λεπτομέρειες για την ιστορία, εκτός από το ότι ο Τάο-Τάο ήταν ένα μικρό, αξιολάτρευτο πάντα. Και η αλήθεια είναι ότι τα πάντα, παρά το τεράστιο μέγεθός τους, είναι αξιαγάπητα, ενώ αποτελούν ένα είδος εθνικού συμβόλου για τους Κινέζους. Οι Κινέζοι τ' αγαπούν τόσο πολύ, ώστε τον ερχόμενο Μάιο πρόκειται να ξεκινήσει τη λειτουργία το πρώτο ξενοδοχείο του κόσμου με θέμα τα πάντα. Το όνομά το... Panda-Inn.

Όπως αναφέρεται στην επίσημη ιστοσελίδα του ξενοδοχείο, το Panda-Inn αποτελεί έναν "πραγματικό ωκεανό της κουλτούρας των πάντα", η οποία παρουσιάζεται με κάθε χαριτωμένη λεπτομέρεια σε όλους τους χώρους: από το λόμπι μέχρι τα 32 δωμάτια. Τι μπορεί να περιμένει ένας επισκέπτης; Από διακοσμητικά μέχρι... φαγητά εμπνευσμένα από τα πάντα, ενώ υπάλληλοι τους ξενοδοχείου υποδέχονται τους επισκέπτες ντυμένοι ως τα συμπαθή θηλαστικά, με τους οποίους μπορείτε να χορέψετε, να τους ζητήσετε ένα μασαζάκι ή ακόμη και να κοιμηθείτε - μόνο - μαζί τους. 
Το ξενοδοχείο βρίσκεται στους πρόποδες του όρους Εμέι στην επαρχία Σιτσουάν της Κίνας και σε απόσταση περίπου 100 μιλίων από την περιοχή όπου ζει το ένα τρίτο του παγκόσμιου πληθυσμού των πάντα. Πάρτε μια ιδέα από το ξενοδοχείο, ενώ για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την επίσημη σελίδα του Panda-Inn, στη σελίδα www.panda-inn.cn.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου