31 Δεκεμβρίου 2014

Τα 20 δημοφιλέστερα τραγούδια του 2014 στον πλανήτη


Μ' ένα μάλλον μέτριο τραγούδι, ο Φάρελ Ουίλιαμς κατάφερε να μεταδώσει τη χαρά και την αισιόδοξη διάθεσή του σε εκατομμύρια ανθρώπους σ' όλον τον πλανήτη, οι οποίοι έπαθαν "κόλλημα" με το τραγούδι του "Happy" το πρώτο μισό του 2014 κι έτσι αυτό έγινε το τραγούδι της χρονιάς στον πλανήτη. Είναι η δεύτερη συνεχόμενη πρωτιά για τον Ουίλιαμς, ο οποίος είχε κατακτήσει την κορυφή των τσαρτ και το 2013 μαζί με τον Ρόμπιν Θικ και το ασχολίαστο "Blurred Lines". 

Με μεγάλη διαφορά στη δεύτερη θέση βρέθηκε η υπέροχη. βιωματική μπαλάντα "All Of Me" του Τζον Λέτζεντ ενώ την έκπληξη έκανε η Μέγκαν Τρέινορ, η οποία έδωσε αυτοπεποίθηση στη μέση γυναίκα του πλανήτη, τραγουδώντας πώς η μαμά της της έλεγε ότι οι άνδρες προτιμούν να πιάνουν και λίγο κρέας στο σώμα της αγαπημένης τους παρά κόκαλα. 
Εν τω μεταξύ, αν και κανένα τραγούδι του δεν βρέθηκε στην πρώτη δεκάδα, οι πιο πετυχημένες τραγουδίστριες της χρονιάς από ποσοτικής άποψης ήταν η Αριάνα Γκράντε και η Ίγκι Αζάλεα, οι οποίες έχουν διπλή παρουσία στο τοπ20 του 2014, όπως διαμορφώθηκε από την ιστοσελίδα mediatraffic.de, που συνδυάζει τι επιδόσεις των τραγουδιών στα σημαντικότερα τσαρτ του πλανήτη. Μάλιστα, οι δύο ταχύτατα ανερχόμενες ερμηνεύτριες συνεργάστηκαν στο αρκετά φρέσκο και νεανικότατο "Problem", όπου τον πρώτο λόγο είχε η Γκραντέ και το οποίο για μια μόνο θέση δεν κατάφερε να μπει στη δεκάδα της χρονιάς. 
Πολύ πετυχημένο ήταν το 2014 και για τον - επίσης πρωτοεμφανιζόμενο στη δισκογραφία - dj Ρόμπιν Σουλτζ, ο οποίος είδε δύο ρεμίξ παραγωγής του να πλασάρονται επίσης στην πρώτη εικοσάδα. 

ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΤΣΑΡΤ ΤΟΥ 2014 - ΤΟΠ20
1.  Pharell Williams - Happy
2.  John Legend - All Of Me
3.  Meghan Trainor - All About That Bass
4.  Katy Perry feat. Juicy J - Dark Horse
5.  Sam Smith - Stay With Me
6.  Clean Bandit feat. Jess Glynne - Rather Be
7.  Taylor Swift - Shake It Off
8.  Magic! - Rude
9.  Nico & Vinz - Am I Wrong
10. Pitbull feat. Ke$ha - Am I Wrong
11. Ariana Grande feat. Iggy Azalea - Problem
12. Mr. Probz - Waves (Robin Schulz remix)
13. OneRepublic - Counting Stars
14. Calvin Harris - Summer
15. Sia - Chandelier
16. Iggy Azalea feat. Charli XCX - Fancy
17. Coldplay - A Sky Full Of Stars
18. Jason DeRulo feat. 2 Chainz - Talk Dirty
19. Jessie J, Ariand Grande, Nicki Minaj - Bang Bang
20. Lilly Wood & The Prick - Prayer In C (Robin Schulz remix)




Σχετικά θέματα:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου