13 Νοεμβρίου 2015

Ο Τζάστιν Μπίμπερ "όπλο" υπέρ της καθαριότητας!

Εξαιρετικά διασκεδαστική, αλλά και διδακτική βρήκα την - κατά τ' άλλα ασήμαντη - είδηση που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα thelocal.se, που δεν θ' αλλάξει βέβαια τον κόσμο, αλλά μπορεί να βοηθήσει απελπισμένους ιδιοκτήτες γυμναστηρίων - και όχι μόνο - να κρατήσουν τους χώρους τους καθαρούς με όπλο τη φωνή... του Τζάστιν Μπίμπερ.

Ένας ιδιοκτήτης γυμναστηρίου στη Σουηδία αγανάχτησε από την επίμονη αδιαφορία των πελατών του να μην φροντίζουν για την καθαριότητα του χώρου και κατέφυγε σ' ένα ύστατο μέτρο. Πρόσθεσε στο playlist του γυμναστηρίου ένα τραγούδι του Τζάστιν Μπίμπερ, ο οποίος μπορεί να έχει πολλές και πολλούς έφηβους φαν στον πλανήτη, όμως δεν θα λεγε κανείς ότι αποτελεί και την πρώτη επιλογή όσων γυμνάζονται μετά μουσικής. Μα, ποιος αντέχει να σηκώνει αλτήρες ή να λιώνει στους κοιλιακούς ακούγοντας μια απαλή φωνή να του τραγουδάει "Baby, baby"; 
Ο εν λόγω ιδιοκτήτης ανήρτησε σχετική ανακοίνωση προειδοποιώντας τους γυμναζόμενους ότι κάθε φορά που έστω κι ένας απ' αυτούς δεν κρατά καθαρό το χώρο άσκησής του, θα προστίθεται ακόμη ένα τραγούδι του Μπίμπερ στο playlist, παρά τις διαμαρτυρίες πολλών, που ξενερώνουν ακούγοντας τη φωνή του. Μέχρι στιγμής ο Καναδός τραγουδιστής μετρά δέκα παρουσίες, που πρακτικά σημαίνει ότι εννιά θαμώνες δεν πείστηκαν από την απειλή του ιδιοκτήτη. 
Θα μπορούσε κάποιος άλλος τραγουδιστής (π.χ. το συγκρότημα One Direction) να καταφέρει καλύτερα αποτελέσματα; Ίσως. Αλλά το θέμα δεν είναι ούτε το συγκεκριμένο γυμναστήριο ούτε ο Μπίμπερ. Είναι έξυπνη ιδέα/τιμωρία η απειλή διά της μουσικής, αρκεί βέβαια το αντίτιμο ν' αξίζει τον κόπο, όπως π.χ. η καθαριότητα (που είναι και μισή αρχοντιά - για να μην ξεχνιόμαστε).
Φαντάζεσαι να σηκώνεις βαράκια και ν' ακούτε υποχρεωτικά τα άπαντα του Ζαφείρη Μελά, επειδή κάποιος κάφρος δίπλα σας παράτησε τα μπουκαλάκια του στο πάτωμα και την έκανε μ' ελαφρά;  Ή μήπως θ' άντεχες την απειλή της μάνας σου ότι θα βάλει Παντελή Παντελίδη στη διαπασών (με την προϋπόθεση ότι δεν γουστάρεις τον Παντελίδη), αν δεν στρώσεις το κρεβάτι σου και δεν ταχτοποιήσεις το δωμάτιό σου; Όχι, θα ήταν εφιάλτης. Καλύτερα να γυάλιζα και τα πόμολα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου