1 Μαρτίου 2012

Η ΚΙΜ ΚΑΡΝΤΑΣΙΑΝ ΤΟΛΜΑ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΕΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΜΑΚΙΓΙΑΖ! ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΞΕΧΑΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΜΠΟΥΣΤΟ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ!

Κάντε κλικ στη φωτογραφία για να δείτε σε μεγέθυνση το μπούστο, ε... το χωρίς μακιγιάζ πρόσωπο (που αν μπορέσετε να καταλάβετε αν έχει μακιγιάζ ή όχι, γράψτε μου) της Κιμ Καρντάσιαν.
Η Κιμ Καρντάσιαν σε νέες περιπέτειες στον κόσμο του τουίτερ. Η διάσημη-χωρίς-σοβαρό-λόγο τηλεπερσόνα, πιο γνωστή λόγω ενός sex tape που διέρρευσε στο διαδίκτυο, θέλει να κάψει όλα τα εγκεφαλικά μας κύτταρα. Αφού, λοιπόν, πριν λίγες εβδομάδες ανέβασε στο λογαριασμό της στο τουίτερ μια φωτογραφία με τα φρεσκοβαμμένα της μαλλιά, στην οποία ακόμα και ο πιο άσχετος θα πρόσεχε κάτι άλλο (που η Κιμ το προσέφερε "στο πιάτο" όπως λέει και ο λαός) και πάντως όχι τα μαλλιά, η Κιμ Καρντάσιαν ξαναχτύπησε προχτές. 

Ανέβασε στο λογαριασμό της στο τουίτερ μία φωτογραφία που τράβηξε μόνη της, όπου ποζάρει χωρίς ίχνος μέικ απ στο πρόσωπο. Όπως βλέπετε όμως και στη φωτογραφία, αφενός το πρόσωπο δε φαίνεται καλά λόγω φωτισμού αλλά και μαλλιού, αφετέρου δε η φωτογραφία είναι... ολόσωμη και η ίδια η Καρντάσιαν φοράει ελάχιστα ρούχα από τη μέση και πάνω. Μα ποια γυναίκα που θέλει να δείξει το πρόσωπο της χωρίς μακιγιάζ θα έβγαζε ολόσωμη φωτογραφία, στην οποία μάλιστα κάνει "μπαμ" από χιλιόμετρα μακριά το στήθος αντί του προσώπου;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου