18 Μαρτίου 2013

Η φωτογραφία-σκάνδαλο 17χρονης αθλήτριας, που ξεσήκωσε τους Καναδούς.


"Σκάνδαλο" προκλήθηκε σήμερα (18 Μαρτίου) στον Καναδά, όταν πολλοί αναγνώστες της συντηρητικής εφημερίδας "Globe and Mail" αντίκρισαν στην πρώτη σελίδα μια αποκαλυπτική φωτογραφία της 17χρονης Καναδής αθλήτριας του καλλιτεχνικού πατινάζ, Κέιτλιν Όσμοντ. Έχοντας το δεξί της πόδι σηκωμένο ψηλά, ενώ εκτελούσε το πρόγραμμα της στα πλαίσια του παγκόσμιου πρωταθλήματος καλλιτεχνικού πατινάζ, όπου η Όσμοντ κατατάχτηκε όγδοη καλύτερη στον κόσμο, φαινόταν πεντακάθαρα - "στο πιάτο", όπως λέμε - το κόκκινο στριγκάκι της.
Οι πιο συντηρητικοί αναγνώστες διαμαρτυρήθηκαν στα σόσιαλ μίντια, μεταξύ αυτών και η αρχισυντάκτρια της εφημερίδας, που απολογήθηκε με άρθρο της στην ιστοσελίδα της Globe and Mail. Φυσικά, δεν έλειψαν και οι πιο κουλ, που δεν διαπίστωσαν τίποτε το μεμπτό, ενώ ορισμένοι διακωμώδησαν τη φωτογραφία κάνοντας φωτομοντάζ με γνωστές γυναίκες της πολιτικής ζωής του Καναδά.
Η ίδια η αθλήτρια, πάντως, δεν φάνηκε να έχει το παραμικρό πρόβλημα με τη φωτογραφία αυτή. Στο τουίτερ, η Όσμοντ έγραψε ότι της "άρεσε στ' αλήθεια", ενώ έδειχνε ενθουσιασμένη που η φωτογραφία της βρισκόταν στην πρώτη σελίδα. Εξάλλου, σε συνέντευξη της σε ραδιοφωνικό σταθμό του Τορόντο, η 17χρονη αθλήτρια υπενθύμισε ότι αυτό ήταν μέρος του προγράμματος της. "Οι φούστες μας πετούν όλη την ώρα. Έχουμε συνηθίσει σ' αυτό". 
Και δεν έχει άδικο εδώ που τα λέμε, αφού ο φωτογραφικός φακός την έχει αποθανατίσει αρκετές φορές σε ιδιαίτερες πόζες την ώρα της παρουσίασης του καλλιτεχνικού της προγράμματος.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου