17 Ιουνίου 2014

Η φωτογραφική απόδειξη ότι οι Σαουδάραβες είναι οι πιο τρελοί φίλαθλοι του πλανήτη

Οι Σαουδάραβες είναι πραγματικά τρελαμένοι με το ποδόσφαιρο.Αν έχετε δορυφορική κεραία, θα προσέξετε ότι τα δύο σαουδαραβικά αθλητικά κανάλια, που εκπέμπουν στον Hotbird, παίζουν ποδόσφαιρο από το πρωί μέχρι το βράδυ. Εξάλλου, πολλές φορές οι εμίρηδες του βασιλείου των Σαούντ προσπάθησαν να ενισχύσουν την εθνική τους ομάδα χρυσοπληρώνοντας ξένους προπονητές, μόνο που δεν υπολόγισαν ότι όλα τα πετροδόλαρα του κόσμου δεν αρκούν για να χτιστεί μια ανταγωνιστική ομάδα. Έτσι, για μια ακόμη χρονιά οι Σαουδάραβες φίλαθλοι παρακολουθούν το Μουντιάλ από τα σπίτια τους απλά για το θέαμα, χωρίς να αγωνιούν για την πορεία της εθνικής τους ομάδας. Αυτό βέβαια δεν μειώνει στο ελάχιστο την αγάπη τους για το άθλημα. Το αντίθετο, θα λέγαμε ότι οι Σαουδάραβες παραμένουν φανατικοί ποδοσφαιρόφιλοι - ίσως οι πιο ένθερμοι φίλαθλοι στον πλανήτη. Οι παρακάτω δύο φωτογραφίες, που δημοσιεύτηκαν στην ιστοσελίδα arabnews.com, αποτελούν την καλύτερη απόδειξη. 


Αριστερά βλέπουμε πώς ένας Σαουδάραβας μανάβης διαμόρφωσε τα τελάρα με τα φρούτα του μαγαζιού του δημιουργώντας ένα πρωτότυπο, αντίγραφο γηπέδου. Πόσο χρόνο χρειάστηκε για να το δημιουργήσει; Άγνωστο. Σίγουρα, όμως, θα δυσκολευτεί να πουλήσει την πραμάτεια του, αφού ποιος θα θελήσει να χαλάσει τη συμμετρία και το σχέδιο; 
Δεξιά βλέπουμε πώς διαμόρφωσε το σαλόνι του σπιτιού του ένας - επίσης τρελαμένος - Σαουδάραβας φίλαθλος, ο οποίος κάθεται κάτω από το τέρμα ως γκολκίπερ ντυμένος στ' άσπρα, ενώ τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας κάθονται γύρω από το γήπεδο, στις... κερκίδες! Και φυσικά, τους τοίχους δεν κοσμούν πίνακες, αλλά οι σημαίες ξένων κρατών, με πρώτη και καλύτερη αυτή της Βραζιλίας!



Διαβάστε επίσης:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου