26 Δεκεμβρίου 2012

Ποια είναι η ωραιότερη γυναίκα στρατιώτης στην Ουκρανία;

Η Ουκρανία είναι γνωστή για τις ωραίες γυναίκες της - ή τουλάχιστον αυτό πιστεύουν πολλοί μεσήλικες συμπατριώτες μας, που διοργανώνουν ειδικές εκδρομές μέχρι την πρώην σοβιετική αυτή δημοκρατία σε αναζήτηση νύφης. Όμως, εκτός από πολλές ωραίες γυναίκες, η Ουκρανία έχει και πολλές γυναίκες στρατιωτίνες - υπολογίζεται ότι περισσότερες από 18.000 υπηρετούν στις ένοπλες δυνάμεις της χώρας. Έτσι, τα τελευταία χρόνια, γίνεται ένας συνδυασμός γυναικείας ομορφιάς και στρατιωτικής επιδεξιότητας για την εκλογή της "Μις Στρατιώτης".

Φέτος πραγματοποιείται ο τρίτος διαγωνισμός ομορφιάς με τις συμμετέχουσες να αξιολογούνται τόσο για την εξωτερική τους εμφάνιση όσο και για τη σκοπευτική τους δεινότητα στο πιστόλι και το τουφέκι, καθώς και για το χειρισμό των τεθωρακισμένων. Δεν λείπει, πάντως, και η πασαρέλα με μαγιό, ενώ η νικήτρια βραβεύεται μ' έναν μπλε μπερέ. Τα αποτελέσματα αναμένεται ν' ανακοινωθούν στις αρχές Ιανουαρίου. 
Δείτε την περσινή νικήτρια, η οποία ομολογουμένως είναι αρκετά εντυπωσιακή.Δείτε εδώ και ορισμένες από τις φετινές υποψήφιες να εκπαιδεύονται μέσα στα χιόνια:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου