23 Μαΐου 2013

Ένα παγωτό μόνο για σκύλους.


Τι κι αν τα γερμανικά καλοκαίρια είναι κατά πολύ δροσερότερα των ελληνικών.... Oι σκύλοι της βορειοευρωπαϊκής αυτής χώρας έχουν τη δυνατότητα να δροσιστούν τρώγοντας παγωτό -μια ειδική συνταγή, απολύτως ενδεδειγμένη για τα λατρεμένα τετράποδα φιλαράκια μας, που επινόησαν δύο δίδυμα αδέρφια από το Βερολίνο, ο Ρόμαν και ο Ραούλ Κρον.

Όταν ήταν 9 χρονών, η γιαγιά του Ρόμαν και του Ραούλ τους συμβούλευε να μην δίνουν στο σκύλο να φάει από το παγωτό τους, επειδή η ζάχαρη που περιείχε θα μπορούσε να το σκοτώσει. Τα δυο αδέρφια, σαν καλά παιδιά που ήταν, άκουσαν τη συμβουλή της γιαγιάς κι από τότε άρχισαν να ψάχνουν τη μαγική συνταγή για ένα παγωτό, που θα είναι dog firendly. Κι απ' ό,τι φαίνεται τα κατάφεραν.
Αφού δοκίμασαν δεκάδες συνταγές με διαφορετικές γεύσεις, οι αδερφοί Κρον κατέληξαν σ' ένα σκυλίσιο παγωτό, που δεν είναι τίποτε άλλο από παγωμένο γιαούρτι χωρίς λακτόζη και με σιρόπι αγαύης, καρότα, διάφορα έλαια και αλεύρι. Όσον αφορά τις γεύσεις, οι σκύλοι -δηλαδή οι ιδιοκτήτες τους- έχουν να επιλέξουν μεταξύ άγριου σολομού (με λίγο φρούτο για να κάνει τη διαφορά) και μοσχαριού. Το όνομα του παγωτού είναι "Cold & Dog", ενώ μέχρι στιγμής διατίθεται σε μαγαζιά του Βερολίνου, του Ντίσελντορφ και της Βρέμης. Κανένας εισαγωγέας να το φέρει κι εδώ;



Σχετικά θέματα:
Ετοιμάστε σπιτικά μπισκότα για το σκύλο σας!
Ένα χριστουγεννιάτικο κέικ για ανθρώπους και για σκύλους!
ΟΙ 10 ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΕΣ ΤΡΟΦΕΣ ΓΙΑ ΣΚΥΛΟΥΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου