22 Οκτωβρίου 2013

Όταν σταρ του Χόλιγουν έκαναν οντισιόν στα πρώτα τους βήματα (5 βίντεο)


Η επιτυχία σπάνια έρχεται από το πουθενά για τους ηθοποιούς, οι οποίοι συνήθως ξεθεώνονται σε οντισιόν, ακούν αμέτρητα "όχι", αλλά επιμένουν και προσπαθούν πάλι από την αρχή, μέχρι να βρεθεί ο χρυσός ρόλος, που θα τους κάνει διάσημους, αν φυσικά αυτό είναι το επιδιωκόμενο. Ο κανόνας ισχύει και για τους μεγαλύτερους σταρ του Χόλιγουντ, οι οποίοι, πριν γίνουν σταρ, ήταν απλοί, νεαροί ηθοποιοί, που κυνηγούσαν μια θέση στον ήλιο της πιο απαιτητικής κινηματογραφικής βιομηχανίας στον κόσμο. 

Αρχικά, ο Ρόμπερτ ντε Νίρο πέρασε από οντισιόν για το ρόλο του Σόνι Κορλεόνε στην ταινία "Ο Νονός", απ' όπου και το βίντεο που ακολουθεί. Για κάποιο λόγο, όμως, οι παραγωγοί προτίμησαν να του δώσουν τελικά το ρόλο του νεαρού Δον Κορλεόνε. 

Το 1991, ο Μπραντ Πιτ έκανε οντισιόν για έναν ρόλο, που μάλλον δεν κέρδισε, αφού στην οντισιόν δεν ξεχώρισε για το ταλέντο του. Έτσι τουλάχιστον φαίνεται στο παρακάτω βίντεο:


Παραμένουμε στο 1991. Η Σάντρα Μπούλοκ περνούσε επίσης από οντισιόν για κάποια άλλη ταινία, όπου πρόβαρε μια ολόκληρη σκηνή. Πόσο καλά τα κατάφερε; 


Σε ηλικία 9 ετών, η Σκάρλετ Γιόχανσον πέρασε από οντισιόν για έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους στο "Τζουμάντζι". Δεν τα κατάφερε, αφού το ρόλο κέρδισε η Κίρστεν Ντανστ.


Αρκετά ψύχραιμη και ίσως κάπως χαμένη στον κόσμο της ήταν η Μέγκαν Φοξ, όταν περνούσε από οντισιόν για την ταινία "Τρανσφόρμερς", αλλά τελικά τα κατάφερε. 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου