20 Οκτωβρίου 2013

Σε ποιες χώρες οι γυναίκες είναι πιο "εύκολες";

Στο ίντερνετ είναι γνωστός ως Roosh V, το ψευδώνυμο με το οποίο υπογράφει ηλεκτρονικούς τουριστικούς οδηγούς για όσους δεν ενδιαφέρονται να γνωρίσουν τα αξιοθέατα της κάθε χώρας, αλλά να να εξασκηθούν στο άλμα εις βάθος με το γυναικείο πληθυσμό. Τα βιβλία του, που έχουν τίτλους όπως "Bang Ukraine", "Don't Bang Denmark" κλπ., έχουν προκαλέσει πολλές αντιδράσεις για τον προσβλητικό τρόπο με τον οποίο αναφέρονται στις διάφορες χώρες, ενώ έχουν χαρακτηριστεί και ως "οδηγοί βιασμού". 

Εν τω μεταξύ, στο φόρουμ της ιστοσελίδας του τύπου αυτού, που διεκδικεί τον τίτλο του πιο φαλλοκράτη άνδρα του πλανήτη, ένας οπαδός του, που συμμερίζεται τη σεξιστική ματιά  του RooshV για τα ταξίδια, δημοσίευσε έναν εναλλακτικό χάρτη, όπου οι χώρες διακρίνονται με βάση το πόσο "εύκολες" είναι οι γυναίκες. 
Ταξίδεψε σ' όλον τον κόσμο και ξέρει από πρώτο χέρι; Αποδεικνύει πόσο είναι καλός "μαθητής" και φανατικός αναγνώστης των βιβλίων του RooshV; Άγνωστο. Πάντως, με βάση το χάρτη αυτό, οι πιο "εύκολες" γυναίκες, εκείνες δηλαδή που είναι πιο πρόθυμες να υποκύψουν στην ανδρική γοητεία, βρίσκονται - για κάποιο λόγο που δεν διευκρινίζεται - στις χώρες της Κεντρικής Αφρικής, στην Ταϊλάνδη και - παραδόξως - στο Περού και στη Βολιβία. 
Τι κοινό έχουν οι χώρες αυτές; Είναι πολύ φτωχές κι ενδεχομένως - αν πάρουμε το χάρτη τοις μετρητοίς - οι γυναίκες εκεί "πέφτουν" έναντι οικονομικού ανταλλάγματος. Σοβαρά, όμως, πόσο περήφανο μπορεί να αισθάνεται ένα αρσενικό που κατακτά μια γυναίκα σε απόγνωση όχι με την προσωπική του γοητεία, αλλά εκμεταλλευόμενο τη δεινή οικονομική της θέση; Όπως και να το δει κανείς, αυτό είναι μια μορφή εμμέσου βιασμού!
Στον αντίποδα, σύμφωνα με τον αμφιλεγόμενο χάρτη, οι πιο "δύσκολες" γυναίκες βρίσκονται στη Μέση Ανατολή, προφανώς λόγω των αυστηρών ισλαμικών ηθών. Όσον αφορά τις Ελληνίδες, αυτές κατατάσσονται στη "φυσιολογική" κατηγορία, ένα κλικ πιο κάτω από την Τουρκία, την Ιταλία και την Ισπανία, αλλά ένα κλικ πιο πάνω από τις ανατολικοευρωπαίες - ο χάρτης χωρίζεται σε πέντε κατηγορίες: πολύ εύκολες, εύκολες, φυσιολογικές, δύσκολες και πολύ δύσκολες. 
Δείτε τη συνολική εικόνα εδώ: 


Σχετικά θέματα:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου