16 Νοεμβρίου 2013

Το εναέριο σπαγγάτο του 53χρονου Ζαν-Κλον βαν Νταμ που θα σας αφήσει με ανοιχτό το στόμα


Ο Βέλγος ηθοποιός Ζαν-Κλοντ Βαν Νταμ είναι γνωστός για το ανύπαρκτο υποκριτικό του ταλέντο και για τα εξαιρετικά ανοίγματα των ποδιών του, τα οποία άλλωστε τον βοήθησαν να γίνει ένας από τους μεγαλύτερους σταρ των ταινιών δράσης. Σε ηλικία 53 ετών και ενώ τα σημάδια του χρόνου είναι εμφανή στο πρόσωπό του, ο Ζαν-Κλοντ εξακολουθεί να καταπλήσσει μ' ένα εναέριο σπαγκάτο που έκανε για τις ανάγκες ενός διαφημιστικού κλιπ για τα φορτηγά Volvo. 

Δυο φορτηγά της σουηδικής εταιρίας κινούνται με την όπισθεν σ' έναν άδειο δρόμο, ενώ βρίσκονται πολύ κοντά το ένα στο άλλο. Ανάμεσα τους, ο Ζαν-Κλοντ Βαν Νταμ με σταυρωμένα τα χέρια στηρίζεται με τα πόδια του στα καθρεφτάκια των δύο φορτηγών. Τα φορτηγά σιγά σιγά απομακρύνονται και ο Βαν Νταμ κάνει το σπαγκάτο της ζωής του, αγέρωχος και ψύχραιμος. 
Ο υπεύθυνος της εταιρίας ισχυρίζεται ότι η λήψη έγινε με την πρώτη, ενώ διαβεβαιώνει ότι δεν χρησιμοποιήθηκε κασκαντέρ ή κάποιο άλλο τρικ στα γυρίσματα, αν και πάρθηκαν όλα τα απαιτούμενα μέτρα ασφαλείας. Όπως και να 'χει, τα πόδια που ανοίγουν είναι του Ζαν Κλοντ Βαν Νταμ, ο οποίος αποδεικνύεται πιο μάγκας από τον Τσακ Νόρις και θα σας αφήσει άφωνους. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου