29 Μαΐου 2012

5 ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ, ΠΡΙΝ ΒΓΕΙΣ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΡΙΑ ΜΕΝΟΥΝΟΣ


Τη Μαρία Μενούνος τη γνωρίσαμε πρώτη φορά το 2006, όταν η ΕΡΤ την κάλεσε να συμπαρουσιάσει τον διαγωνισμό τραγουδιού της Γιουροβίζιον, που εκείνη τη χρονιά πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα, αν και οι κινηματογραφόφιλοι θα την είχαν σίγουρα προσέξει ένα χρόνο νωρίτερα στην ταινία "Fantastic Four". Το κορίτσι από τη Μασαχουσέτη με ελληνική καταγωγή, έχει κερδίσει τίτλους ομορφιάς, έχει πρωταγωνιστήσει σε ταινίες, ενώ η κύρια ασχολία της είναι η δημοσιογραφία. Πέρα από αυτά όμως, είναι αναμφίβολα μια από τις πιο σέξι γυναίκες του πλανήτη, ενώ αποτελεί φαντασίωση των περισσότερων - αν όχι όλων - των ανδρών. Σε μια μίνι συνέντευξη που έδωσε στην ιστοσελίδα - μόνο για άνδρες - Mademan.com, η Μαρία μιλάει για τα ραντεβού, πώς μπορείς να την ρίξεις ή να την απωθήσεις, αλλά και τι ρόλο μπορεί να παίξει η ελληνική κουζίνα, αν έχεις την τύχη να περάσεις μια βραδιά μαζί της στο Λος Άντζελες, όπου είναι και ο τόπος κατοικίας της. 

Πώς μπορεί να την πλησιάσει κάποιος άνδρας. 
Είναι πολύ πιο εύκολο απ' ότι φαντάζεστε. Το μόνο που χρειάζεται είναι να έχετε σκύλο και να κουβαλάτε πάνω σας μια φωτογραφία του. Όπως λέει η ίδια η Μαρία αυτό το κόλπο πάντα πιάνει σ' εκείνη και μάλιστα είναι ικανή να μιλάει "όλη μέρα σε όποιον μου δείξει φωτογραφία του σκύλου του". Δεν είναι τυχαίο που η Μαρία έχει πέντε σκυλιά στο σπίτι της - οπότε φροντίστε να τα αγαπάτε κι εσείς εξίσου πολύ και μην της δείξετε απλά μια φωτογραφία από το κοπρόσκυλο-του-γείτονα-που-δε-σας-αφήνει-να-κλείσετε-μάτι-τη-νύχτα-με-τα-γαβγίσματα-του. Η Μαρία θα το καταλάβει!

Θα έβγαινε με έναν άντρα πιο κοντό από εκείνη;
Η Μαρία Μενούνος θεωρείται αρκετά ψηλή για γυναίκα με ύψος 1,77 μέτρα (ή 5πόδια και 8 ίντσες΄όπως μετράνε το μήκος οι Αμερικάνοι). Αναγνωρίζει ότι η διαφορά ύψους μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα, όμως η ίδια είναι έτοιμη για έναν κοντύτερο άντρα να αφήσει στην άκρη τα ψηλοτάκουνα και να αρχίσει να φοράει πεζά παπούτσια.
Αυτή είναι γυναίκα!

Τι είναι αυτό που θα την απωθούσε σε ένα ραντεβού; 
Εάν μετά το δείπνο στο εστιατόρια ή οπουδήποτε αλλού, εάν θελήσεις να την πας από το σπίτι σου, θα πρέπει εκείνο να είναι καθαρό και οργανωμένο. Όπως λέει χαρακτηριστικά, "δε θέλεις να απογοητεύσεις (μια κοπέλα) με το που θα περάσει την πόρτα του σπιτιού". Άλλωστε, στην ίδια αρέσει να ακολουθεί ένα συγκεκριμένο, οργανωμένο πρόγραμμα, ώστε να κάνει όλες τις δουλειές του σπιτιού. 
Είναι κορίτσι της τάξης!

Αν ήθελες να συνδυάσεις το πρώτο ραντεβού με υπέροχο ελληνικό φαγητό, που θα πρέπει να την πας;
Ok, είναι ψιλοδιαφημιστικό, αλλά από τη στιγμή που εμείς ζούμε στην Ελλάδα και η Μαρία στο Λος Άντζελες δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα να το διαλαλήσουμε. Εάν λοιπόν έχεις την τύχη να βρεθείς στην πόλη των αγγέλων και να κλείσεις ραντεβού με την πιο σέξι ελληνοαμερικανίδα (σόρι Τζένιφερ Άνιστον), μια πολύ καλή πρόταση είναι το "The Fire House". Είναι μικρό, δε χρειάζεται να ντυθείς καλά και ετοιμάζει τον καλύτερο γύρο που έχει φάει η Μαρία στο L.A. Όπως λέει χαρακτηριστικά "πεθαίνει γι' αυτό", ενώ το προτείνει ως τον καλύτερο προορισμό για ένα ραντεβού που θα συνδυάζει και διατροφικές γουρουνιές. 
Ελληνοαμερικάνα με τα όλα της!

Ποιο είναι τα αγαπημένα της ελληνικά φαγητά;
Γιατί να τη βγάζεις συνέχεια στο "The Fire House" για γύρο; Κάλεσε την και στο σπίτι σου, αν είναι καθαρό και τακτοποιημένο (για να μην ξεχνιόμαστε), και εντυπωσίασε την με ελληνικά φαγητά. Το αγαπημένο της είναι η σπανακοτυρόπιτα (την οποία λανθασμένα αναφέρει στη συνέντευξη ως "τυρόπιτα", αφού αμέσως διευκρινίζει ότι αποτελείται από τυρί και σπανάκι), όπως επίσης οι ελληνικές σαλάτες και το... αυγολέμονο! 
Την περιουσία μου για ένα βιβλίο μαγειρικής και γρήγορα!


Αν θέλεις να επιβεβαιώσεις τις πιο πάνω πληροφορίες, αλλά και να θαυμάσεις την "καυτή" Μαρία, μπες στην ιστοσελίδα http://www.mademan.com/gallery/made-babe-maria-menounos/. Το επόμενο βήμα είναι να κλείσεις επειγόντως εισιτήρια για Λος Άντζελες., αφού έχεις αφομοιώσει όλες αυτές τις χρήσιμες πληροφορίες. Το μόνο που μας χαλάει είναι η οικονομική κρίση, που μεγαλώνει την απόσταση μέχρι το L.A. ακόμη περισσότερο. Εκτός κι αν η σέξι Μαρία, έρθει το καλοκαίρι για διακοπές στην πατρίδα...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου