12 Σεπτεμβρίου 2012

10 ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΞ


Αποτελεί μια από τις απολαύσεις της ζωής, αν και αρκετοί είναι εκείνοι που νιώθουν ενοχές κατά τη διάρκεια ή και μετά από αυτό. Ο λόγος για το σεξ. Νομίζετε ότι τα ξέρετε όλα; Ίσως ναι, από άποψη τεχνικής, όμως το ζητούμενο αυτής της ανάρτησης δεν είναι οι στάσεις, αλλά οι... αριθμοί, τα στατιστικά στοιχεία που προέκυψαν από διάφορες έρευνες και τα οποία - ενδεχομένως - αποτυπώνουν τη γυμνή αλήθεια.

1. Ο μέσος άνθρωπος παγκοσμίως κάνει σεξ 103 φορές το χρόνο ή 1,98 φορές την εβδομάδα. Το αποτέλεσμα προέκυψε από έρευνα της εταιρίας προφυλακτικών Durex το 2011, στην οποία συμμετείχαν περισσότεροι από 26.000 άνθρωποι από 26 χώρες.

2. Σύμφωνα με την ίδια έρευνα, στο 58% των ανθρώπων αρέσει να συζητάνε με τον/τη σύντροφο τους κατά τη διάρκεια του σεξ. Οι Έλληνες είμαστε ο δεύτερος πιο ομιλητικός λαός στον κόσμο μετά του Μεξικανούς. Ένα 76% των Ελλήνων που συμμετείχε στην έρευνα δήλωσε ότι του αρέσει να εκφράζεται κατ' αυτόν τον τρόπο, έναντι 80% που ήταν το ποσοστό των Μεξικανών.

3. Όσον αφορά το σεξ μην εμπιστεύεστε εύκολα τις γυναίκες. Σύμφωνα με τον Ian Kerner, σεξολόγο, σύμβουλο σχέσεων και συγγραφέα σχετικών βιβλίων, το 84% των γυναικών χρησιμοποιεί το σεξ ως μέσο για να πείσουν τους συντρόφους τους να βοηθήσουν στις δουλειές του σπιτιού, ενώ το 48% έχει προσποιηθεί οργασμό. Το παρήγορο είναι ότι το τελευταίο ποσοστό είναι σχετικά μικρό, σε σχέση με αυτό που πιστεύουμε.

4. Αν είσαι άνδρας και ανησυχείς για το μέγεθος του πέους σου μπορείς να χαλαρώσεις. Σύμφωνα με τον δρ. Κέρνερ, το μήκος του μέσου ανδρικού μορίου είναι 3.5 ίντσες ή 8,9 εκατοστά, όταν βρίσκεται σε χαλαρή κατάσταση, και 5 ίντσες ή 12,7 εκατοστά, όταν βρίσκεται σε στύση. Επίσης, σύμφωνα με την έρευνα του δρ. Κέρνερ, οι γυναίκες δίνουν μεγαλύτερη σημασία στην καθαριότητα του πέους παρά στο μήκος του. Πάντως, έρευνα του Πανεπιστημίου του Τέξας υποστηρίζει ότι οι γυναίκες ενδιαφέρονται για το.. πλάτος του πέους.

5. Μέσα σε τριάντα λεπτά σεξουαλικής επαφής καίγονται μόλις 200 θερμίδες, όπως αναφέρει η Gilda Carle, συγγραφέας του βιβλίου "How to Win When Your Mate Cheats". Αν, λοιπόν, νομίζετε ότι μπορείτε να χάσετε τα περιττά κιλά κάνοντας αχαλίνωτο σεξ, καλύτερα να το ξανασκεφτείτε, εκτός κι αν οι αντοχές σας είναι ακατάβλητες.

6. Οι άνδρες με περισσότερα κιλά αντέχουν περισσότερο. Σύμφωνα με έρευνα Τούρκων επιστημόνων που δημοσιεύτηκε στο περιοδικό Nature το 2010, οι πιο χοντροί άντρες αντέχουν κατά μέσο όρο 7.3 λεπτά, ενώ οι πιο λεπτοί αντέχουν κατά μέσο όρο 108 δευτερόλεπτα, δηλαδή κάτι λιγότερο από 2 λεπτά. Ο λόγος; Οι υπέρβαροι έχουν υψηλότερα επίπεδα μιας γυναικείας ορμόνης που ονομάζεται εστραδιόλη, η οποία μπλοκάρει τις αντρικές ορμόνες και καθυστερεί την κλιμάκωση. 

7. Οι άνδρες σκέφτονται το σεξ 18 φορές τη μέρα, ενώ οι γυναίκες μόλις 10. Οι άνδρες σκέφτονται το σεξ όσο και τον ύπνο ή το φαγητό. Το ακόμη πιο ενδιαφέρον στη συγκεκριμένη έρευνα του Ohio State University, που δημοσιεύτηκε το Μάιο του 2011, είναι ότι συμμετείχαν κολεγιακοί φοιτητές, οι οποίοι υποτίθεται ότι έχουν και μεγαλύτερες ορμές

8. Το μήκος των δαχτύλων του χεριού προδίδει το μήκος του πέους. Αν ο δείκτης και ο παράμεσος (δηλ. το προτελευταίο δάχτυλο) του δεξιού σας χεριού δεν έχουν ίδιο μήκος, τότε είναι πολύ πιθανό να έχετε μεγάλο μήκος πέους, σύμφωνα με έρευνα που δημοσιεύτηκε στο περιοδικό Asian Journal of Andrology τον Ιούλιο του 2011.

9. Οι πρώτοι δονητές χρησιμοποιήθηκαν για τη θεραπεία της γυναικείας υστερίας το 19ο αιώνα, ενώ ο πρώτος ηλεκτρονικός δονητής κατασκευάστηκε για τους άνδρες - όχι ως σεξουαλικό βοήθημα, αλλά για μασάζ. (Διάβασε περισσότερα στο σχετικό λινκ).

10. Το 46% των ανδρών άνω των 50 - στις ΗΠΑ τουλάχιστον - κάνει σεξ μια φορά την εβδομάδα, ενώ το 25% των ανδρών xρησιμοποιεί Viagra για να ανταπεξέλθει, σύμφωνα με το αμερικανικό Εθνικό Ινστιτούτο Διαβήτη και Πεπτικών και Νεφρικών Νοσημάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου