13 Σεπτεμβρίου 2012

Ο 7ΧΡΟΝΟΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ 4.000 ΚΑΜΨΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΛΕΙΜΜΑ!


Ο Andriy Kostash είναι μόλις 7 ετών, κι όμως κατάφερε να σπάσει το εθνικό ρεκόρ της Ουκρανίας στα πους απς. Ο απίστευτα γυμνασμένος 7χρονος έκανε 4000 - σωστά διαβάσατε τα μηδενικά, τέσσερις χιλιάδες - συνεχόμενες κάμψεις μέσα σε δυόμιση ώρες - για την ακρίβεια, μέαα σε 2 ώρες και 29 λεπτά. Παρόντες ήταν μέλη της ουκρανικής επιτροπής των ρεκόρ Γκίνες, οι οποίοι επιβεβαίωσαν το ρεκόρ. 
Ο μικρός υποστηρίζει ότι κίνητρο του ήταν η πρόκληση, επειδή του αρέσει να κερδίζει βραβεία, όπως δήλωσε στο CBS. Αντί, λοιπόν, ν' ασχοληθεί με το σπάσιμο ρεκόρ που ταιριάζουν περισσότερο στα παιδιά της ηλικίας του, σκέφτηκε να πάρει... κάμψεις. Σύμφωνα με τα λεγόμενα του, ξεκίνησε να προπονείται σε ηλικία 5 ετών, ενώ χρειάστηκε να περάσουν δώδεκα μήνες σκληρής προετοιμασίας για να φτάσει στο σημείο να κάνει συνεχόμενα τρεις χιλιάδες κάμψεις, αν και το ατομικό του ρεκόρ είναι οι έξι χιλιάδες.
Άραγε, θα επιστρέψει δριμύτερος για να σπάσει και το παγκόσμιο ρεκόρ; Αν συνεχίσει πάντως έτσι, όταν με το καλό πάει στρατό δε θα μπορούν να του κάνουν καψώνι ζητώντας του να πάρει κάμψεις, γιατί θα είναι παιχνιδάκι γι' αυτόν. Δείτε εδώ το βίντεο από ρεπορτάζ του δικτύου SkyNews.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου