15 Σεπτεμβρίου 2012

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ: ΤΟ ΓΥΡΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟ "ΜΕΘΥΣΜΕΝΟ" ΜΩΡΟ!


Ο μπόμπιρας της φωτογραφίας είναι μόλις 5 μηνών και κατάγεται από το Βανκούβερ του Καναδά. Τις τελευταίες ημέρες έχει γίνει διάσημος στην παγκόσμια κοινότητα του ίντερνετ, χάρη στις φωτογραφίες που βλέπετε πιο πάνω, την οποία ανέβασε ο πατέρας του στο Reddit. Κάτι τα ροδοκόκκινα, τροφαντά μαγουλάκια του, κάτι η ξεκούμπωτη μπλούζα και φυσικά το μοναδικά υπέροχο, πολλά βαρύ βλέμμα του δίνουν την αίσθηση ότι ο φιλαράκος μας τα τσούζει από μικρός - ή τουλάχιστον αυτή την εικόνα σχημάτισαν πολλοί ιντερνετάκηδες ανά τον κόσμο, που του κόλλησαν την ταμπέλα του "μεθυσμένου μωρού".
Όχι, η μητέρα του μωρού δεν προσθέτει αλκοόλ στο μπιμπερό. Πολύ απλά, πρόκειται για φωτογραφίες διαβατηρίου και την ημέρα που τραβήχτηκαν το αγοράκι κουράστηκε πολύ μέχρι να βρει η μητέρα του ένα μέρος που να βγάζει φωτογραφίες για παιδικά διαβατήρια. Οι γονείς του πάντως δεν έχουν ενοχληθεί από τα αστεία σχόλια που γράφονται στο ίντερνετ για το καμάρι τους. 
Άλλωστε, ανέβασαν τις φωτογραφίες στο ίντερνετ ακριβώς επειδή τις βρήκαν πολύ αστείες, ενώ ο πατέρας του , το όνομα του οποίου είναι Τζόελ, "απειλεί" να τις εμφανίσει και την ημέρα που ο μικρός θα ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας, αν και η μέρα αυτή αργεί ακόμη. Προς το παρόν αρκούνται στη διασημότητα που απολαμβάνει ο γιος τους, καθώς, όπως δηλώνει ο ίδιος ο Τζόελ, "το ίντερνετ επιβραβεύει τα άσχημα μωρά περισσότερο από τα όμορφα".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου