5 Σεπτεμβρίου 2012

ΠΙΕΣ ΕΝΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΚΡΑΣΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΙΓΚΙΠΑ ΧΑΡΙ ΓΥΜΝΟ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ


Ο πρίγκιπας Χάρι της Ουαλίας έχει βρεθεί πολλές φορές στο επίκεντρο της δημοσιότητας με τις νεανικές του αταξίες προκαλώντας αναστάτωση στο σοβαροφανές παλάτι του Μπάκιγχαμ. Απ' ότι φαίνεται, πάντως, η τελευταία του αταξία με τις γυμνές φωτογραφίες που διέρρευσαν από το πρόσφατο ιδιωτικό πάρτι σε ξενοδοχείο του Λας Βέγκας, δε θα ξεχαστεί τόσο εύκολα. 
Και ενώ τα αμερικανικά μέσα συνεχίζουν να αναφέρονται στο συμβάν αφήνοντας αστήρικτα υπονοούμενα ακόμη και για χρήση ναρκωτικών ουσιών, όπως κοκαΐνη, στο περιβόητο πάρτι, μια μικρή οινοπαραγωγική εταιρία από το Snipston της Αγγλίας φιλοδοξεί να πολλαπλασιάσει τα κέρδη της επενδύοντας στις "απαγορευμένες" φωτογραφίες του Ουαλού πρίγκιπα. 
Η εταιρία Sheldon’s Wine Cellars κυκλοφόρησε στο εμπόριο μια νέα σειρά κρασιού που φέρει την ονομασία "Royal Blush" ("βασιλική ντροπή"), στην ετικέτα της οποίας εικονίζεται ο γυμνός πρίγκιπας. Δεν πρόκειται για κάποια από τις αυθεντικές σκανδαλώδεις φωτογραφίες που συνοδεύουν το μπουκάλι, ούτως ή άλλως η κυκλοφορίας τους έχει απαγορευτεί στη Μεγάλη Βρετανία, αλλά για ένα καρτούν. Μάλιστα, ο τρόπος που απεικονίζεται σε αυτό ο πρίγκιπας Χάρι είναι πολύ πιο προκλητικός από τις φωτογραφίες που έχουν ήδη δει το φως της δημοσιότητας.
Μέσα σε μία εβδομάδα, η εταιρία είδε τις πωλήσεις της να αυξάνονται κατά 200%, όπως υποστηρίζει ο εκπρόσωπος της, σύμφωνα με τον οποίο η εμπορική αυτή πρωτοβουλία δεν έχει σκοπό να προσβάλει τον πρίγκιπα. "Δε δεχτήκαμε ακόμη τηλέφωνο από το παλάτι του St. James. Όμως είμαι σίγουρος ότι θα το εκλάμβανε ως καλό χιούμορ και ίσως του στείλουμε ένα μπουκάλι να το δοκιμάσει", δήλωσε στην τοπική εφημερίδα Cotswold Journal, ο διευθυντής της Sheldon’s Wine Cellars.
Αν αναρωτιέστε για την ποικιλία του κρασιού, αυτό είναι ροζέ - το χρώμα που παίρνουν τα μάγουλα μας, όταν ντρεπόμαστε για κάτι. Δεν ξέρω αν γευστικά η ποιότητα του κρασιού είναι καλή, κάτι για το οποίο έχουμε κάθε λόγο να αμφιβάλλουμε, εφόσον πρόκειται για αγγλικό κρασί, σίγουρα πάντως προσφέρει στους καταναλωτές τη δυνατότητα να ζήσουν μια μεθυστική εμπειρία παρέα με τον πρίγκιπα Χάρι γυμνό. Τα δε μπουκάλια αναμένεται να γίνουν σε λίγα χρόνια συλλεκτικά. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου