20 Δεκεμβρίου 2012

Είναι αυτή η ΠΙΟ παράξενη είδηση απ' ΟΛΕΣ τις παράξενες ειδήσεις;;


Παράξενες ειδήσεις έχουν δημοσιευτεί πολλές σ' αυτό το μπλογκ και ακόμη περισσότερες σε άλλες ιστοσελίδες. Καμία, όμως, δεν μπορεί να συναγωνιστεί σε έκπληξη, αυτό που συνέβη σε μια κηδεία στην πόλη Κράιστσερτς (Christchurch) της Νέας Ζηλανδίας, όταν ένας άγνωστος προκάλεσε μια πρωτοφανή και αρκετά μακάβρια σκηνή, η οποία θα μείνει αξέχαστη στους παρευρισκόμενους για όλη τους την ζωή.
Σ' ένα παρεκκλήσι του Ρίτσμοντ, προάστιο του Κράιστσερτς, είχαν συγκεντρωθεί οι συγγενείς και φίλοι ενός 90χρονου άνδρα που αποδήμησε στον άλλο κόσμο, προκειμένου ν' αποχαιρετήσουν το αγαπημένο τους πρόσωπο. Η συγκίνηση ήταν έντονη, όμως γρήγορα μετατράπηκε σε σοκ, όταν ένας άγνωστος άνδρας περίπου 20 ετών, κουστουμαρισμένος, εισέβαλε στην αίθουσα διακόπτοντας την τελετή, γονάτισε μπροστά από το φέρετρο και άρχισε να τραγουδάει και να προσεύχεται για την... ανάσταση του νεκρού άνδρα. 
Και αυτό ήταν μόνο η αρχή. Στη συνέχεια, χαιρέτισε έναν προς έναν όλους τους παριστάμενους φίλους και συγγενείς του εκλιπόντος δια χειραψίας. Χωρίς να πει ούτε μια λέξη κατευθύνθηκε και πάλι προς το φέρετρο, όπου άρχισε να μιλάει σε διάφορες γλώσσες, γονάτισε κι άρχισε και πάλι να προσεύχεται.
Οι παρευρισκόμενοι ήταν τόσο έκπληκτοι από τις σκηνές που έβλεπαν να εκτυλίσσονται μπροστά στα μάτια τους, ώστε ένιωθαν ανήμποροι ν' αντιδράσουν. Όταν ο άγνωστος, νεαρός άνδρας τελείωσε την προσευχή του, μόνο τότε μπόρεσαν να τον βάλουν σε μια γωνιά ζητώντας εξηγήσεις. Τι τους απάντησε; Ότι ο Θεός εμφανίστηκε στον ίδιο και του ζήτησε να το κάνει, χωρίς να δώσει περισσότερες διευκρινίσεις για τη συνομιλία του με τον.. Ύψιστο.
Όχι, δεν πρόκειται για προμήνυμα ότι έφτασε το τέλος του κόσμου. Απλά, σε ορισμένους ανθρώπους έχει σημάνει το τέλος της λογικής.

Πηγή: Fairfax NZ News

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου