25 Ιανουαρίου 2013

Το πιο χαριτωμένο σκυλάκι του κόσμου;

Ποιος είπε ότι στο ίντερνετ διάσημοι μπορούν να γίνουν μόνο οι άνθρωποι; Ένα χαριτωμένο, μικρό γκριφόν από το Ουέλιγκτον της Νέας Ζηλανδίας, που ακούει στο μακροσκελέστατο όνομα Digby van Winkle, αποτελεί ένα είδος σελέμπριτι-σκύλου στη μακρινή αυτή χώρα, όχι επειδή εμφανίζεται σε κάποια κινηματογραφική ταινία ή διαφήμιση, ούτε επειδή είναι κάτοχος κάποιου μοναδικού ρεκόρ, αλλά απλά και μόνο επειδή είναι.. χαριτωμένος. 

Ο Digby van Winkle έχει δικό του προφίλ στο facebook (www.facebook.com/digbyvanwinkle), λογαριασμό στο τουίτερ και στο instagram (web.stagram.com/n/digbyvanwinkle/), αλλά και δική του ιστοσελίδα (www.digbyvanwinkle.com), όπου δίνει συμβουλές σε άλλους... σκύλους, ανεβάζει φωτογραφίες και μοιράζεται σκυλίσιες συνταγές, ενώ στο Instacavn.as αποκαλύπτει ότι του αρέσει "οτιδήποτε μπορεί να φάει, να κυνηγήσει ή να κατουρήσει πάνω του"
Συνολικά, οι θαυμαστές του στα σόσιαλ μίντια φτάνουν τους 34.000. Και πώς όχι, αφού οι φωτογραφίες του είναι αξιολάτρευτες, ντυμένος πότε με τεράστια γυαλιά, πότε με καπέλο, άλλες φορές ως φωτογράφος, άλλες πάλι ως ράπερ κλπ. Έχει ντυθεί ακόμη και φάντασμα! Απλά απολαύστε τον στις φωτογραφίες που ακολουθούν και επισκεφτείτε το προφίλ του









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου