11 Οκτωβρίου 2013

Το καταπληκτικό βίντεο-κλιπ ενός ινδικού τραγουδιού.


Δεν είμαι φαν των ινδικών τραγουδιών, αλλά το παρακάτω βίντεο-κλιπ μου τράβηξε την προσοχή. Το τραγούδι, που αυτήν τη στιγμή βρίσκεται στο νούμερο ένα των τσαρτ στην Ινδία, είναι από το σάουντρακ μιας ταινίας με τίτλο "Ram-Leela" και βασίζεται στην ιστορία του "Ρωμαίου και της Ιουλιέτας". 

Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα τον ερχόμενο μήνα, όμως, όπως γίνεται και στην Ελλάδα, το τραγούδι - ένα από τα πολλά, όπως σε κάθε δουλειά του Μπόλιγουντ που σέβεται τον εαυτό της - έχει ήδη κυκλοφορήσει για το πρόμο, ενώ γυρίστηκε ήδη και το βίντεο-κλιπ, που κατά πάσα πιθανότητα περιλαμβάνει σκηνή από το "Ram-Leela". Όπως και να'χει, η σκηνοθεσία είναι εκπληκτική, τα κουστούμια υπερπαραγωγή και τα χορευτικά απόλαυση για τα μάτια - κλάσεις ανώτερο από άλλα ινδικά βίντεο-κλιπ που σημειώνουν θραύση στο youtube ως χιουμοριστικές ανάσες! 
Σαν τραγούδι δεν μου λέει και πολλά, άλλωστε δεν καταλαβαίνω και τα λόγια. Όμως δεν έχει σημασία. Κρατάει μόνο τρία λεπτά και όλη μου η προσοχή αποσπάστηκε από το χορευτικό. Καλό θα είναι, την επόμενη φορά που κάποιος Έλληνας σκηνοθέτης επιχειρήσει να γυρίσει ένα βίντεο-κλιπ με ινδικό θέμα, να πάρει κάποιες ιδέες και να μην εξαντληθεί σε εύκολα ενδυματολογικά στερεότυπα.
Δείτε το βίντεο-κλιπ (πηγή: youtube.com/erosentertainment):




Σχετικά θέματα:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου