15 Ιανουαρίου 2013

Διάσημοι και τα δίδυμα αδέρφια τους


1. Ο Αυστραλός Χιου Τζάκμαν προέρχεται από μια πραγματικά μεγάλη οικογένεια, καθώς έχει τέσσερις μεγαλύτερους αδερφούς, μια μικρότερη αδερφή από το δεύτερο γάμο της μητέρας του κι ένα... δίδυμο αδερφό, τον Κέβιν, για τον οποίο κανείς δεν γνώριζε το παραμικρό, μέχρι μια τηλεοπτική συνέντευξη του αγαπημένου ηθοποιού των γυναικών το Νοέμβριο του 2011.
Πρόκειται για μια από εκείνες τις περιπτώσεις διδύμων που όντως μοιάζουν μεταξύ τους, ενώ φαίνεται ότι έχουν και κοινά ενδιαφέροντα, καθώς ο Κέβιν μπορεί να μην έγινε ηθοποιός, εργάζεται όμως ως stage maanager στο τοκ σόου του Άντερσον Κούπερ. Έτσι, όταν ο Χιου εμφανίστηκε στο τοκ σόου του Κούπερ, εκείνος δεν παρέλειψε να αποκαλύψει τον άγνωστος μέχρι τότε δίδυμο αδερφό του.




2. Αντίθετα, η περίπτωση των διδύμων Άστον και Μάικλ Κούτσερ μας υπενθυμίζει ότι οι δίδυμοι δεν έχουν πάντα ίδια εξωτερική εμφάνιση. Χαρακτηριστικό του Μάικλ είναι τα μεγάλα, πεταχτά αυτιά, που ενδεχομένως να θυμίζει σε πολλούς τον Ντάμπο, το ελεφαντάκι. Όταν ήταν μικρός, είχε διαγνωστεί με εγκεφαλική παράλυση, ενώ σε ηλικία 13 ετών έκανε μεταμόσχευση καρδιάς. Ζει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας στην Άιοβα, ενώ έχει ένα γιο 8 ετών. 




3. Τι να πούμε, όμως, και για την ανύπαρκτη ομοιότητα στην εξωτερική εμφάνιση του μάτσο Βιν Ντίζελ (ή Μαρκ Σινκλαίρ Βίνσεντ, όπως είναι το πραγματικό του όνομα)  με τον δίδυμο αδερφό του Πολ, ο οποίος είναι μοντέρ και έχει στο κεφάλι του όσα μαλλιά λείπουν από τον διάσημο αδερφό του.



4. Ο Κίφερ Σάδερλαντ είναι περισσότερο γνωστός ως ο σκληρός μυστικός πράκτορας Τζακ Μπάουερ, που μέσα σε 24 ώρες περνούσε των παθών του τον τάραχο μέχρι να σώσει τις ΗΠΑ από τρομοκρατικές επιθέσεις κακών Μουσουλμάνων, που προηγουμένως είχαν κάνει σουρωτήρι τα συστήματα ασφαλείας της χώρας. Ποιος γνώριζε, όμως, ότι ο Κίφερ  Σάδερλαντ έχει και μία δίδυμη αδερφή, τη Ρέιτσελ, με την οποία μάλιστα μοιάζουν πολύ;  



5. Με το δίδυμο αδερφό της, Χάντερ, μοιάζει αρκετά και η Σκάρλετ Γιόχανσον - εξαιρουμένων των μαλλιών, που έχουν διαφορετικό χρώμα, αλλά και του ύψους. Ο Χάντερ είναι 191 εκατοστά, δηλαδή είναι ψηλότερος της Σκάρλετ κατά 31 ολόκληρα εκατοστά. Τα δυο αδέρφια συμπρωταγωνίστησαν σε μια ταινία το 1996, όμως ο Χάντερ άφησε την ηθοποιία και ασχολείται με την πολιτική, ενώ ανήκε και στο επιτελείο του Αμερικανού προέδρου Μπαράκ Ομπάμα. 



6. Τέλος, στην κατηγορία των διδύμων διασημοτήτων περιλαμβάνεται και το σέξι τοπ μόντελ από τη Βραζιλία Ζιζέλ Μπούντχεν. Ηρεμήστε, όμως, γιατί η δίδυμη αδερφή της, Πατρίτσια, δεν αποτελεί αντίγραφο της γυναίκας που κυριαρχεί στις φαντασιώσεις των ανδρών, αν και θεωρείται μια όμορφη, γλυκιά κοπέλα - αλλά μόνο αυτό. 



Σχετικά θέματα:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου