2 Φεβρουαρίου 2012

48ΧΡΟΝΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΥΙΟΘΕΤΗΣΕ ΤΗ 42ΧΡΟΝΗ ΚΟΠΕΛΑ ΤΟΥ!


Μια πολύ περίεργη υπόθεση ήρθε στο φως στις ΗΠΑ, στην οποία εμπλέκεται 48χρονος επιχειρηματίας που τον περασμένο Οκτώβριο υιοθέτησε και με τη σφραγίδα του νόμου την κοπέλα του, η οποία είναι... 42 ετών. Ο εν λόγω επιχειρηματίας, που ακούει στο όνομα John Goodman, ιδρυτής του International Polo Club Beach στο Wellington της πολιτείας της Φλόριντα, φέρεται να προχώρησε σε αυτήν την παράξενη και αρκετά αμφιλεγόμενη ενέργεια για να διαφυλάξει την ατομική του περιουσία, καθώς έχει ανοιχτές εκκρεμότητες με τη δικαιοσύνη. 

Τον Φεβρουάριο του 2010 οδηγώντας μεθυσμένος ο επιχειρηματίας  παραβίασε μία πινακίδα "στοπ" στην περιοχή του Palm Beach και συγκρούστηκε σφοδρά με διερχόμενο αυτοκίνητο σκοτώνοντας τον 23χρονο Scott Patrick Wilson. Εκκρεμούσης της αστικής δίκης για επιδίκαση τυχόν χρηματικής αποζημίωσης, η οποία έχει οριστεί για τον επόμενο Μάρτιο, ο Goodman γνώριζε ότι σε περίπτωση που υποχρεωθεί να καταβάλλει αποζημίωση στους συγγενείς του νεκρού άντρα, αυτή θα προερχόταν από την ατομική του περιουσία, από την οποία όμως εξαιρείται το καταπίστευμα που ανήκει στα δύο ανήλικα παιδιά του. Όπως κατήγγειλε ο δικηγόρος των συγγενών του άτυχου νεαρού, ο οποίος και αποκάλυψε με έγγραφα την εξέλιξη αυτή, με την κίνηση του να υιοθετήσει την ενήλικη φίλη του, ο Goodman μπορεί πλέον να βάλει χέρι στο ένα τρίτο του καταπιστεύματος, αφού η 42χρονη θα έχει νόμιμα δικαιώματα σ' αυτό.
Τόσο ο Goodman όσο και οι συνήγοροι του δεν έχουν σχολιάσει μέχρι στιγμής αυτήν την καταγγελία, η οποία προφανώς αληθεύει από τη στιγμή που πιστοποιείται με έγγραφα. Το μεγάλο ερώτημα αφορά το ανήθικο του σκεπτικού πίσω από αυτήν την ενέργεια. Η ανάγκη του για διαφύλαξη του προσωπικού του οικονομικού status οδήγησε τον επιχειρηματία να στραφεί ουσιαστικά κατά των ίδιων του των παιδιών και των δικών τους περιουσιακών στοιχείων! Και μάλιστα υιοθετώντας την σχεδόν συνομήλικη φίλη του; Ok, τώρα θα έχει επιχειρήματα να αρνείται να την παντρευτεί, αφού κανείς άντρας δεν μπορεί να νυμφευτεί την υιοθετημένη κόρη, αν και δε νομίζω ότι αυτό ήταν το πραγματικό του κίνητρο. Ειλικρινά απορώ με το πόσο χαμηλά πέφτουν ορισμένοι...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου