3 Φεβρουαρίου 2012

ΓΥΝΑΙΚΑ ΛΗΣΤΕΨΕ ΤΡΑΠΕΖΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΔΟΝΤΙΑ


Η παρακάτω είδηση είναι από εκείνες τις ειδήσεις, με τις οποίες δεν ξέρεις αν πρέπει να γελάσεις ή να θυμώσεις. Η 49χρονη Evelyn Marie Fuller από την πολιτεία της Πενσυλβάνια των ΗΠΑ ήταν μέχρι πρόσφατα μια συνηθισμένη γυναίκα, που είχε την ατυχία να έχει χάσει τα δόντια της. Καθώς όμως οι οικονομικές της δυνατότητες δεν της επέτρεπαν να βάλει τεχνητή οδοντοστοιχία, αποφάσισε να κάνει κάτι πιο δραστικό.

Έτσι, στις 20 του περασμένου Ιανουαρίου, πήγε στην First National Bank του Waynesburg, επέδωσε στον ταμία ένα σημείωμα, όπου ανέφερε ότι κρατούσε όπλο - αν και δεν έχει διευκρινιστεί κατά πόσο αυτό ίσχυε - και ζητούσε να της δώσει ένα συγκεκριμένο χρηματικό ποσό χωρίς να ειδοποιήσει τις αρχές.  Καθ όλη τη διάρκεια της ληστείας η γυναίκα είχε κατεβασμένο το κεφάλι, ενώ δεν είπε ούτε κουβέντα. Τελικά, ο ταμίας της έδωσε το ποσό που ζητούσε και η 49χρονη έφυγε.
Η αστυνομία όμως είχε στη διάθεσή της φωτογραφία με την πλάτη της γυναίκας, προφανώς από τις κάμερες ασφαλείας της Τράπεζας. Ένας μάρτυρας αναγνώρισε από το παλτό ότι επρόκειτο για την κυρία Fuller, καθώς της το είχε δανείσει στο παρελθόν, ενώ και η ίδια αργότερα ομολόγησε την πράξη της στην αστυνομία. Το κίνητρο της ληστείας ήταν ότι ήθελε κάποια χρήματα προκειμένου να βάλει ... δόντια. Επειδή η ίδια δεν είχε χρήματα, αλλά ζούσε με επίδομα, σκέφτηκε ως προσφορότερο μέσο τη ληστείας της Τράπεζας. Η ίδια τώρα δηλώνει μετανιωμένη για την πράξη αυτή, ενώ δηλώνει ότι ομολόγησε κατόπιν παρότρυνσης του πνευματικού της, όταν του εξομολογήθηκε την πράξη της. "Έχω μετανιώσει πολύ για ό,τι έκανα και ξέρω ότι ο Θεός θα με τιμωρήσει" δήλωσε σε έναν δημοσιογράφο, ενώ μέχρι σήμερα κρατείται στις φυλακές του Greene County, καθώς δεν έχει χρήματα για να πληρώσει την εγγύηση και να επιστρέψει στο σπίτι της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου