3 Φεβρουαρίου 2012

ΔΕΚΑ ΡΟΚ ΣΤΑΡ ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ ΝΕΟΙ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ! "ΚΑΛΑ, ΠΩΣ ΕΓΙΝΕΣ ΕΤΣΙ; ΧΑ, ΧΑ, ΧΑ"

Είναι πολύ γνωστοί και πολύ αγαπημένοι ροκ σταρ. Τα χρόνια της νιότης όμως πέρασαν, μόνο που για κάποιους ο χρόνος φάνηκε καλός μαζί τους, ενώ για άλλους ήταν αμείλικτος! Πώς ήταν και πώς είναι σήμερα δέκα από τους μεγαλύτερους ροκ τραγουδιστές όλων των εποχών, που εξακολουθούν να είναι κοντά μας; Εσείς πώς τους προτιμάτε;

Τζον Μπον Τζόβι
Πού πήγε  η τρίχα ο-ε-ο; Το μαλλί όχι μόνο δεν έπεσε, αλλά ξάνθυνε, το χαμόγελο και η γοητεία παραμένουν (αν και ο Μπον Τζόβι έχει και καλύτερες πρόσφατες φωτογραφίες), αλλά η τρίχα και το στέρνο του τραγουδιστή πήραν διαζύγιο. Στο κάτω-κάτω πριν ... λίγες δεκαετίες το μετροσέξουαλ λουκ δεν ήταν ακόμα της μόδας, αλλά οι γυναίκες ήθελαν τον άντρα-"πουλόβερ".



Μπόνο
Κομψός ήταν και κομψός παρέμεινε ο Μπόνο των U2. Το μαλλί δεν είναι το ίδιο πλούσιο όσο παλιά, αλλά δεν το λες και λίγο, αλλά "στη μόδα". Έβαλε και το τρέντι γυαλί, αλλά και το σκουλαρίκι στο αυτί, μια χαρά!

Στινγκ
Αντίο μαλλί, αντίο νιότη! Η σύγκριση δεν είναι εύκολη, γιατί στη φωτογραφία του Στινγκ όταν ήταν νέος φοράει ένα γυαλί να!με το συμπάθιο, που καλύπτει το μισό του πρόσωπο. Για την ηλικία του θεωρείται γοητευτικός, από τις γυναίκες τις ηλικίας του.


Ντέιβιντ Μπάουι
Είναι εμφανής η διαφορά του πολύ χτες με το σήμερα, αλλά για κάποιον λόγο σήμερα είναι καλύτερος. Όχι για κανέναν άλλο λόγο, αλλά γιατί η αριστερή φωτογραφία είναι πραγματικά ανεκδιήγητη. Τι ανδρόγυνο λουκ ήταν αυτό; Τι μπαρόκ ρούχο φορούσε; Τι φουντωτό μαλλί ήταν αυτό; Αν δεις αυτή τη φωτογραφία μέσα στη νύχτα με κλειστά φώτα τρομάζεις...



Μικ Τζάγγερ
Α πα πα! Ο Μαμ Ρα είναι; Τι ξινισμένα μούτρα είναι αυτά; Τι άγριο βλέμμα; Καλά..το μάγουλο δεν μπορεί να πέσει περισσότερο, θα χρειάζεται κουταλάκι να μαζευτεί. Μία απορία μόνο: Γιατί φορούσε το ζιβάγκο όταν ήταν νεαρός και τώρα που πέρασαν κάποια χρονάκια και φαίνεται θέλει ο Τζάγγερ να μας δείχνει τον γερασμένο λαιμό του;


Κιθ Ρίτσαρντς
Θυμάστε στην ταινία "Οι θαλασσιές οι χάντρες" που όταν η Λάσκαρη είδε τον Γεωργίτση με κομμένο το μουστάκι που του είπε "Πώς έγινες έτσι; Χα, χα, χα, χα ,χα!" (και έφαγε και το χαστούκι βέβαια μετά); Κιθ Ρίτσαρντς μου, πώς έγινες έτσι; Χα, χα, χα, χα, χα! Όλα τα άλλα είναι περιττά.

Όζι Όσμπορν
Ήταν άτακτο αγόρι στα νιάτα του και φαινόταν. Τώρα που μεγάλωσε, και του φαίνεται με το παραπάνω, σοβαρεύτηκε και κατέβασε την πλούσια κόμη του, ενώ παρέμεινε πιστός στο μαύρο λουκ. Τα ωραία, γουρλωτά - και λίγο σκιαχτικά - ματάκια του όμως, γιατί τα κρύβει; Πόσοι κύκλοι κρύβονται κάτω από αυτό το γυαλί;


Ίγγι Ποπ
Ποτε κοιτάχτηκε τελευταία φορά στον καθρέφτη ο Ίγγι; Επειδή το μαλλί είναι πλούσιο και ξανθό, δε σημαίνει ότι είναι ακόμα νέος. Για την ακρίβεια, τίποτα δε θυμίζει πάνω του την εποχή που ήταν νέος. Το πρόσωπο έχει σπάσει προ πολλού, και το σώμα... Δε λέω..μια χαρά γυμνασμένο είναι, δεν έχει μπάκες, δεν κρεμάει και μπράβο του! αλλά δεν το δείχνεις κιόλας! Γιατί να βλέπω τα κόκαλα του Ίγκι όταν μπορώ να το κάνω με μια βόλτα στο χασάπικο της γειτονιάς μου; Ας του πει κάποιος να κοιταχτεί προσεχτικά στον καθρέφτη ή να επισκεφτεί έναν οφθαλμίατρο, βρε αδελφέ!

Στίβεν Τάιλερ
Λοιπόν... Ωραίος δεν ήταν ποτέ και φαίνεται. Εξίσου όμως φαίνονται και οι αποτυχημένες πλαστικές επεμβάσεις στο πρόσωπο. Μα τι σκέφτηκαν οι παραγωγοί του American Idol και τον έβαλαν δίπλα στην κουκλάρα Τζένιφερ Λόπεζ; Την "Πεντάμορφη και το τέρας" ήθελαν να αναπαραστήσουν; (Πάντως τα χαμαλιά στο λαιμό παρέμειναν και είναι τα μόνα)



Νιλ Γιανγκ
Τι να πω...τουλάχιστον είναι χαμογελαστός! Η μόνη χαμογελαστή από τις φωτογραφίες που έχουμε δει στην ανάρτηση. Κατά τ' άλλα, ο Νιλ Γιάνγκ, όπως είναι σήμερα, θυμίζει κάλλιστα αμερικανό τουρίστα ξεχασμένο σε κάποιο νησί της Καραϊβικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου