7 Απριλίου 2012

Ο "ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΦΩΤΟΓΕΝΗΣ ΑΝΤΡΑΣ" ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΠΟΠ ΕΙΔΩΛΟ ΣΤΙΣ ΗΠΑ


Στην πιο πάνω φωτογραφία δεκάδες άτομα τρέχουν στης γέφυρα Κούπερ της Νέας Υόρκης στα πλαίσια ενός αγώνα ταχύτητας 10 χιλιομέτρων, όμως το μάτι εστιάζει αυτόματα σε έναν μόνο δρομέα, γύρω από τον οποίο έχει αναπτυχθεί μια πραγματική φρενίτιδα στο ίντερνετ και τα αμερικάνικα μέσα ενημέρωσης τις τελευταίες ημέρες απονέμοντας του τον τίτλο του "υπερβολικά φωτογενούς άντρα". Αν τυχόν δεν καταλάβατε σε ποιον αναφέρομαι, κάτι που το θεωρώ μάλλον απίθανο, ο λόγος γίνεται για τον άντρα στη δεύτερη σειρά με το μοβ μπλουζάκι και τον αριθμό 85917.
Ο άντρας αυτός ήταν μέχρι τις αρχές της εβδομάδας ένας απλός, χαμηλών τόνων Αμερικανός, γνωστός μόνο στους φίλους και τους συγγενείς του, μέχρι που ο φωτογραφικός φακός τον ξεχώρισε και τον αποθανάτισε μέσα στο πλήθος που έτρεχε στη γέφυρα Κούπερ της Νέας Υόρκης. Αν και βρισκόταν στα μισά περίπου της διαδρομής, στη φωτογραφία δείχνει άνετος, χαμογελαστός, ιδιαίτερα προσιτός κι ευγενικός, δίχως ίχνος ιδρώτα. Με λίγα λόγια μοιάζει σαν να είναι ένα μοντέλο που απλά ποζάρει. Η φωτογραφία του αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα Reddit στις αρχές της εβδομάδας, διαδόθηκε από στόμα σε στόμα και αμέσως ο άντρας αυτός κέρδισε τον τίτλο του "υπερβολικά φωτογενούς" ("ridiculously photogenic guy"). Τουλάχιστον ενάμιση εκατομμύρια χρήστες του ίντερνετ είναι όσοι έχουν δει τη φωτογραφία του μέσα σε μία εβδομάδα. Εντωμεταξύ πολλά είναι τα φωτομοντάζ που έχουν γίνει στη φωτογραφία ζουμάροντας στον ίδιο και απομονώνοντας τον από το πλήθος. Εμφανίζεται σαν ρωμαίος μονομάχος, υπερήρωας, έχουν βάλει το κεφάλι του στο σώμα της Τζοκόντα κλπ., ενώ αρκετοί προχώρησαν απλά στην προσθήκη κάποιας λεζάντας που μεταδίδει ένα θετικό μήνυμα, όπως "όλοι τον ακολουθούν", κάτι καθόλου παράξενο, αφού η συγκεκριμένη φωτογραφία αποτελεί πραγματικά ιδανική να χρησιμοποιηθεί σε κάποια διαφημιστική καμπάνια.



Παράλληλα, όλοι ήθελαν να μάθουν ποιος είναι αυτός ο "υπερβολικά φωτογενής άνδρας" που έκλεψε τις καρδιές των Αμερικανίδων και οι αμερικάνικες εφημερίδες δεν άργησαν να λύσουν το μυστήριο. Το όνομα του είναι Ζέντι Λιτλ, είναι 25 ετών, κατάγεται από τη Νότια Καρολίνα, αλλά τον τελευταίο χρόνο μετακόμισε στη Νέα Υόρκη αναζητώντας δουλειά, ενώ έχει πτυχίο στην επικοινωνία. Επίσης, δυστυχώς για τις αμερικανίδες που τον ερωτεύτηκαν κεραυνοβόλα μέσω της φωτογραφίας, ο "φωτογενής άντρας" δεν είναι και "φωτοργενής", αλλά έχει δεσμό εδώ και πέντε χρόνια. Ο πατέρας του, Τζακ Λιτλ, δηλώνει ενθουσιασμένος για την ξαφνική δημοσιότητα που απέκτησε ο γιος του, ο οποίος ήταν πάντα ήσυχος και διακριτικός. "Ήταν στο σωστό μέρος, στη σωστή στιγμή και με το σωστό χαμόγελο" δηλώνει ο κ. Λιτλ. Ο ίδιος ο Ζέντι πάντως δεν έχει δώσει κάποια συνέντευξη μέχρι στιγμής, επιβεβαιώνοντας το χαρακτηρισμό του ανθρώπου χαμηλών τόνων, που του απέδωσε ο πατέρας του. Με τέτοιο χαμόγελο και ύστερα από τόση θετική διασημότητα σε συνδυασμό και με το πτυχίο του στην επικοινωνία, σίγουρα το μέλλον του προμηνύεται λαμπρό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου