8 Αυγούστου 2012

ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ Ν' ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ ΜΟΛΙΣ ΜΕ 1.20 ΕΥΡΩ!


Αναμφίβολα πρόκειται για την κτηματομεσιτική ευκαιρία του αιώνα. Πωλείται σπίτι με δύο ή τρία δωμάτια και με πίσω αυλή - μη φανταστείτε βέβαια και κήπο με γκαζόν - στην απίστευτη τιμή του 1.50 δολαρίου - ναι, καλά διαβάσατε, μόνο ενάμιση δολάριο ή 1,20 ευρώ! Επιπλέον, παίρνετε αυτόματα δάνειο 44.000 δολαρίων με χαμηλό επιτόκιο για να το ανακαινίσετε! Το σκέφτεστε ακόμα;
Σίγουρα θ' αναρωτιέστε, ποιο είναι το κόλπο. Κανείς δεν μπορεί να τρελάθηκε σε τόσο μεγάλο βαθμό και να ξεπουλάει την ιδιωτική του περιουσία. Κατ' αρχήν να διευκρινίσουμε ότι τα συγκεκριμένα ακίνητα - πληθυντικός ο αριθμός - βρίσκονται στην Αγγλία και πιο συγκεκριμένα στο Στόουκ του Στάφορντσαϊρ. Η πρωτοβουλία ανήκει στο τοπικό συμβούλιο, ενώ το όλο πρότζεκτ χρηματοδοτείται από τη βρετανική κυβέρνηση.
Η αιτία πίσω από την απόφαση του τοπικού συμβουλίου πρέπει ν' αναζητηθεί στο μεγάλο αριθμό ακατοίκητων σπιτιών λόγω της αύξησης της εγκληματικότητας στην περιοχή. Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, ο αριθμός των σπιτιών χωρίς ιδιοκτήτες ανέρχεται σχεδόν σε 5.000 από τον Ιανουάριο του 2011 μέχρι σήμερα. Σκοπός είναι η επιστροφή "κανονικών συνθηκών ζωής" στην πόλη, που είναι η μεγαλύτερη του Στάφορντσαϊρ, και εν τέλει η πάταξη της εγκληματικότητας. Απαραίτητοι όροι για τους υποψήφιους αγοραστές είναι να πάρουν οπωσδήποτε το δάνειο για την ανακαίνιση του κάθε σπιτιού, το οποίο μπορεί να βρίσκεται είτε σε υποφερτή είτε και σε τραγική κατάσταση, και να μείνουν τουλάχιστον για μια πενταετία σε αυτό, πριν το μεταπουλήσουν. 
Ακόμα να ετοιμάσετε βαλίτσες;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου