11 Αυγούστου 2012

ΠΟΙΟΙ ΣΤΑΡ ΑΡΓΗΣΑΝ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΒΙΑΣΤΗΚΑΝ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ... Ο,ΤΙ ΠΟΛΥΤΙΜΟΤΕΡΟ ΕΙΧΑΝ!


Καλώς ή κακώς, μία από τις πιο κυρίαρχες ερωτικές φαντασιώσεις αντρών και γυναικών σε όλον τον πλανήτη είναι ότι συνευρίσκονται σεξουαλικά με τον αγαπημένο ή την αγαπημένη τους σταρ. Γενικά, επικρατεί η εντύπωση ότι οι άνθρωποι που ζουν στα φώτα της διασημότητας - κυρίως οι καλλιτέχνες - είναι πιο ανήσυχα πνεύματα, πιο απελευθερωμένοι σεξουαλικά, και ότι η ζωή τους είναι από πολύ νωρίς ένα ατέλειωτο κρεβάτι εναλλαγής ερωτικών συντρόφων. Η πραγματικότητα, όμως, πολύ συχνά  δεν έχει καμία σχέση με αυτό που οι κοινοί θνητοί θέλουμε να φανταζόμαστε για τα είδωλα μας.

ΟΙ ΑΡΓΟΠΟΡΗΜΕΝΟΙ
Σε συνέντευξη της στο περιoδικό Health Magasine τον Ιούνιο του 2009, η Μπρουκ Σιλντς εξομολογήθηκε ότι το πράγμα για το οποίο μετανιώνει επειδή άργησε να το κάνει είναι το σεξ. Η πρωταγωνίστρια της Γαλάζιας Λίμνης είχε την πρώτη της ερωτική επαφή στα 22 της χρόνια. Ο λόγος που άργησε τόσο πολύ είναι επειδή δεν ήταν συμφιλιωμένη με την εξωτερική της εμφάνιση και με το σώμα της, όπως δήλωσε στην ίδια συνέντευξη.
Η ηλικία των 22 ετών ήταν η "τυχερή" και για άλλος σελέμπριτς, όπως η Τζέσικα Σίμπσον, η οποία είχε μεγαλώσει σ' ένα αρκετά συντηρητικό περιβάλλον. Λέγεται μάλιστα, ότι ο πατέρας της έδωσε στην Τζέσικα ζώνη αγνότητας, όταν εκείνη ήταν 12 ετών!
Η ελληνικής καταγωγής Τίνα (από το Σταματίνα) Φέι, περίμενε μέχρι τα 24 της χρόνια - και ενώ ήταν ήδη διάσημη από τη συμμετοχή της στο τηλεοπτικό Saturday Night Live - για να γνωρίσει τις απολαύσεις της ερωτικής πράξης, όταν γνώρισε τον μετέπειτα σύζυγό της, Τζεφ Ρίτσμοντ.
Τι κι αν αποτελούσε φαντασίωση όλων των ανδρών από το 2000, όταν τη γνωρίσαμε ως Άγγελο της σειράς εσωρούχων Victoria Secret..Η γεννημένη στις 12 Ιουνίου 1981 Αντριάνα Λίμα παρέμεινε παρθένα μέχρι την ηλικία των 27 ετών, όταν παντρεύτηκε τον μπασκετμπολίστα Μάρκο Γιάριτς. Όπως είχε δηλώσει σε συνέντευξη της στο περιοδικό GQ το 2006, η Βραζιλιάνα καλλονή, που ανατράφηκε με αυστηρές ρωμαιοκαθολικές αρχές, ήθελε να περιμένει για να δοθεί ψυχή τε και σώματι μόνο στον άνδρα που θα παντρευόταν, την πρώτη νύχτα του γάμου της.
Μη νομίζετε, όμως, ότι μόνο οι γυναίκες είναι που περιμένουν την πρώτη νύχτα του γάμου της για να χάσουν την παρθενιά τους. Ο Κέβιν Τζόνας, ο μεγαλύτερος σε ηλικία των Jonas Brothers, περίμενε να παντρευτεί την αγαπημένη του Danielle Deleasa, τον Δεκέμβριο του 2009, για να κάνει για πρώτη φορά σεξ στη ζωή του, σε ηλικία 22 ετών. Δεν πρέπει, πάντως, να ενθουσιάστηκε και πολύ, καθώς σε συνέντευξη του εκμυστηρεύθηκε ότι αμέσως μετά την πράξη σκέφτηκε "αυτό ήταν;".
Μεταξύ των ανδρών σελέμπριτι που άργησαν να δοκιμάσουν την πρώτη τους φορά. συγκαταλέγεται και ο ηθοποιός Μάθιου Μόρισον, γνωστός από το ρόλο του στην τηλεοπτική σειρά "Glee" ως ο καθηγητής Μάικλ Σούστερ, ιδρυτής του "Glee club". Πάντως, οι θρησκευτικές του πεποιθήσεις κάμφθηκαν σε ηλικία 21 ετών. Αν περίμενε κι αυτός τη μέρα που θ' ανέβαινε τα σκαλιά της εκκλησίας θα παρέμενε παρθένος, καθώς ο 34χρονος (παρά κάτι μήνες) ηθοποιός είναι εργένης.
Τη μέρα που θα παντρευτεί περίμενε, ωστόσο, η Λίζα Κούντροου, η εκκεντρική Φοίβη της σειράς "Φιλαράκια", όμως ο γάμος ήρθε μόνο όταν η ηθοποιός είχε συμπληρώσει τα 32 της χρόνια, με αποτέλεσμα η Λίζα να βάζει σοβαρή υποψηφιότητα ως η γυναίκα σελέμπριτι που άργησε περισσότερο να γευτεί την πρώτη της σεξουαλική εμπειρία.
Ωστόσο, ο σελέμπριτι που είναι γνωστό ότι έκανε για πρώτη φορά σεξ σε απίστευτα μεγάλη ηλικία, πιο αργά από τους υπόλοιπους, είναι ο ηθοποιός και τηλεοπτικό παιδί-θαύμα Γκάρι Κόουλμαν. Ο γεννημένος το 1968 ηθοποιός αφροαμερικανικής καταγωγής, που έγινε γνωστός τις δεκαετίες '70 και '80 από τη συμμετοχή του στην τηλεοπτική κωμική σειρά "Different Strokes", παραδέχτηκε σε συνέντευξη του ότι έκανε για πρώτη φορά σεξ σε ηλικία 38 ετών με την 22χρονη Shannon Price τη μέρα του γάμου τους. Ο γάμος δεν κράτησε παραπάνω από ένα χρόνο, ωστόσο το ζευγάρι συμβίωνε μέχρι το θάνατο του Κόουλμαν τον Μάιο του 2010, σε ηλικία 42 ετών.

ΟΙ ΒΙΑΣΤΙΚΟΙ
Αντιθέτως, πολύ βιαστικοί αποδείχτηκαν ο ηθοποιός Μάθιου Φοξ και ο Άντονι Κιέντις, ο τραγουδιστής των Red Hot Chilli Peppers, οι οποίοι έχασαν την παρθενιά τους στην ηλικία των δώδεκα ετών. Ο Κιέντις μάλιστα είχε την πρώτη του σεξουαλική επαφή με την κοπέλα του πατέρα του. Αντίθετα, ο Φοξ το έκανε με μια 14χρονη φίλη του, χαρακτηρίζοντας το "πολύ περίεργο και απαίσιο" σε συνέντευξη του στο περιοδικό Playboy.
Από κοντά και ο Τζόνι Ντεπ, ο οποίος σε ηλικία 13 μόλις ετών είχε την πρώτη του σεξουαλική επαφή με μια θαυμάστρια, ενώ περιόδευε με το μουσικό συγκρότημα The Flame, του οποίου ήταν μέλος. Τόπος του "εγκλήματος" ήταν το φορτηγάκι του συγκροτήματος.
Ο ράπερ P. Diddy προσπάθησε να χάσει την παρθενιά στην ηλικία των.. 7 ετών, όπως ανέφερε σε συνέντευξη του στο αμερικανικό περιοδικό Playboy το 2010. Βρέθηκε πάνω από ένα κοριτσάκι δυο με τρία χρόνια μεγαλύτερο του, αλλά τελικά δεν έγινε τίποτα. Η μητέρα του και η αδερφή του, ωστόσο, του τις έβρεξαν, όμως το μόνο που κατάφεραν ήταν να καθυστερήσουν το... μοιραίο μόλις κατά 6 χρόνια. Σε ηλικία 13 ετών - και ενώ τα προηγούμενα χρόνια είχε δει πάρα πολλές ταινίες πορνό - ο P. Diddy "έγινε άντρας" σ' ένα ξενοδοχείο του Μπρονξ, όπου μπορούσε ο οποιοσδήποτε να κλείσει ένα δωμάτιο για μια ώρα με 20 ή 30 δολάρια.
Όσον αφορά τον πλέον διάσημο σεξομανή σελέμπριτι Τσάρλι Σιν, η πρώτη του ερωτική συνεύρεση έγινε σε ηλικία 15 ετών σε ξενοδοχείο του Λας Βέγκας. Δεν ήταν με κάποια συμμαθήτρια του, αλλά με μία εκδιδόμενη γυναίκα ονόματι Κάντι, την οποία πλήρωσε με την πιστωτική κάρτα του πατέρα του - κρυφά από εκείνον εννοείται.
Όσον αφορά τις γυναίκες σελέμπριτι, ο μαγικός αριθμός για αρκετές από αυτές φαίνεται πως είναι το 14, καθώς σε αυτήν την ηλικία έχασε την παρθενιά της η Αντζελίνα Τζολί με ένα συμμαθητή της στο Γυμνάσιο, τον οποίο φέρεται να έκοψε μ' ένα μαχαίρι για να τον αισθανθεί ακόμη πιο κοντά της κατά την πράξη, αλλά και η Κλόι Καρντάσιαν, η οποία σε συνέντευξή της σε τηλεοπτικό τοκ σόου δήλωσε ότι αμέσως μετά είχε νιώσει "αηδιασμένη".
Εξάλλου, σύμφωνα με βιβλίο που έγραψε η μητέρα της Μπρίτνεϊ Σπίαρς, η πριγκίπισσα της ποπ φέρεται να ήταν 14 ετών όταν χάρισε ότι πιο πολύτιμο είχε σ' έναν συμμαθητή της στο γυμνάσιο, ο οποίος ήταν παίκτης του φούτμπολ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου