3 Αυγούστου 2012

ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΣΕΛΕΜΠΡΙΤΙ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΣΟΟΥ ΜΠΙΖ


Η μητέρα χρυσού ολυμπιονίκη στους Αγώνες του Λονδίνου αποκαλύπτει ότι ο γιος της συνηθίζει να κάνει one night stand.
Η Βικτόρια Μπέκαμ εκπλήσσει αποκαλύπτοντας ποιο kinky δώρο έκανε στη μητέρα της και προσπαθεί να δικαιολογήσει την ξινίλα που εκπέμπει.
Γιατί η Βικτόρια Μπέκαμ αισθάνεται θύμα "συναισθηματικού εκβιασμού";
Γιατί απαγορεύτηκε στο γνωστό σταρ της χιπ χοπ Σνούπ Ντογκ η είσοδος στη Νορβηγία; 
Πώς ο Κόλιν Φάρελ έχασε τα περιττά κιλά;

Ξέρετε πολλές μανάδες που βγαίνουν στις τηλεοράσεις και δηλώνουν ούτε λίγο ούτε πολύ ότι ο γιος τους κάνει οne night stand; Ε, λοιπόν, οι Αμερικανοί τηλεθεατές το άκουσαν κι αυτό από το στόμα της Ιλεάνα Λόχτι, μητέρας του χρυσού Ολυμπιονίκη στην κολύμβηση Ράιαν Λόχτι. Η μητέρα του 28χρονου αθλητή έδωσε συνέντευξη στο πρωινό μαγκαζίνο του NBC "Today" και μίλησε μεταξύ άλλων και για τα ερωτικά του κανακάρη της: "Βγαίνει έξω για One night stands. Δεν μπορεί να τα δώσει όλα σε μια σχέση, επειδή βρίσκεται συνέχεια στο τρέξιμο". 
Ο θόρυβος που προκλήθηκε οδήγησε τη μαμά Λόχτι σε αναδίπλωση, καθώς σε δήλωση της στην εφημερίδα Usa Today διευκρίνισε: "Αυτό που ήθελα να πω είναι ότι (ο Ράιαν) είναι τόσο ευαίσθητος να μην πληγώσει μια κοπέλα με την οποία βγαίνει, έτσι βγαίνει ραντεβού με μια κοπέλα μια ή δύο φορές και δεν έχει σχέση επειδή δεν έχει χρόνο και αυτό δεν είναι δίκαιο για τις γυναίκες. Νόμιζα ότι ήταν τόσο ευαίσθητο, όμως εκείνοι (τα ΜΜΕ) το διαστρέβλωσαν". Χμμ... γιατί νομίζω ότι η μαμά Λόχτι μάλλον δεν έσωσε την αρχική της δήλωση και ότι θα ήταν προτιμότερο να κρατάει το στόμα της κλειστό για θέματα σχετικά με την προσωπική ζωή του γιου της;
Πάντως, σε συνέντευξη του περιοδικό ESPN Magazine πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, ο Λόχτι φάνηκε να ανυπομονεί για... σεξοπεριπέτειες στο ολυμπιακό χωριό. "Στους προηγούμενους Ολυμπιακούς είχα κοπέλα - μεγάλο λάθος. Τώρα είμαι ελεύθερος, οπότε το Λονδίνο θα πρέπει να είναι πολύ καλό. Είμαι ενθουσιασμένος", δήλωσε στο περιοδικό.

Από μια Βικτόρια Μπέκαμ όλα μπορεί να τα περιμένει κανείς. Σε συνέντευξη που η πρώην Spice Girl έδωσε για το τεύχος Σεπτεμβρίου του περιοδικού Elle αποκάλυψε ότι πρόσφατα αγόρασε στη μητέρα της ως δώρο το πολυσυζητημένο kinky μυθιστόρημα (γνωστό και ως "το πορνό των μαμάδων") με τίτλο "Fifty Shades Of Grey" της συγγραφέως EL James, μια μυθοπλαστική τριλογία γύρω από το σαδομαζοχιστικό σεξ. Πάντως, η Βικτόρια σπεύδει να διευκρινίσει ότι είναι αρκετά πουριτανή για το συγκεκριμένο θέμα και αποφεύγει να συζητήσει με τη μητέρα της οτιδήποτε έχει σχέση με το σαδομαζοχισμό, κάθε φορά που εκείνη προσπαθεί να την ανοίξει μια σχετική συζήτηση.
Στην ίδια συνέντευξη, η κυρία Μπέκαμ προσπαθεί να εξηγήσει την ξινίλα που βγάζει στο πρόσωπο κάθε φορά που τη συναντάει ο φωτογραφικός φακός: "Η μόδα μου έκλεψε το χαμόγελο" δηλώνει ευθαρσώς. "Παλιά χαμογελούσα πολύ στις φωτογραφίες. Νομίζω ότι σταμάτησα να χαμογελώ, όταν μπήκα στο χώρο της μόδας", δηλώνει στο Elle και προσθέτει: "Εγώ δημιούργησα αυτόν το χαρακτήρα. Δε λέω ότι δεν είμαι εγώ, όμως δε θα έλεγα και ότι αυτό είναι όλος μου ο εαυτός... Είναι μια πανοπλία που θωρακίζει".
Εν τω μεταξύ, πληροφορίες που δημοσιεύτηκαν στο βρετανικό περιοδικό Closer φέρουν τη Βικτόρια να δηλώνει στον κύκλο "συναισθηματικού εκβιασμού" σχετικά με την επανένωση του συγκροτήματος Spice Girls ειδικά για την τελετή λήξη των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου στις 10 Αυγούστου. Κύκλοι της πρώην τραγουδίστριας, που τα τελευταία χρόνια ασχολείται με τη βιομηχανία της μόδας, δηλώνουν: "Η Βικτόρια δεν είναι χαρούμενη γι' αυτό. Πιστεύει ότι μπορεί να καταστρέψει όλα εκείνα για τα οποία έχει προσπαθήσει τόσο σκληρά" και ότι "δε θέλει να τη θυμούνται ως ένα Spice Girl, ενώ φέρεται να δηλώνει ότι "δεν μπορώ πλέον να τραγουδήσω και να χορέψω".

Μπλεξίματα με τη νορβηγική δικαιοσύνη είχε ο Σνουπ Ντογκ, με αποτέλεσμα να αποφασιστεί η απαγόρευση εισόδου του γνωστού αστέρα της χιπ χοπ στη σκανδιναβική χώρα. Φτάνοντας τον περασμένο Ιούνιο στη χώρα, όπου επρόκειτο να δώσει συναυλία, πέρασε από τελωνειακό έλεγχο στο αεροδρόμιο Kjevik του Kristiansand. Εκεί βρέθηκε να κατέχει παράνομα οκτώ γραμμάρια μαριχουάνας, ενώ κλήθηκε να καταβάλλει πρόστιμο 12.000 νορβηγικών κορωνών (ή 2.000 $), καθώς κι ένα ακόμη πρόστιμο 40.000 κορώνες, επειδή είχε υπερβεί κατά 200.000 κορώνες το νόμιμο συνάλλαγμα που κουβαλούσε μαζί του. Ωστόσο, την περασμένη εβδομάδα η νορβηγική δικαιοσύνη προχώρησε ένα βήμα παραπέρα διατάζοντας την απαγόρευση εισόδου του Σνουπ Ντογκ στη Νορβηγία. Να σημειωθεί ότι ο Σνουπ Ντογκ θεωρείται persona non grata στη Μεγάλη Βρετανία από το 2006, το 2007 του απαγορεύτηκε η είσοδος στην Αυστραλία, ενώ εξέτισε ολιγοήμερη ποινή και στις σουηδικές φυλακές, πάλι για κατοχή ναρκωτικών ουσιών. 

Ο Κόλιν Φάρελ γενικά έχει χαθεί από τα κινηματογραφικά πράγματα - ή, έστω, οι ταινίες του δεν αγκαλιάζονται από το κοινό. Τον τελευταίο καιρό ετοιμάζει δυναμικό comeback πρωταγωνιστώντας σε ταινία δράσης "Total Recall", η οποία απαιτεί συγκεκριμένο - γυμνασμένο - σωματότυπο, καθώς πρόκειται για ριμέικ της ταινίας "Ολική Επαναφορά" με τον Φάρελ να υποδύεται το ρόλο που υποδυόταν ο Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ πριν 20 χρόνια. Πώς όμως ο Ιρλανδός ηθοποιός "έχτισε" το σώμα του; Παρακολουθώντας τηλεόραση και ειδικότερα το ριάλιτι σόου "The Biggest Loser", στο οποίο συμμετέχουν υπέρβαροι που θέλουν να χάσουν πολλά κιλά σε σύντομο χρονικό διάστημα.
"Εφόσον άνθρωποι αυτών των διαστάσεων μπορούν να χάσουν τόσα κιλά και να γίνουν υγιείς και πάλι, είναι δυνατό για τον καθένα" δήλωσε στο FOX. Όσον αφορά τη διατροφή που ακολούθησε; Ο ηθοποιός τη μοιράζεται με το κοινό: "Έτρωγα πολλά πράσινα λαχανικά και κοτόπουλο. Δεν παρήγγειλα επιδόρπιο για τέσσερις μήνες. Έμεινα μακριά από τη ζάχαρη κι έκανα διάδρομο (γυμναστηρίου). Χρειάζεται απλά πειθαρχία και δεν είναι δύσκολο όταν εφαρμόζει την επιστήμη γι' αυτό".


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου