4 Αυγούστου 2012

Ο ΜΠΑΡΑΚ ΟΜΠΑΜΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ "CALL ME MAYBE" ΚΑΙ ΤΟ "BOYFRIEND" ΤΟΥ ΤΖΑΣΤΙΝ ΜΠΙΜΠΕΡ!


Ο 19χρονος Φαντί Σαλέχ είναι φοιτητής στο Πανεπιστήμιο του Τενεσί, γνωστός στο youtube με το όνομα barackdubs, για τα βίντεο που ανεβάζει με πρωταγωνιστή τον αμερικανό Πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα να "τραγουδάει" τις μεγαλύτερες ποπ επιτυχίες της εποχής. 
Όχι... ο Ομπάμα δε σκέφτηκε να κάνει στροφή στην καριέρα του σε περίπτωση που δεν επανεκλεγεί τον ερχόμενο Νοέμβριο. Στην πραγματικότητα πρόκειται για καλοδουλεμένα μοντάζ από ομιλίες του αμερικανού Προέδρου, όπου οι λέξεις προσαρμόζονται με τη μουσική του κάθε τραγουδιού, σαν να πρόκειται για ολοκληρωμένο τραγούδι. 
Όλα ξεκίνησαν τον περασμένο Ιανουάριο, όταν ο Σαλέχ δημιούργησε το πρώτο του βίντεο με τον Μπαράκ Ομπάμα να τραγουδάει το "(Cheers) Drink To That" της Ριάνα. Χρειάστηκε να περάσει πολλές ώρες μοντάροντας τις ομιλίες του Ομπάμα για εκείνο το βίντεο, όμως η ανταπόκριση που βρήκε από τους χρήστες του youtube τον ενθάρρυναν να συνεχίσει το ενδιαφέρον πείραμα του, με το οποίο ασχολείται στον ελεύθερο χρόνο του τις αργίες και την περίοδο που το Πανεπιστήμιο είναι κλειστό.
Μέχρι στιγμής έχει δημιουργήσει πέντε ακόμη βίντεο με τον Πρόεδρο των ΗΠΑ να "τραγουδάει" το "Born This Way" της Lady Gaga, το "Sexy and I Know It" των LMFAO, το "Call Me Maybe" της Carly Rae Jepsen, το "Boyfriend" του Τζάστιν Μπίμπερ, ενώ πριν δύο εβδομάδες ανέβασε στο youtube την τελευταία του δημιουργία, τον Ομπάμα να "τραγουδάει" το "What Makes You Beautiful" των OneDirection. Τα περισσότερα views (22.062.576 μέσα σε 2 μήνες, μέχρι τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές) έχει δεχτεί το "Call Me Maybe", ενώ σχεδόν 900.000 views έχει δεχτεί μέσα σε δύο εβδομάδες το βίντεο με το "What Makes You Beautiful".
Δείτε τα σχετικά βίντεο που δημιούργησε και ανέβασε ο barackdubs για το "Call Me Maybe" και το "Boyfriend" και επισκεφτείτε τη σελίδα του στο youtube. Είναι απολαυστικά!






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου