17 Απριλίου 2013

Η πιο αντιπαθητική σταρ των Αμερικανών είναι η....


Το αμερικανικό περιοδικό Star δεν ενδιαφερόταν να ψάξει ούτε τους πιο ωραίους, ούτε τους πιο αγαπημένους σταρ των αναγνωστών του. Τέτοια γκάλοπ γίνονται πολλά και πλέον δεν έχουν ενδιαφέρον. Έτσι, λοιπόν, ζήτησε από τους αναγνώστες του να ονοματίσουν τον ή την σελέμπριτι που μισούν περισσότερο και η ετυμηγορία του κοινού ανέδειξε ότι πιο μισητή σταρ την ηθοποιό Γκουίνεθ Πάλτροου. 

Μα γιατί, θα απορήσει κανείς, από τη στιγμή που η Πάλτροου δεν απασχολεί τα ΜΜΕ με την προσωπική της ζωή ή με σκάνδαλα. Η πιθανότερη εξήγηση είναι ότι οι αναγνώστες του περιοδικού μάλλον έχουν εκνευριστεί με τον υπερβολικά υγιεινό τρόπο ζωής της ηθοποιού, η οποία προβαίνει συχνά σε δηλώσεις τύπου "Καλύτερα να καπνίσω κρακ, παρά να φάω τυρί κονσέρβα", "Προτιμώ να πεθάνω παρά ν' αφήσω το παιδί μου να φάει Cup-a-Soup", "Όταν περνάω δίπλα από μια ανθισμένη κολοκύθα η καρδιά μου χτυπάει δυνατά" κλπ. 
Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι δεύτερη πιο μισητή σταρ αναδείχθηκε η Κρίστεν Στιούαρτ, καθώς η άνευ προηγουμένου δυσφήμιση που υπέστη ύστερα από το σκάνδαλο με τον σκηνοθέτη της "Χιονάτης" και τον χωρισμό της με τον Πάτινσον, έπληξαν ίσως και ανεπανόρθωτα το προφίλ της. Μάλιστα, έκπληξη θα μπορούσε να θεωρηθεί το γεγονός ότι βγήκε δεύτερη και όχι πρώτη στο συγκεκριμένο γκάλοπ. 
Η τρίτη θέση της Τζένιφερ Λοπέζ, δείχνει ότι μάλλον οι Αμερικανίδες την ζηλεύουν, γιατί δεν μπορούμε να φανταστούμε κάποιο σοβαρό λόγο, ενώ σχετικά σε χαμηλές θέσεις συναντάμε την ανεκδιήγητη Λίντσεϊ Λόχαν - μόλις δέκατη έκτη. Από τη λίστα δεν λείπουν μέλη της οικογένειας Καρντάσιαν, ο γκαφατζής Τζάστιν Μπίμπερ, που βάζει σοβαρή υποψηφιότητα για την πρώτη θέση στο επόμενο γκάλοπ του χρόνου, η υπερβολικά καλούλα Αν Χάθαγουεϊ, αλλά και κάποιοι σταρ της αμερικανικής τηλεόρασης, που δεν είναι γνωστοί στη χώρα μας.

Αναλυτικά, η λίστα με τους 20 πιο μισητούς σελέμπριτις, όπως την καθόρισαν οι αναγνώστες του περιοδικού Star, έχει ως εξής;
1. Γκουίνεθ Πάλτροου
2. Κρίστεν Στιούαρτ
3. Τζένιφερ Λοπέζ
4. Τζον Μάγιερ
5. Κάθριν Χέιγκλ
6. Ματ Λάουερ
7. Μαντόνα
8. Τζάστιν Μπίμπερ
9. Αν Χάθαγουεϊ
10. Κρις Τζένερ
11. Κιμ Καρντάσιαν
12. Λίαν Ράιμς
13. Άστον Κούτσερ
14. Τζέι Λένο
15. Αντζελίνα Τζολί
16. Λίντσεϊ Λόχαν
17. Σία Λαμπούφ
18.Τέιλορ Σουίφτ
19. Τζέσε Τζέιμς
20. Κρις Μπράουν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου